Як нарешті стати мамою? (4)

Discussion in 'Пузата хата' started by Virna, Dec 31, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

і в мене знов не все так гладко - експеримент підійшов до кінця, я не пила ліків 2 місяці, от місяць тому хвалилась, що мої гормони майже в нормі... ех, отримала вчора результати - капці одним словом - ТТГ був 7,5 через місяць 4,2, а вчора 10,7, АТПО взагалі в космос полетіла, таки вертаюсь до гормональної терапії, а значить планування ще відкладається, поки ті гормони таки не ввійдуть в норму. печаль

2. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

У мене 31 тип

3. Кіцюня

Кіцюня New Member

В мене 16 тип, можу тільки по ньому розказати. Знаю точно, що не виліковуються папеломи,їх можна тільки залікувати, тобто посилити імунітет, щоб організм не давав робити їм шкоди. Колола я собі і чоловіку лаферон(зелена баночка), курс 30 днів. Я пройшла 2 курси лікування і тільки тоді аналізи перестали показувати папелому, але нажаль нікуди вона не ділась.

Лікував мене доктор з онкологічної лікарні, так як в мене була дисплазія 3 типу і робили мені конізуцію шийки. Вам головне знайти хорошого спеціаліста, який в тому щось знає, бо коли я з тим стикнулась, то мало хто міг мені допомогти, навіть були такі, які не знали що таке дисплазія і говорили "що це все фігня, а от в тебе МОЛОЧНИЦЯ..."

4. Annyhka Kavetska

А мені лікар сказала , щоб спочатку полікувати попробувати , бо по її словах кунізація негативно впливає на зачаття :girl_crazy: а я вже заплуталась ! А ви через скільки завагітніли після кунізації ?

5. Lanasweety

Lanasweety New Member

6. Annyhka Kavetska

Я розумію що серйозно , але і завагітніти хочу тому як мені сказали , що після кунізації можуть бути проблеми , а в мене їх і так багато ! Я просто розгублена !!!

7. Марточка

Марточка Well-Known Member

Я робила конізацію, в мене правда була невелика дисплазія. Лікар казав, що сучасні методи видалення ( лазарем, Сургітроном) не впливають на зачаття, тобто не звужують шийку про яку ви напевно чули.

8. Annyhka Kavetska

А моя лікарка каже , що зимою була в Москві на курсах і якісь там професор казав що впливає ,бо щось там диформується (( дівчата я незнаю що робити :girl_impossible:

9. Марточка

Марточка Well-Known Member

Annyhka Kavetska, ну може якщо відрізати пів шийки струмом, то так і є, але я не думаю, що у вас така сильна дисплазія. Робив мені конізацію також професор Хміль, я начиталась, що то потім проблеми можуть бути( звуження і т.д), ревіла 2 дні для чого я на то підписалась, я йому пожалілась, він сказав що сучасні методи не впливають і щоб я не переживала. Ви попитайте ще когось, вам яким методом пропонують робити конізацію?

10. Lanasweety

Lanasweety New Member

Я теж читала, що все залежить від метода, що старіші методи могли негативно впливати, навіть, не так на зачаття, як на пологи, але сучасні вже не мають таких побічних дій!

11. Кіцюня

Кіцюня New Member

Лікувати мене пробували, але лікування не допомагало взагалі і буквально за 3 місяці дисплазію з 1 перейшла в 3. Чекати ніхто мені не давав, мене просто поставили перед фактом і сказали шукати добого спеціаліста в онко лікарні. Я завагітніла через 5 років, але тому що тоді ще не була заміжня))) В мене були неприємності з плануванням, але через апендицит(спайки на трубі). Єдине на, що могла повпливати кунізація це те, що не зможу народжувати сама, можливо будуть кесерити, але це ще буде видно. Ви ще подивіться, полікуйтесь, в мене організм якийсь не нормальний, бо коли була киста, яку пробували лікувати, то вона також замість того щоб зменшитись або хоча б не збільшуватись, то вона росла як шалена, можливо це особливості мого організму.

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ----------

Я повністю погоджуюсь з дівчатами

12. goshechka

goshechka New Member

привіт!!! чи може хтось поділитись враженнями або дати пораду про запліднення донорськими спермиками? а то маю побоювання з того приводу! можна і ПП

13. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дівчатка всім привіт, хто мене памятає. Прийшла до Вас трохи попчихати , заразними бацилами. Я була з вами тут довгих 2 роки, за цей час пройдено купа шляху ,купа процедур, сліз, відчаю, аналізів море лікарів. Але тепер я говорю нарешті заповітні слова Я вагітна! Кожній з вас бажаю, чим пошвидше відчути радість цього періоду ,хоча він не легкий. Бажаю нарешті побачити дві смужечки, хай ваші всі старання залишаться по заду ,і ви скоро станете матусями. Апчхи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! на свіх вас!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. tasha

tasha New Member

Дуже за тебе рада.

Розкажи, що помогло завагітніти. Як себе почуваєш, токсикоз мучить?

15. Dream-baby

Dream-baby Member

Дуже дякую, і тебе вітаю) і мене теж цікавить, який саме шлях ти пройшла і що саме було причиною безпліддя?

---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

В попередніх ваших дописах побачила, що ваш лікар була Михайлишин Л.О., випадково це не вона вам допомагала вагітніти?

16. Naama

tasha почуваю себе нормально, токсикозу нема, на запахи не реагую, до певних продуктів не тяне)) От така в мене вагітність, буває тошнить вночі хв так 10, а потім попускає.
    Dream-baby якщо коротко, то в мене не було овуляції через підвищений гормон ЛГ, при нормі нуль цілих в мене було 32 цілих ,лікувалася я в Третякової, гормон цей понижувала уколом декапептил, ужасний укол це штучний клімакс і всі його прєлєсті я відчула, після уколу він падав, але стимуляцію овуляції не можна проводити на його фоні, треба чекати 2-3 місяці, проходило 2-3 місяці а він знову підростав, виходив замкнутий круг, а лікування виходило 8 тисяч в місяць, я попробувла раз, купа побочок, дорого а толку ніякого, тому на другий раз відмовилася і залишила Третякову. Пішла на консультацію до Михайлишин в грудні, та сказала шо мені світить тільки штучне, сказала шо полікістоз ,хоча на УЗД його нема!!! Прописала Сіофор, далі до квітня місяця нічого я не робила і нікуди не ходила, вирішила пропити все таки той сіфор і в червні піти перездати ЛГ, але от перездати не вийшло)))) чекали місячних, навіть ні на що не надіялась, бо ми були в турі якраз відпустка, тому дуже не було і коли))) Зробила тест а там... не знаю що допомогло не думаю що Сіофор , бо дуже великий показник був, не думаю щоб за місяць так впав що в мене відбулась мабуть вперше в житті овуляція. Тому дівчатка , справді на все воля Божа, з точки зору медицини у нас сталося чудо!!! А може і не все так погано було, просто не треба сліпо вірити лікарям і деколи покладатися на свою інтуіцію, хочете відпочити від того всього відпочивайте. Мені так було добре коли ніде не ходила, я почала дихати нарешті, насолоджуватись життям, і коли згадую останні 2 роки нічого не бачу окрім сліз і відчаю, все має бути в міру.

17. Dream-baby

Dream-baby Member

Я наразі хожу до Михайлишин, надіюсь що вона мені допоможе, дуже надіюсь) робила 21 червні гістероскопію, при гістері нічого не виявили, але гістологія показала просту гіпоплазію ендометрію, зараз лікуюсь протизаплідними жанін ( сьогодні 37 день приймому) , завтра йду на аспіраційну біопсію ендометрію, і по результатах гістології буде дивитись, якщо все ок хочу робити ВМІ.
    Можливо хтось робив біопсію ендометрію?

18. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Щиро вітаю!!!!!:girl_claping: І також ловлю вагітны пчихи!!!! Пам*ятаю коли я прийшла в цю темку то якраз ви, glasses були одні з найактивніших дописувачок, як добре, що всі по-трошки перебираються в сусідні гілочки! Легкої Вам вагітносты і щоб ваші вагітні бацилки були заразні для всіх нас!

19. Naama

Dream-baby бажаю Вам успіху, правда нічого не підкажу бо з тим не стикалася. Михайлишин хороший лікар, треба тільки трішки пристосуватися до неї. Я нарешті знайшла свого лікаря, ніколи не думала що це буде під час обліку вагітності))))
    model fantazii бацилки обовязково будуть заразні! Йдіть до своєї мети з усмішкою і впевненістю що все буде добре, і набирайтеся сил для вагітності , бо там їх треба ще більше! СТРАХІВ просто купа, я б напевне лежала під УЗД день і ніч і тоді була б спокійна

20. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Дівчата, дайте номер тієї Михайлишин! Може і мені до неї надатись! Бо дома не можу натрапити на толкового лікаря, була вже у багатьох а толку нуль.

Я вас щиро вітаю! Так хочеться вірити в те, що знайдеться такий лікар який допоможе!!! А може нарешті прийде мій "зірковий час" Побільше б таких повідомлень у нашій темі - всім бажаю "підхопити вагітність")

Thread Status:
Not open for further replies.