Як нарешті стати мамою? (4)

Discussion in 'Пузата хата' started by Virna, Dec 31, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

І я чекаю, пишіть щось!

2. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Так вже хочу гарних пузатих новин в темці !Успіху !:connie:

3. Музик

Музик Мартуська

і я зайшла з надією, що вже є позитивний ну або дуже позитивний результат. що ж, чекаю

4. Lanasweety

Lanasweety New Member

Рідненькі мої, навіть, не думала, що ви за мене так переживаєте!
    вибачте, що пропала-наш ХГ- 215 і я Ваааагітнаааааа!!!
    такі змішані почуття, радість разом із якимось хвилюванням!!!

5. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Вітаю Вас!!! Бажаю Вам насолоди від такого чарівного стану!:girl_in_love:

Дівчатка, а я хочу до Вас приєднатися (багато читаю, але майже не дописую). Ми також плануємо, але маємо спершу трошки підлікуватись. Маю підвищений пролактин. Чи Ви з таким стикались? Що скажете?

6. Lanasweety

Lanasweety New Member

Fiancee, у мене теж був дещо підвищений пролактин, то приймала Достінекс-
    по 1 таблетці в тиждень, потім нормалізувався!

7. Fiancee

То було основною причиною? Чи щось змінилось після його зниження?

8. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Мої найщиріші вітання !!!
    У мене підвищений пролактин. приймала достінекс десь 4 місяці, важко переносила, на фоні прийому він звісно знизився. перездала минулого тижня,це 4 місяці пройшло після відміни, а пролактин знову підскочив в 2 рази.:girl_sad:

9. Fiancee

Мені лікарка казала, що будемо вагітніти на підтримуючій дозі (але я приймаю не Достінекс). Та я поки докінця не розумію, чи знизиться пролактин і все внормується, чи то тільки в ньому справа? Хвилююсь, щоб ще щось " не вилізло". Читала у різних темках, що наші дівчатка Глессес і Цьомцьомка знижувала пролактин.

10. Sonechcko

В мене все складно вийшло з тим пролактином. Звісно, що найкраще
    , але в нас так не вийшло з певних причин, а прийом відмінили. Ефект від препаруту мав би бути до 6 місяців, але в мене його нема. Так , що знов доведеться щось пити.

11. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

а от хвилюватись якраз не можна. пролактин - це так званий гормон стресу. він може піднятись навіть від того, що перед тим, як його здавати хвилюєшся, чи боїшся кров здавати :)
    а ще перевірте щитовидку. воно все між собою дуже пов"язане

12. Fiancee

Щитовидка внормі.

13. Марточка

Марточка Well-Known Member

Lanasweety, вітаю!!! Це була перша спроба в Хміля?

Я маю проблему з пролактином підвищеним, п"ю ліки-в нормі, тільки лишаю пити-знов піднімається. Цього місяця зробила нарешті МРТ гіпофіза, а там мікроаденома гіпофіза, навіть 2. Тому достінекс треба пити зараз як мінімум пів року без перерв, а в разі вагітності пити його до 12 тижня, а потім переходити на бромокриптин. А, ще таке питання, в вас овуляція є на підвищеному пролактині, бо в мене раніше була, а останні 4 місяці якийсь бардак, фолікули ростуть, але не тріскають, лікарі кажуть, що то від пролактину, але почалося в мене це ще 4 міс.тому, коли я була на достінексі, правда на дуже малій дозі.

14. Sonechcko

А ви робили з контрастом?

15. Марточка

Ні, без контрасту, порадили хорошу лікарку, яка вже зуби з"їла на тих пролактиномах.

16. Fiancee

Є, але відбувається трохи хаотично, пізніше, ніж би мала бути. Хочеться вірити, що після зниження пролактину овуляція відбуватиметься, як слід. Тим більше, що цього тижня вже маю його перездати. У мене пролактин не сильно підвищений, на 6 одиниць. А як у сильно він у Вас підвищився?

17. Марточка

Fiancee, до прийому таблеток він в мене був підвищений у 2 рази, а після відміни таблеток через місяць в 1,5 рази.

18. Delfy

Delfy Well-Known Member

хотіли з чоловіком вже планувати дитинку з весни-початку літа, а я ніяк наважитись не можу..
    Ще й до повного щастя чомусь останні 3 місяці немає жодних ознак О.
    і цикли стали довгі, по 35-40 днів.
    Вже може б і я настроїлась на планування, аж збої почались.. Раніше все було нормально, цикли по 31-33 дні, О стабільна - на 16-17 дц..
    Сьогодні вже 26 дц, а БТ стабільно 36,4-36,6..
    Які можуть бути причини цьому??

19. hitrynja

hitrynja New Member

Delfy, у мене була така ж ситуація - я навіть писала тут у гілочці - мов навмисно. Була ЗВ, прочекали рік, вирішили планувати - як тільки вирішили - цикл 36-40 днів. я в шоці, йду до лікарки - кажу, що навтіь не знаю коли у мене овуляція і взагалі, що це таке. Виявилось, що овуляція була на 20-24 день циклу. фолікули росли гарно, тріскались, ендометрій теж гарний був. сказала лікарка пробувати. і що ви думаєте - 5 місяців впусту, а вже на останній, коли навіть і не попали в овуляцію (я вже казала чоловіку - грець з ним - треба йти здавати аналізи, бо це щось не те), тоді і завагітніла.
    на питання, чому так трапляється (про подовження циклу, коли все ніби добре), лікарка сказала, що кожен організм індивідуальний, а планування - перед і під час овуляції посилене, а також активне статеве життя поза цими числами, бо по всякому буває)))))
    все у вас буде добре

П.С. в перший місяць як почали планувати взагалі виявилось, що він ановуляторний (це був розпач для мене) - казала лікарка, щоб від того, що в голові багато чого залежить....

20. Delfy

Delfy Well-Known Member

та я це все розумію, але чула від лікарки як одну з теоретичних причин невдалих В - термін "стара яйцеклітина"... тому, власне, переживаю, що з ймовірною О на 20 і пізніший день О, сумна історія може повторитись.

Thread Status:
Not open for further replies.