Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dream-baby

Dream-baby Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

маю декілька коліжанок, які мали поліпи, і завагітніли тільки після їх видалення :girl_sad:

2. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Ой дівчата, щось я вже зовсім розчарувалася в тих лікарях і взагалі.... їздили на море, так надіялися і знову нічого...М були як трагедія, а ще всі знайомі так дивляться на нас, чекають гарних новин, а що їм сказати?...Вобшем задепресувала я. А ще сьогодні майже весь день болить справа (зараз десь приблизно мав би бути час О, але так довго то явно не О), тож напевно скоро знов мене чекає похід до Г.
    Дівчата, хто зараз лікується в Куніц, розкажіть трохи про неї, бо шукаю лікаря, який би був толковий і не призначав дорогого обстеження на *все на світі* але в той же час уважного, щоб зміг приділити час і вникнути в твої проблеми, а не раз-два і до побачення. І ще де вона приймає? чула що на Ужгородській, а де саме, бо лежала там колись на підтримці і щось не бачила її....

3. Lanasweety

Lanasweety New Member

Dream baby, ми робили ЕКЗ в клініці проф.Хміля в Тернополі, всім дуже задоволені, взагалі вся програма пройшла як на одному подиху, складніше було наважитися і тепер страшно переживаю, чи приживуться наші дітки...
    fantazerka, я також читала про випадки, коли завагітніли після видалення поліпа, знаю також, що з поліпами, навіть, не беруть на шз, бо низькі шанси завагітніти, можливо проконсультуйтеся ще з іншим лікарем?!

4. Dream-baby

Dream-baby Member

надіюсь всім серцем що так приживуться на 9 місяців:d25::ed4d70def841dc74b57:d64::girl_dance::connie:

5. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

знайома завагітніла, але під час вагітності удаляли, бо почало кровити.

6. Dream-baby

Dream-baby Member

тому краще його видаляти до...

7. daisygirl

daisygirl Member

В мене бувало дуже часто, що цілий день боліло на овуляцію. Памятаю, що в той день, коли ми завагітніли, я ледь йшла під час прогулянки, так мені боліло зліва.

8. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Щойно з УЗД, лівий яйник не реагує навіть на стимуляцію, О знову буде в правому, є один фолікул 9мм, і один- 19мм (зараз 11 ДЦ). Трохи розчарована тим всім, але стараюсь тішитись тим, що хоч правий працює. Так прикро якось, відчуваю себе якоюсь неповноцінною через те все.

9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Перестаньте.... То треба перестати вважати, що через то ми стаємо менш жінками чи менш повноцінними. Я теж мала цей хробачок - типу що я за жінка, яка не може виконати основне призначення. Хтось взагалі має душевну рану, бо не природні пологи, а кесарське.... Але зрозуміла, що я (ми) - це значно щось більше за набір біологічних функцій. Ми ЖІНКИ, і завжди підкрелюю, що ми до бані сильні, сильніші за мужчин у деяких питаннях. :)
    Плюс ще раз наголошу - навіть новітні УЗД і лікарі часом "гонять", майте віру в себе і просто віру :).

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

моя сестра теж через то все колись пройшла, бо пригадую як говорила ті ж слова, що ви зараз сказали. Але зневіра-то найгірше. А після двох невдалих ЕКЗ, одного разу говорила вона з мамою по скайпу і хотіла почути пораду, що їй далі робити, чи йти третій раз на ЕКЗ, чи їхати літом відпочити на море. І так вона то в мами допитувала, просто вимагала сказати. А мама не знала, що сказати, бо важко тут щось радити. І сказала, що треба все-таки вірити і надіятися, що все буде, може навіть само прийде. А сестра сказала таку фразу-"Мама, ти якась наївна. Зі мною чуда не станеться, це просто неможливо! Невже ти нарешті не можеш цього зрозуміти!?"
    А потім виявилося, що в той власне час дитятко чіплялося за неї :), от такі чуда.

11. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Признаюсь - я майже слово в слово таке казала своїй.... Часом і зараз ловлю себе на тому, що якось зовсім зневірилась :sad:. Хоча стараюсь, як той Мюнгаузен, витягнути себе сама за косичку.... Так що часом добре ото когось "повчити" - і сам на долю впевненішим стаєш. Або як почитаєш потім пару-двійку дописів, як ото Вітторії :)

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

12. Raven

Raven Мама малятка

Не беріть дурного до голови. В мене лівий яйник взагалі не робочий, ще й до матки приріс. І нічо з одним завагітніла.

13. Margot

Margot Well-Known Member

+1.в мене та ж ситуація, результат на лінієчці)

14. Dream-baby

Dream-baby Member

А у мене кожного разу, як я роблю тест, в момент коли тестова полосочка починає мокріти, в голові постійно одна й та ж ситуація, що от от з'являться дві полосочки і я просто падаю від щастя. Кожного разу роблячи тест я впевнена що я вагітна, а тест бракований:girl_claping:

15. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

і я так само:girl_in_dreams: і часом здається що вже ось-ось і так якось світло на душі і справді вірю в то:girl_in_love:а часом так як вчора - конкретна пресія але сьогодні ніби нічого не болить то спокійніше якось

16. Kiruskin

А у Вас КД були раз на 2 місяці, чи як?

17. Margot

Margot Well-Known Member

трохи не так.Бували часті затримки від 10 до 14 днів.

18. Kiruskin

В мене колись теж були такі затримки, після контрацептивів кілька місяців цикл був, як по годиннику, а тепер, якщо без всяких пігулок-уколів, то раз на 2 місяці. Подивимся, що буде далі, після того Клостилбегіту.

19. Mysiandra

Mysiandra New Member

дівчата хтось бував на консультації на короленка 9,

20. tasha

tasha New Member

Вікторія, рада, що у вашої сестри вийшла природня вагітність. Пом"ятаю як ти про неї трішки писала.

Статус теми:
Закрита.