Як нарешті стати мамою? (4)

Discussion in 'Пузата хата' started by Virna, Dec 31, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Муся

Муся New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Дівчата, поставили мені діагноз лівосторонній гідросальпінкс, може хтось щось підкаже, бо лікар каже, що вихід один -ШЗ.

2. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Просто прочитавши (ще без гуглі) - то часом не рідина в лівій трубі? А права нефункціональна, чи що??

3. Муся

Муся New Member

Так, це рідина, права теж не дуже добра,була лапароскопія.

4. truskaffka

Ну це "поняття розтяжиме". То вже як нема 2-х труб - то тільки ШЗ, а так....Ну але я Вашої історії не знаю, та й про діагноз. Просто вагітніють жінки із 1 трубою - навіть на форумі приклади є. Тому треба ще дослідити добре другу.

Хоча кажуть, що оті дослідження прохідності теж неоднозначні....то скажуть лікарі "не прохідна", тоді раз - вагітніють якось :), то пише, що після самого дослідження труба може зробитися непрохідною. Одним словом, я би ще почитала про це все,проконсультувалась і іншого спеціаліста.... Мабуть :)

5. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дівчата, привіт. Скажіть, будь ласка, хтось чув або стимулювався менопуром?
    Що краще він чи клостил, може ще є якісь препарати на яких добре ростуть фолікули.Яка ваша думка щодол клостильбегіту? Скільки разів можна стимулювати? Третякова каже що він зараз такий синтетичний що можна пити скільки хочеш, головне шоб був контроль УЗД, от і не знаю що робити, ним стимулювалася 2 рази, фолікули росли але тріскали завеликі, тепер Г каже знову ним стимулювати і тріскати швидше, я в трансі, не знаю що робити

6. Margot

Margot Well-Known Member

Менопур, звичайно, що кращий, але він набагато дорожчий.Неважливо чим ви стимулюєте овуляцію, обовязково потрібно відстежувати яйники на УЗД.В когось на клостил ,хорагон(дешевші препарати)яйники не реагують, тому приходиться стимулюватись меномуром, овітрелем,гоналом(ніби дієвіші).Але багатьом підходить клостил, це все індивідуально(в мене на клостилі гарно росли фолікули, але не тріскали самі, та й навіть при ХГЧ 15000! НЕ ТРІСЛИ)Більше трьох циклів підряд не рекомендують стимулюватися.

7. Korzuk

Korzuk Active Member

Ой не те слово що буває, в мене дійшло до того, що я навіть на роботу ходити не хочу:girl_blum:

8. silvia

silvia Well-Known Member

- я ! лише на ньому у мене виросли нормальні фолікули.На клостил я не реагувала. Лишень не переборщити з дозами і постійний контроль УЗД ( через день), бо можна отримати таку гіперстимуляцію!

9. ARABIKO

ARABIKO New Member

Якщо труби погані ,то перед ШЗ їх краще удалити.В мене одна труба не прохідна була і після ШЗ вийшла позаматкова,таке буває,тому лікарі рекомендують удалити.Але треба знати ,що це точно правильний діагноз.На ренгені мені сказали прохідна,що все добре.

10. Муся

Муся New Member

Та от заплуталася я вже з тим всім остаточно, сьогодні була на консультації в іншого лікаря, вона каже, що якщо рентген і лапароскопія показують прохідність, то тут можлива причина не в трубах. Але на лапароскопії було багато спайок. От і будь мудра, не знаю до кого маю ще йти

11. truskaffka

Не знаю, як у кого, а мені мороз пішов по шкірі. От то вже точно незворотньо і остаточно....а от лікарські діагнози - під питанням. Будь ласка - перевіряйтесь ще і ще перед таким рішенням!!!

12. Naama

Дякую за відповіді, в мене чомусь завжди як не в людей, була стимуляція і клостилом і менопуром, на останньому не виросло ЖОДНОГО фолікула, не знаю чому після моря пішов сильний збій гормонів, на клостилі росли але була не якісна яйцеклітина, фолікули виростали як коні великі, УЗД робила через день, та кожен день, чомусь росли не рівномірно, тому зараз вагаюсь чим стимулювати, бо менопур це дорого, клостилом не знаю як зараз зреагує організм.

13. Margot

Margot Well-Known Member

то ви ще вагаєтесь?

14. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

А я сьогодні отримала результати аналізів на інфекції, які здавала, все добре нічого не виявлено. Хоть в тому щось радує.:girl_claping:

15. Gabi

Gabi Dum spiro spero

В мене теж на Менопурі фолікули не росли, то був не мій препарат. Мала 4 стимуляції ним з різними дозами і нічого не росло. А у вас яка доза була? А от на клостилі росли фолікули нормальні, але тільки у правому яйнику.

16. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Порекомендуйте, будь-ласка лікаря, до котрого можна звернутися з питання "не можу завагітніти"... Вибираю до кого іти. В ПП будь ласка...

17. Naama

По три уколи в день 3 дні далі УЗД і ще 2 дні по три уколи, доза в них вроді одна 75000 одиниць

Ви завагітніли на ньому? скільки разів стимулювали?

Вже не вагаюсь, бо фолікули та ендометрій ростуть САМІ нормально::connie_pull-pigtail відповідають дню циклу, може нарншті в мене буде своя природня овуляція, дуже на це надіюсь

18. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Ні, на клостилі мені завагітніти не вдалась. Конкретно клостилом 7 разів. А взагалі 11. Завагітніла я сама, після того як покинула лікуватись.

19. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Дівчата, чи призначали комусь антибіотик сумамед? Чи він був ефективний і як ви себе після нього почували???

20. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

це той самий азитроміцин, це антибіотик широкого застосування. кожен організм по-свому переносить.

Thread Status:
Not open for further replies.