Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Semicvetik

Semicvetik New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Я і не сперечаюся, можна подумати, що глисти - то найбільша проблема. Питання стояло так:
    Я і поділилась своїм досвідом )

2. hannatal

hannatal Member

то виходить, за півроку, коли виведуться ліки треба знову пити протиглистні, бо ж проганяти тра що півроку. А тоді ж коли по лялю?
    напевно все ж краще здавати аналізи на наявність паразитів і: є - виганяти, нема - вагітніти. ИМХО

3. Vhita

Vhita Member

Привіт! Я хоч зараз більше тут темку перечитую аніж пишу... Та прочитавши інф-ю про лікарку захотілось відписати. Просто я лікувалась в Михайлишин минулого року по жовтень. А з того часу "кочую" по лікарях ось вже як вісім місяців. Теж протягом того періоду 6 циклів пила фемостон 2/10, на відміні відкрилась кровотеча на 3 тижні, хоч раніше такого ніколи не було (новий лікар, що мені призначила цей припарат, сказала що я його даремно пила бо єдиний наш результат - це гормональний збій). І стою я на роздоріжжі... В Михайлишин моя сестра народила хлопчика. Правда це була аж 5-та спроба штучного. І в мене про неї теж тільки позитівні враженя. Я десь читала, що Ваша подруга в неї теж завагітніла, то це було природнім шляхом чи на штучному? Буду щиро вдячна за відповідь.

4. Марточка

Марточка Well-Known Member

Хтось ходив вчора на ту лекцію "Діти будуть"?

5. Dream-baby

Dream-baby Member

Аутоімунне щось там)))

---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

подруга методом ЗІВ з першої спроби, але їй кололи Біовен)

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ----------

я ходила, було досить цікаво, виступали лікарі, зокрема Михайлишин, і я ще раз переконалась в тому що Любов Олегівна дуже хороший лікар, який знає про що говорить)
    :girl_yes:

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

той фемостон то якесь зло, я теж після нього тримала горомальний збій і кровотечу(
    і ще я не зрозуміла фемостон вам Михайлишин приписала???

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ----------

скажіть в якому році була та 5 спроба, бо з 2009 в інтерсоно почали при ЗІВ використання Біовену, тобто імуноглобуліну людського, це для тих пацієнтів у який безпліддя незясованого генезису

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

про імуноглобулін

6. ptashecka

ptashecka New Member

не знаю що думати...декілька днів тому завершила приймати фемостон..чекаю М.
    Сил вже немає..не знаю чого чекати=(

7. Vhita

Vhita Member

Ні, це інший лікар. Я чомусь пішла від Михайлишин тимчасово. Хотіла почути думку інших лікарів і одна -з тих інших виписала фемостон. От так і вбиваю своє здоров'я і півроку з планування.

Хлопчик народився у травні 2010 року, отже мабуть у вересні 2009 року. Враховуючи, що у неї було 3 попередні завмерлі вагітності, то мабуть той бівен застосовували, але точно не знаю.
    А ще Ви не скажите за скільки часу очікування малятка Ваша подруга зважилась на ЗІВ?
    Доречі, мені теж в інтерсоно рекомендували біовен у разі інсемінації оскільки у нас 100% негативний посткоїтальний тест. Але моя сьгоднішня лікар каже, що цей тест -це комерція щоб проводити штучне і інсемінацію. А чому вірити?

Я мабуть теж як Ви чекаю, вже ось 2-й мівсяць пішов, а все ще чекаю :)

8. ptashecka

ptashecka New Member

Vhita.
    Надіюся..та знаю..ми з Вами дочекаємося свого маленького щасттячка!:girl_bye:

9. kohska

kohska New Member

Привіт всім.Дівчаточка, отже,хочу розповісти вам свою історію. Вже 3 роки як стараємось зачати дитятко, і ніяк нам не получається, де вже не звертались що не робили і що не приймали, кололи...результат нульовий((нажаль.((а так хочеться вже стати мамою..В мене дуже нерегулярні місячні, було й таке що три місяці не було а потім пішли..після того я лежала в лікарні лікувала запалення яйників і заморожували ерозію ,після лікарні три місяці регулярно а далі так, місяць є місяць нема лікар приписував колоти прогестерон поколола пішли...наступний місяць знову нема .знову прогестерон..і так вже пару місяців підряд..Вже стільки всього перепила з медикаментів що чесно кажучи зараз не пю нічого.Ось в травні місячних знову не було а десь 5-6 днів чоричневі виділення такі ледь-ледь (одна капелька в день)-чи то як місячні чи що???Тест робила тиждень назад негативний.((Ну я тепер зовсім нічого не розумію...будь ласка щось порадьте, підскажыть...бо то вже таке розстройство..що жах...На даний час надіюсь тільки на Бога.!
    Наперед дякую.

10. silvia

silvia Well-Known Member

у мене теж так було.... місячних не було по 3-4 місяці а потім вони йшли 3 місяці підряд. але у мене був полікістоз, який давав таку картину.
    овуляція у вас взагалі відбувається?

11. kohska

kohska New Member

якби я знала (((,я незнаю.ніякиих симптомів,і змін не відчуваю((
    о до речі , будь-лаааска, піДКажіть в кого як відбуваэться овуляцыя які симптоми.

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

колись , десь рік назад мені ставили діагноз склерокизтоз правого яйника, але так і конкретно ніхто нічо не пояснив ..цікаво було в кабінеті була лікарка і лікар УЗД і вони між собою спорили це полікізтоз чи склерокизтоз..і так я й незнаю що це було..чи було чи як ))ніхто нічого не підтвердив...інший лікар взагалі на щось інше списує(((

12. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я би порадила міряти базальну температуру - хоча б трошки краще зможете зрозуміти свій цикл. Спробуйте.

13. Dolche

Dolche Well-Known Member

і не лише при таких причинах. Дві моїх знайомих, мали імунну несумісність з чоловіком, то обом капали Біовен, одна завагітніла завдяки інсемінації, інша -природньо, обоє робили в інтерсоно, але в Сегедій, мають вже діток.

14. ptashecka

ptashecka New Member

Дівчатка привіт!
    Якщо не Важко підкажіть куди можна звернутися на рахунок інсемінації?або в яку темку?Завчасно дякую!

15. Марточка

Марточка Well-Known Member

ptashecka, в нас є така темка, я створила

16. Semicvetik

Semicvetik New Member

Я так розумію, що причину цього вам ніхто не сказав. Пошукайте толкового лікаря, який призначить комплексне обстеження і знайде корінь проблеми цього всього, а не буде лікувати навмання. Тут на форумі багато відгуків про хороших спеціалістів. А чоловіка обстежували?

17. Dream-baby

Dream-baby Member

і і і і я так хочу дитинку)

18. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Якщо не вдається завагітніти і при тому обоє обстежилися і здорові, то треба копати глибше і шукати мудрих фахівців.
    Багато чула про НаПротехнології - відновлення репродуктивного здоров'я і допомога у зачатті в природний спосіб. Виходить зовсім недорого, але дієво (навіть після невдали спроб штучного заплідення), правда не негайно, зате тут є і свої плюси.

19. kohska

kohska New Member

Ну як..причини в кожного лікаря різні...Одна лікарка у Львові рік тому,сказала що це склерокизтоз, тому яйники якби "забувають працювати".Після того ,лікар що я зараз до нього хожу (вже більше року)сказав що це хронічне запалення яйників яке я лікувала в лікарні 2 тижні,всякими уколами, свічками, таблетками.. і ще він мені заморожував ерозію..тепер десь я в нього була 2 місяці на зад казав що всьо чистенько , ерозії нема , хіба ще чуть є запалення на правому яйнику.А так каже картина на багато краща.А тут знову місячних небуло, і він зробив висновок що треба щоб я попила три місяці протизаплідні таблетки, ну каже що то такий якийсь метод щоб відновити правильну роботу яйникі, а тоді старатись..А я купила зразу тоді протизаплідні , але так по сьогодні ще їх не приймала..мене страшить сама назва "протизаплідні(".І він ще списує що ми з чоловікол молоді...що все те не так страшно(мені 21рік).
    Чоловіка перевіряли, кажуть що все в нормі допустимого..було щось там але не так страшно..

---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

а як правильно її міряти, я було місяць міряла, але так і нічого по ній не розумію ..я не розумію як і коли температура має мінятись коли падати а коли підніматись..коли то та овуляція настає...читала в ГУГЛІ але за тими термінами не розумію ніц...Поясніть будь ласка хтось своїми словами..на хлопський розум , як то рахувати від першого чи останнього дня МЦ...нерозумію (((

20. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

я би теж радила міряти й інші показники плідності спостерігати - тобто добре вивчити свій цикл - це частина методики НаПротехнологій, і навіть не зайве для жінки з нормальним здоровям, і навіть не лише для тих, хто планує вагітність. Я можу багато про це розповісти, але на початок прочитайте собі книжку "Вчимося розпізнавати плідність" - дуже інформативно, далі можна звернутися до спеціально навченого інструктора, який допоможе Вам розібратися зі своїм циклом.

Статус теми:
Закрита.