Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hanny

Hanny Active Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

То індивідуально, я особисто за місяць до того як завагітніла купила абонемент на айробіку і вдома активно займалась,бігала . Останній раз на айробіці (десь 5-6 днів до затримки) мені стало погано, а так як міряла БТ, через 2 дні зробила тест і здала кров на ХГ (ще до затримки) і більше не займалась :)

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то дуже індивідуально. Якщо ви підготовлена і в формі, то для організму то не буде стресом, а якщо отаке раптом накинутися на спорт, то невідомо як буде.

3. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Всьо, ложна тривога, починається. А БТ зранку була далі 36.8

4. DValyaD

DValyaD New Member

Ой дівчатонька, які ж ми бідні з оцим!!! Кожен раз читаю і радію за тих хто вже не в цій темі!!!
    Рідко пишу (просто чогось не можу виляти свою душу)... але сьогодні наважилась!
    От у мене (наївної плануючої вже майже 1,5 року) затримка два дні... і я собі вже кручу-мучу... Думки, що кришу зносить!!
    Але стараюсь настроюватись, так... що як вже Бог дасть... Якщо дитя - то це велике чудо (бо в цьому місяці, ми зовсім не планували, взагалі вирішили поки почекати)... а якщо ні, то будемо старатись ще!!
    І Ви тримайтесь хороші!! Все в нас буде ок!!

5. Margot

Margot Well-Known Member

Kiruskin
    ,ну як в вас справи???міряли БТ?
    Ой, сорі, аж тепер прочитала попередній допис....
    все буде добре, як не банально звучить....все в руках Божих. Щастя вам!

6. Марточка

Марточка Well-Known Member

Дівчата привіт, маю таке питання, хто маю кисту жовтого тіла і як її позбулися, пройшла сама? За скільки циклів? Пішла на узд і шось шокована, раніше такого не було.

І ще таке питання, маю котика, вже правда 1, 5 року, раз на пів року проганяємо глисти йому, сьогодні були у ветеринара і вона запитала чи ми також п"ємо від глистів хоча б раз в рік? Ну ми звичайно не п"ємо, поділіться досвідом хто має домашніх улюбленців чи ви п"єте щось від глистів, бо оскільки плануюча, то не хочеться ту хімію пити, а чоловік каже треба пропити. І скільки часу виводяться таблетки ці?

7. yulop

yulop New Member

Якщо приймати медикаменти, точніше протизаплідні, то кіста жовтого тіла пройде за один цикл, якщо нічого не приймати, то оди-три цикли - і її не буде...Тож не переживайте, у будь-якому разі вона розсмокчеться.

8. Марточка

Мені казали приймати прогестерон до місячних, але чи цього буде достатньо, незнаю.

9. Virginia

Virginia Well-Known Member

а я за півтора місяця до то як завагітніла теж записалась на аеробіку. І я впевнена що це мені скоріше допомогло завагітніти, ніж зашкодило. На останньому занятті, яке я відвідала, мені була ну так вже важко щось робити, так задихувалась:):):) З мене і так всі сміялись, бо я слабачка, а тоді і мені смішно було.
    А по відчуттях, все як при місячних, а Марушку я взагалі відчула коли вже нудити почало, на 3 місяці:)

Як колись активна дописувачка цієї темки, ще напишу від себе.
    Ми з чоловіком чекали на Мартусю майже 3 роки. Я вирішила перед серйозним лікуванням, спочатку звернутись до Бога! Пішли з чоловіком на девятницю... і в перший місяць девятниці я завагітніла. відходили всю девятницю і народила Мартусю:)
    Але ми, напевно, так сильно просили дитинку, що за 2 роки вже маємо дві лялі:)
    Вірте в Божу силу, більше ніж лікарську і все у вас вийде!

10. Semicvetik

Semicvetik New Member

Я теж маю кішку, але живе вона в мене в квартирі, на вулицю ми її не випускаємо. Але для страховки профілактику глистів робимо. Її треба робити всім членам сім'ї одночасно (домашні улюбленці теж рахуються:smile:) раз на пів року або хоча б раз на рік. Між прийомом протиглисних препаратів і запланованою вагітністю має пройти не менше пів року. Але є рослинні препарати від глистів, вони напевно не такі шкідливі.

11. Dream-baby

Dream-baby Member

Доброго дня) сьогодні була з чоловіком на консультації Михайлишин Л.О. в інтерсоно, враження дуже позитивні, вона нам надзвичайно сподобалась, все виважено пояснила, всі мої аналізи передивилась, відмовила мене від лапари, бо сказала в моєму випадку можна обійтись без неї. Написала список необхідних аналізів, які потрібні для здійснення моєї мети))) Я вирішила для себе, що зі всіх лікарів до яких я ходила, саме Михайлишин Л.О. допоможе мені завагітніти)

12. Марточка

А яка у вас проблема?

13. kristina

kristina Well-Known Member

в мене за 1 цикли тільки підросла, на 2 цикл пропила дюфастон ( не хотіла, але кіста була велика і мала заплановано поїздку на море, тому вирішила пропити), розмокталась відразу в тому циклі, коли пила дюфік.
    чесно , якщо ви плануєте дитину, я б не пила, маю теж котика, і в подруг які мають дітей теж є коти роками. Тим більше ви не знаєте є вони чи ні, то для чого себе травити, щей по пораді просто ветеринара.

а де то таке написано, то що хімоотерапія якась, в інструкції такого не бачила ( навмисне дивилась) , та і по логіці, препарат виводиться з організму пів року часу...

так точно, і не менш дієві

14. Semicvetik

Semicvetik New Member

прям вам так в інструкціїї і напишуть! Мені лікар казала. Ліки може й виводяться з організму швидко (але деякі з них все таки дуже токсичні), а є ще токсини після розпаду глистів (бо треба приймати сорбенти, щоб всю ту гидоту вивести, але мало хто це робить). Також потрібен час, щоб організм відновив свої функції після виведення цих паразитів.
    статистика говорить, що у 90 % населення землі таки є.

15. Raven

Raven Мама малятка

Люди, ми ж не в кам"яному віці жиєм. Та підіть здайте розширений аналіз на гельмінтів і буде вам щастя. І ще хтось роздумує труїти себе для профілактики, чи ні.

16. Марточка

А дюфастон як приймали, з якого дня циклу?

Ви маєте на увазі по крові чи кал? Якщо здавали, підкажіть де краще, бо в Сінево дивлюсь є тільки Антитела к гельминтам (Ig G), мені треба знати на даний час, а не антитіла.

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а що і до того є антитіла? То типу якщо раз були, то вже є імунітет? Я думала такого нема...

18. Raven

Raven Мама малятка

Є в медінституті в головній лабораторі і на Новому Львові обласна паразитологія, краще здати і те, і інше. Тут ціла темка на форумі була про глисти, прочитайте.

19. kristina

kristina Well-Known Member

з 16 по 26, але у мене 28 -30 денний цикл, самі не приймайте, порадьтесь з лікарем, що для вас краще і в який день вашого циклу

та мови нема, але і з ними вагітніють і виношують дітей ті 90 % населення ІМХО
    колись тут виставляли статтю про планування , як наші дохтори нам допомагають завагітніти ( то з ряду попити протизаплідні засоби місяців з три, щоб потім сходу завагітніти, від глистів можна пів року оберігатись і тому подібне,так може і рік пройти,а реального планування -старання може з місяць накапає

20. Марточка

Та я щось також шокована.

Статус теми:
Закрита.