Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Не маю рецепту на жаль. В мене дві вагітності співпали з якимись встрясками в житті, які змусили мені забити голову зовсім іншим. А до того взяти себе в руки, відволіктись ніяк не вдавалось.

2. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Дівчата, у мене запитання швидше до тих, хто приймав Достинекс на зниження пролактину, вам назначали до 6 міс поступово зменшуючи дозу, щоб пролактин прийшов до норми? бо я щось геть заплуталась.

3. glasses

glasses Member

Я приймала інший препарат, не пам"ятаю назви, але лікарка казала п"ємо поки не завагітніємо. Будучи вагітною ще кілька днів пила і тоді відмінили. Не можна його різко відміняти так мені лікар казала.

4. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Привіт дівчата, десь ви всі пропали. Були ми, сьогодні з чоловіком у лікаря. Подивився він на аналіз спермограми і сказав, що спермограма, в чоловіка просто чудова, і претензій в нього до чоловіка нема, я була дуже здивована, що 4-ри роки була погана, а тут таке диво. Сказав ще обов’язково здати аналіз на Уреоплазму, бо ми лікувались а повторно не перевірялись і тоді знову до нього. Чесно я вже так змучилась від тих всіх аналізів, що просто вже немає в мене сили. Довго ми з ним розмовляли, я розпитувала, що краще нам робити, він порадив пролікувати те, що не в нормі, і на березень-квітень попробувати інсемінацію, а якщо нічого не вдасться то не мучити себе, і чоловіка а йти на штучне.

5. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

МИ таке не здавали (надіюсь і не треба буде), але саме отакі от відгуки про ті всі спермограми мене і насторожують. То вітамінки попий, то відпочинь - і зовсім інші результати. Якщо так. то нащо здавати? просто треба відразу гарно годувати чоловіка, вживати вітаміни.....Чи я то занадто утрую?

---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

А ви впевнені, що не лікували те, що є умовно-патогенним? Просто це так суперечливо...не знаю.

Я не критикую Вас, просто зараз в мене період лікарененависництва :).

6. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Чесно, я вже взагалі нічого не розумію в тому-всьому,голова квадратна.:girl_cray:

7. truskaffka

У вас які скарги були? Пекло-боліло? Просто цікаво, чому вперлися саме в неї.

8. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Ні, нічого нас з чоловіком не турбувало. Я просто не розумію, тоді для чого лікарі назначають аналізи якщо їх не потрібно лікувати? Він мене випитував про всі інфекції які, у нас були, ну і я розказувала, що було то і то, от і він сказав перездати цей аналіз.

9. Talibamina

Talibamina Member

Мені також назначали Достінекс (півтаблетки раз в тиждень протягом півроку). Я накупила того добра на весь курс, але вже через 3 місяці завагітніла. У мене пролактин був підвищений в 5 разів. Я не лікар, але з такими препаратами треба дуже обережно, якщо приймаєте великі дози, треба поступово зменшувати

10. Sonechcko

В мене теж зараз така доза. А скажіть , будь ласка, після того як завагітніли одразу припинили приймати препарат?
    ви приймали по половинці, дозу вам не зменшували до 1/4таб ?

11. Talibamina

Talibamina Member

Так, дізналась, що вагітна десь на 3 тижні, тобто затримка була днів 10. Відразу подзвонила до свого Г. Відправила здавати аналіз на прогестерон на наступний день та назначили приймати лютеїну(по 200 мг 2р/день) і приймала до 14 тижня вагіності. Коли росте прогестерон, пролактин знижується і достінекс вже непотрібно приймати. Ці два гормони ніби взаємопригнічують один одного.

Сама таблетка достінексу і так дуже маленька, її важко на 1/4 розділити. Достінекс препарат довгої дії, треба приймати його на ніч, бо власне вночі утворюється найбільше пролактину, приймайте 1/2 таблетки 1 р/2 тижні

12. Korzuk

Korzuk Active Member

Ми теж неможемо завагітніти :cry: досить довгий час незвертали уваги, жили в своє задоволення, а коли почали планувати.....то ніц не получилося. Здали і спермограму і погана....маємо ще купу аналізів. Г сказав що в мене все добре тільки треба перестати зациклюватися на тому ділі і получати задоволення, а я неможу і навіть незнаю як себе заставити:sad:

13. truskaffka

Угу..в рейтингу проблем - ця на 1 місці. Мені сподобалось, я на якомусь форумі прочитала, як одна дівчина себе відволікає від отого чекання - просто уявляє собі, що всі СА були з максимальною контрацепцією і чекати просто нема причин. ...Отакими хитрощами доводиться себе обманювати ...

14. Korzuk

Korzuk Active Member

потрібно і собі щось придумати, :girl_crazy:

15. truskaffka

16. Sonechcko

Ой, і у мене зараз такий період. :girl_devil: Один призначає, другий відміняє. Як я втомилася від них.

17. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Це напевно зараз в багатьох таке відчуття. Я взагалі майже два місяці нічого не робила, бо просто не хотілось мені, а зараз повернулась до того всього знову.

18. Gybka Bob

Gybka Bob Member

В мене точнісінько таке саме відчуття, в день коли приходять ВОНИ....такі небажані "гості"....от тоді в мене точно такий стан!
    а потім проходе, знову приходе натхнення до планування, мріяння..._) Ви не одні))

19. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Дівчата, вчора закінчила курс лікування. На днях знов до лікарки поїду. Так переживаю чи то щось дало. Надіюся на краще. Але від планування сказала моя Г утриматись зо два місяці. Бо антибіотики сильні пили. А я б вже до праці))) Маю натхнення) А ви що кажете?

20. truskaffka

Якщо тут напишуть - "дійте", то ви будете? :) От чесно скажіть..... Здається, тут не дуже вибір і є, якщо включити глузд.

Статус теми:
Закрита.