Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. ptashecka

ptashecka New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Всім доброго дня!Давно вже небувала тут!
    В нас уже три роки як ми плануємо,вагітнієм,і весь час невдається народити дитинку.
    В 2011 році вирізали праву трубу(позаматкова)цього року кіста і збій в гормонах,....пила 3 місяці дуфостон..тепер приймаю Фемостон 10/1 лікар каже що все буде добре,місячні внормалізувалися ендометрій росте!Надіємося що скоро всетаки ж наше найбільше бажання здійсниться!
    Усім форумчанкам Гарного настрою та міцного здоровячка!

2. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

А підкажіть мені неосвідчені від чого він є і як приймати? Сьогодні чоловік пішов спермограму здавати, якщо у нього все добре і у мене все добре, то чому уже рік плануємо малечу і безрезультатно (((

3. ptashecka

ptashecka New Member

Raven,
    Скажіть будь-ласка а фемостон?а то я пю і ніяк зрозуміти неможу.лікар каже що це для внормолювання циклу..і в мене ендометрій не ріс,та до підготовлення вагітності.

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Це після місячних починати приймати?
    А на вагу дуже впливають?

5. ptashecka

ptashecka New Member

я коли приймала дуфостан то вага залишилась стабільна(лише головні болі були)

6. Raven

Raven Мама малятка

Фемостон це той самий прогестерон+естрадіол. Певне його прописали, бо погано ріс ендометрій.
    Взагалі мала попити з 15 д.м.ц. для підтримки другої фази, але мій грип трохи підпортив плани.
    Ні, не впливають.

7. tasha

tasha New Member

Його приймають після овуляції, тому просто на 15 день починати приймати не правильно, бо овуляція може бути раніше, чи підніше. Відповідно потрібен контроль УЗД.

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

якщо ви задаєте таке питання, коли вам кажуть, що то для підтримки другої фази-це значить, що ви не достатньо обізнані в цьому питанні. А дуфастон може приписувати лиш лікар, самій собі брати ні в якому разі не можна. Це гормон і це не вітаміни. Повірте, я зовсім не хочу вас образити, просто попередити.

9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я зараз буду сваритися....Ви що подуріли? Приймати гормони після дописів на форумі?? Весна так діє, чи що?

Дівчатка, ну нащо викладати сюди такі схеми. Ще прийде хтось "мнітєльний" і почне приймати...То ж кожному своє, кожному чи треба, чи ні. А як і треба - то по своїй схемі.

---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ----------

Останнє редагування модератором: 30 Квітень 2013
  10. tasha

tasha New Member

Знаєте, кожен має голову на плечах і має нею користуватись.

А деколи схеми дуже корисні, бо наші лікарі не завжди компетентні, от наприклад скільки було випадків (тут дівчата на форумі писали), що дуфастон тупо призначали з 15-16 ддня циклу. Чи інші гормони, які замість підтримати другу фазу, вони гальмують овуляцію.

Схеми даються для порівняння та інформації, а не для того, щоб кожен сам став собі гінекологом.

11. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

12. Vittoriya

Нє Трускавко, ти все правильно написала і часом треба в такому тоні написати, щоб було зрозуміло, що то таки не жарти.. Бо по любе прийде якась дівчинка, яка мало читала про планування-лікування, а почитає, що дуфастон допомагає завагітніти і почне приймати будь як, тим більше ліки у нас продають без рецепту.

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Ви дівчата то хоч на форумах читаєте, а мені так одна лікар Г сказала, і це при тому що ми тільки починали планувати. Добре, що я додумалася то призначення іншій лікарці показати, при чому цілком випадково.

14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

я просто цікавлюсь для загального розвитку і з чого Ви взяли що я його приймати збираюсь? Мені он своїх гормональних лікарка понавиписувала...

15. Vittoriya

от з цього
    і ми вам також просто сказали-попередили, ми ж не можемо так знати , чи то ви для цікавості, чи щоби приймати. То ж ніхто нікого образити не хоче, просто то здоров'я, переживаємо за вас :)

16. Margot

Margot Well-Known Member

а місячні ще не почалися? мені тест показав лише на 2 тиждень затримки і то блідюсіньку смужечку

17. kyharochka

kyharochka Member

Сьогодні якраз почалися, розчарована повністю.

18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Дякую, приємно, у мене інше невідоме питання, місячних немає більше 2 тижні, тест негативний, кожна наступна лікарка-гінеколог приписує різні гормональні препарати, притому ставить кожна різні діагноз, от тому цікавлюсь що люди приймають і що кому призначають, тому що, коли гініколог, про якого кажуть -хороший, каже у вас все добре, але якщо хочете, ми вас полікуємо, ідіть здайте аналіз на гормони, ще щось і ще щось, довіри не викликає...

19. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Читаю, що у багатьох дівчат саме при плануванні подовжився цикл, у мене те саме. Прочитала всі сторінки не можу знайти адекватну причину чому так ?? Хочу для себе роз'яснити.

20. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дівчатка! Та розслабтесь трохи :) Що ви там вираховуєте річниці планування? Ви що дату засікали? :) Подивіться сонечко за вікном, свята наближаються, підніміть голову вгору до духовного, налаштуйтесь в особливий спосіб провести цей Страстний Тиждень. Все у вас буде, довіртесь Богу! Дайте собі спокій з біганням по лікарях і прийомом гормонів. Все має бути з розумом! Особисто я переконана, що хоч з бубнами скач, що має бути-те буде...

Статус теми:
Закрита.