Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Підписуюсь під кожним словом. Він і без черги візьме, якщо терміново. Скину в ПП.

2. Semicvetik

Semicvetik New Member

Якщо моя память мене не підводить (бо здавала я його років 2 назад), то з 3 по 5 день МЦ. Мені ставили теж діагноз полікістоз на основі огляду і УЗД, місячні були нерегулярні і болючі. І Антимюллерів гормон його таки підтвердив (результат дійсно зашкалював). Так що я думаю, що все таки для точного діагнозу потрібно здавати гормони.

3. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Чим Вас лікували (чи лікують)? Що лікарі кажуть на рахунок вагітності?
    В нас не виходить народити вже більше трьох років...
    В мене взагалі все настільки заплутано, що то капець. Попередня лікарка, в якої я лікувалася ніби толкова, але ніколи мені нічого не казала, тому знайшла собі іншу лікарку, бо я така людина, що мушу все знати, мається на увазі в плані мого здоров"я. Я взагалі не розумію, що діється з моїм організмом: в мене яйники були значно збільшені ще півроку назад, а зараз вони поступово зменшуються до нормальних розмірів, якась чудасія.

4. Delfy

Delfy Well-Known Member

5. Hurem

Hurem New Member

Поивіт,дівчатка!сьогодні аналіз узд показав завмерлу вагітність 6тижнів,поки п'ю таблетки,може уникну чистки...попереду куча аналізів,пдже то 2невдала вагітність.всупереч всьому настрій байдужий абсолютно!!!дякую барбовалу!

6. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Хочу, на жаль, поставити крапку в моїй черговій історії. Здала ХГЛ: три дні тому було 3223, стало 3896. В норми не вписуюсь, ріст зовсім ніякий. Прокопчук сказала, що це однозначно ЗВ, навіть сказала вже домовлятись про подальші дії. Я мала до неї йти післязавтра, то вона сказала, що "то вже таке, хіба глянути"... Єдине, що порадила ще дещо перевірити (на майбутнє) ну і запросила на консультацію вже "після".
    Дякую всім за підтримку і за молитви.

7. Марточка

Марточка Well-Known Member

Та шо ж це за чорна полоса пішла...:girl_sad: Співчуваю дівчата, будьте сильними, тримайтеся.

8. Hurem

Hurem New Member

http://www.traducionalist.info/books/Zcilennia_rodu-ukr.doc Дівчатка раджу почитати ,під час вчорашніх молитов в мене випмдково в уяві сплила картина мого дитинства яку я повязаю з моїми несдалими вагітностями,можливо то покута така!!!може хтось і собі побачить розраду в своїх бідах

9. tasha

tasha New Member

Дівчатка, тримайтесь, добре поплачте, нехай вийде горе з вашими слізми. Не все так буде.

10. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Дуже шкода що так сталось , сльози навертаються самі :sad: ,я зайшла в темку щоб прочитати гарні новини ... Тримайтесь , та нехай Господь полікує ваш біль !

11. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дівчата, словами не передати співчуття і суму, який ми всі з вами розділяємо...
    В такі моменти, мабуть, розраду знайти можна лиш в молитві, в єднанні з Богом...

12. Semicvetik

Semicvetik New Member

truskaffka, Hurem - тримайтеся і будьте сильними!!! Ми всі з вами!

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

Та вже полікували.:girl_smile: У мене було все на купу: спочатку полікістоз (намагалася завагітніти на клостилбегіті, але все марно), а потім ще й утворилася ендометріоїдна кіста. У вересні 2012 мені робили лапароскопію. На здоровому яйнику зробили насічку, щоб О відбувалася нормально. Тепер плануємо дитинку вже другий місяць. Не тягніть довго з тим полікістозом, пошукайте доброго лікаря, бо вагітніти з таким діагнозом нелегко.

13. tasha

tasha New Member

Дівчатка спитаю ще тут, може хтось знає хорошого гематолога. Буду вдячна за контакти.

14. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дівчата, скажіть будь ласка, хтось пив сіофор для того щоб відбувалась овуляція? В мене завищений ЛГ от і приписали, але там купа побічних реакцій, тому думаю що робити, пише під час вагітності не приймати, а як тоді якщо завагітнію і ще не буду знати і буду далі пити, я в розгубленості, може ви щось підкажите. Дякую

15. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Вже колись писала про Сіофор. Та й в неті ціла купа схвальних відгуків, а основне, дуже багатьом вдалось завагітніти:) Знаю, що під час вагітності не кидають пити, а поступово зменшують дозу, або п"ють увесь період. В світі вже давно використовують цей припарат для нормалізації ЛГ/ФСГ ,особливо для полікістозних хворих. В нас ,чомусь ,практика застосування дуууже слабенька. Більшість лікарів або ще не чули ,або тільки почули, або не вірять в силу припарата. А який лікар виписав вам? Відсутність овуляції, не лише в завишеному ЛГ...часто, це синдром кількох факторів.

16. Dolche

Dolche Well-Known Member

я колись пила, не завагітніла, але це була підготовка перед стимуляцією (вдалою!).

17. Naama

Приписала Михайлишин з Інтерсоно, але полікістозу в мене немає, яєчники в нормі, ФСГ теж в нормі, тільки ЛГ чомусь дуже високий при нормі 8 в мене 28. Все решта в нормі, щитовидка, труби,і решта гормонів я вже не знаю що перевіряти((( Коли ЛГ рік тому був нормальний була Овуляція, а що посприяло такому скачку не відомо.
    Дякую за відповідь

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

Dolche Проблем з вагою не маю ,мабуть навпаки кажуть що треба набрати, за останні пів року схудла різко, лікар каже може і це стало причною підвищеного ЛГ.
    Ще таке питання , починаю пити сіофор є схема по збільшенню дози, а дюфатон теж приймати в другій фазі, бо щось за нього лікар нічого не сказав, а пю його вже теж пів року

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ----------

нормально переносили цей препарат?

18. Dolche

Dolche Well-Known Member

19. Naama

Dolche а які у вас були покази для його приймання?

20. Dolche

Dolche Well-Known Member

власне синдром полікістозних яйників (стерта форма (так діагнозтували) - бо аналізи були в нормі)

Статус теми:
Закрита.