Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. tasha

tasha New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

По УЗД поставили ендометроїдні кісти обох яйників. Слідкували за ними декілька місяців, але нічого не змінилось ( приймла протизаплідні, які блокували яйники). СА-125 я теж здава, він в межах норми був, але цей аналіз більше показує чи пухлини не ракові.

2. ohra

ohra Well-Known Member

в мене зараз 39 день циклу (при нормі 28-30). зробила купу тестів - результат 1 полоска. мабуть я догралася з гормонами. вірогідність вагітності в моїй ситуації невелика. тільки розслабилась і вилізла нова проблема...

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А чому В виключили? . Іноді й при парі тижнів затримки тести не показують. Здайте ХГЛ - буде однозначно.

4. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчата, мені потрібна ваша допомога. Я, здавала у вівторок на 22-й дц аналізи на гормони і ось мої результати. Прогестерон, в мене 12.24, Тестостерон вільний, 2.92, АМГ 5.69. Наскільки я зрозуміла погані всі..:girl_cray: і ще таке питання, я на Різдво пила трохи вина і в четвер здавала аналізи, чи може алкоголь вплинути на результат?

5. truskaffka

Ну а норми що кажуть?

6. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Прогестерон, норма – фолікулярна фаза:0.2-1.5, овуляторна фаза:0.8-3.0, лютеїнова фаза:1.7-27.0, пост менопауза: 0.1-0.8.
    Тестостерон вільний, норма – жінки з норм. менст. циклом 0-4.1
    АМГ, норма – 1.0

7. glasses

glasses Member

А чого, то зараз у Вас фаза яка?лютеїнова?
    То як на мене тільки
    Зависокий.

8. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Получається, що так. Зараз в мене 24-й дц, дякую, а то я щось запанікувала і уважніше не почитала.

9. truskaffka

10. glasses

glasses Member

А про АМГ - почитайте, може є якісь чинники, які впливають на показник. Все таки свята:girl_in_dreams:

11. Mysiandra

Mysiandra New Member

дівчата хто лікувався в Куніц В.В., підкажіть де вона приймає, і чи спеціалізується вона по безпліддю, наперід дякую.

12. silvia

silvia Well-Known Member

тут багато хто у неї лікувався / - ється. Одним допомогла , іншим- ні. все залежить від проблеми...Займається безпліддям, робить тести на сумісність, посткоїтальний, лапароскопію і інсемінацію.Приймає вона у приватному кабінеті УЗД на Шота Руставелі ( в обідній час), зранку працює у поліклініці на Ужгородській, у непарні дні - у поліклініці на Мазепи у ЖК. Вона тут під кодовою назвою В.В.)))))

13. Марточка

Марточка Well-Known Member

Куніц вже не приймає на Шота Руставелі, а десь на вул.Шептицького чи в Шпиталі Шептицьких, точно не скажу.

14. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

15. Virna

Virna Well-Known Member

в шпиталі, на вул. Озаркевича, 4.

16. truskaffka

17. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Ми з чоловіком 9 місяців робили. Нібито обоє здорові, але ну ніяк не виходило. В процесі я вже і в джерелах купалась, і думала, що безплідна, і чоловіка змусила кинути курити, і фруктозою кормила (підвищує активність головастиків). Навіть не можу сказати, що "а потім розслабилась" - не було такого, просто втомилась кожен раз чекати дива. Секс вже був не так бажаний, як по інерції. Як я над тими тестами кожен раз плакала - досі згадувати страшно.
    А потім в мене набрякли груди - ну в принципі мали бути місячні, але якось вони аж на розмір виросли і відчуття такі дивні були - як удари струмом від соска до глибини груді. Купила тест - а далі я вже в темі десь писала.
    До слова, мені лікар сказав, що двоє абсолютно здорових людей віком до 30 років можуть робити дитину 2 роки. І це ніби норма. Не знаю, наскільки це правда.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

19. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

20. MaryF

MaryF Well-Known Member

Ми з чоловіком жили рік разом, якось так дитину не планували, але й не захищалися. Потім розписалися, а ше через три місяці взяли шлюб і зробили весілля. Після весілля поїхали у весільну подорож, де я взнала, що вагітна. Ми дуже були раді, а коли приїхала стала зразу на облік. Вроді в 5 тижднів мене відправили на УЗД, де підтвердили мою вагітність, але чомусь сказали ще в 7 прийти. В 7-8 тижднів прослухали серцебиття і сказали, що все добре. В 11-12 тижднів, коли я приїхала з роботи, то побачила коричневі виділення...поїхали в лікарню....коли лікарка мене дивилася на кріслі, то вся рука в неї була в крові....узд підтвердило завмерлу вагітність в 7-8 тижднів...гістологія плоду нічого не визначила....лікували нас різними таблетками, уколами без перестанку 5 місяців....потім від того всього ми відмовилися і через 6 місяців завігітніла....сексом ми не займалися всі 9 місяців вагітності, до 12 тиждня пила дуфастон і лютеїну....на роботу практично не ходила....брала то відпустку, то лікарняний....дуже важко родила першу дитину, але це мене не зупинило (як багато зразу після родів говорять) завагітніти знову через 1.4 роки....ця вагітність пройшла дуже лугко як і пологи...третю вагітність ми планували років через 6-8, але коли я знову завагітніла, то ми були дуже раді....
    Дівчата бажаю вам всім такого закінчення планування як у мене.

Статус теми:
Закрита.