Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. yulop

yulop New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Вітаю, вітаю і ще раз вітаю.....Щастя то яке

2. ohra

ohra Well-Known Member

летромара + оваріум, втирала дівігель, розрив робили хорагоном, і приймала ендометрин для підтримки другої фази.

3. Tikaba

Tikaba New Member

Дівчатка я тут недавно. Але хочу усім вам побажати віри, що все вийде. Ми самі 3 роки старалися. Було все сльози, зневіра, дурні думки. А коли відпустила ситуацію...Зараз моєму сонечку Ігорчику- півтора рочку. Вірте і все вийде

4. галичанка

галичанка Well-Known Member

А яка була доза летромари, що аж так проявились побічні наслідки?
    Ще чула думку лікаря, що вживати летромару і дівігель разом не можна.
    А які були результати такої стимуляції, скільки фолікулів дозріли?

5. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Сьогодні получила аналізи Торч-інфекції: цитомегаловірус 0,30 (при нормі 0,13), а токсоплазма 0,96 (при нормі 0,13). Сказали що це і була причина моєї ЗВ. Прописали антибіотики на 10 днів мені і чоловіку...

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то були аналізи IgM?

---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

а що ж ви лікувати будете? Імунітет, котрий вже у вас є? .... Як на мене, то лікарі просто знайшли собі причину, бо так легше. Моя сестра кілька днів тому здала ті ж торчі і також вийшло завищено все, але лікарка сказала, що то нормальні аналізи, бо то IgG, а значить організм вже переборов ті віруси і на вагітність вони не впливають.

7. Kshusia

ні, lgG. А на початкові тижні вагітності?Вони ж сказали що це і призвело до ЗВ.

---------- Додано в 20:31 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

Що в нас лікарі настільки нерозумні???? А я вже на 700грн.накупила лікарств щоб лікувати lgG!!!

8. Марточка

Марточка Well-Known Member

Kshusia, lgG не лікуються, у вас вже є імунітет до цих інфекцій, тому або здайте lgМ або закиньте ваші таблетки подальше, тільки імунітет дурно посадите. То хто у вас такий розумний лікар? Можна в ПП.

9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Про ТОРЧі взагалі дізналися порівняно недавно. Хто з лікарів сам займається самоосвітою чи відвідує якісь заходи -знає. А ті, кого тому не вчили.... Он я маю приклад дуже хорошої старшої лікарки, яку поважають і яка має великий досвід. Але про ті результати ТОРЧ наговорила мені якраз повну пургу, за перепрошенням. Я купу всього перечитала, питалась з кількох спеціалістів. І я чомусь переконана у тому, що написала вже раніше, хоча завжди лишаю якийсь відсоток на те, чого не знаю. Може, просто ще підіть у когось запитайтесь? Навіть он в генетичному центрі на Лисенка лікарі знаються, вроді.

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

от моя сестра власне на 8ому тижні здала і побачила позитивні показники токсоплазми і цитомегаловірусу і злякалася. Пішла до лікарки, а її заспокоїли, що це навпаки добре. принаймні тепер не страшно наприклад з кішкою стикнутися, бо токсоплазма вже є.
    я би антибіотики так не пила, а ще пішла до лікаря. Ну не може то бути причиною ЗВ

11. Kshusia

Але ж lgG виникає після lgM напевно на основі цього мені прзначили аналіз тільки на lgG. Хоча я тільки сьогодні з інтернету дізналася що вони можуть різнитися, і я взагалі багато чого дізналась тільки сьогодні......

12. Brenda

Brenda Member

Ксюша, якщо б не Інтернет і четверо інфекціоністів, в яких я була - лікувала б я горою антибіотиків мої антитіла до Токсоплазми, якою я перехворіла ще в дитинстві, а це б відобразилось ще + півроку на плануванні вагітності (в мене теж була перша ЗВ, причину якої так і не вияснили).

Тому варто Вам піти до нормального спеціаліста все ж таки і здати ПЦР на ті інфекції, до яких у Вас завищені показники (так як Вам казала Трускаффка).

13. ohra

ohra Well-Known Member

по дві таблетки раз в день (5 мг), проблеми були від прогестерону (приймала його в таблетках). на перший раз було 3 фулікули, на другий 2, третій і четвертий раз по одному (організм звик ). всі рази мені поєднували і летромару і дівігель.

14. tasha

tasha New Member

Дівчатка, а ви помітили, що наші лікарі лікують лише цитомегавірус і токсоплазмоз (я про те коли є імунітет, а не гострий перебіг хвороби), а коли у вас той же імунітет на краснуху, то вони про неї мовчать. Тобто, по їх логіці, мали б і краснуху лікувати :).

Kshusia, у нас дуже багато неосвічених лікарів, тому треба самому читати і перевіряти.

15. truskaffka

Якраз для краснухи вже усталений алгоритм, наскільки я бачу з джерел: як є Джі антитіла, всі кажуть, що то дуже добре і можна вагітніти, як нема, то навіть де-не-де радять прищепитися, щоб вони таки виникли. Правда, планувати тоді аж за 3 місяці можна.

16. галичанка

галичанка Well-Known Member

Хочу вас заспокоїти, що це не є якесь страшне лікування, знущання з організму, яке можуть призначити наші лікарі. Навіть по самій реакції організму видно, що було, як і буває в природі, 2-3 яйцеклітини. Реакція індивідуальна в кожного. А я погано переносила дівігель більше 2 пакетиків вдень. Колись було зле і від прогестерону, а потім переносила вже добре.
    Летромару ви приймали 5 днів, починаючи з 3 дня циклу, а після неї вже дівігель так?

17. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Дівчата, нині допиваю останню таблетку дуфастону. Груди болять жахливо, доторкнутися важко( Які будуть зміни після прийому того препарату - не знаю! Надіюсь, що на щось тай поможе) Бо місячні в мене були нерегулярні.

18. truskaffka

А що, місячні почалися? Чи то про інше мова йде, а не про підтримку 2 фази в плануючому циклі?

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

19. Raven

Raven Мама малятка

Скажіть будь-ласка, когось від дуфастону тошнило? Груди так шоб дуже не болять, зараз 36 д.ц.(місячні завжди були регулярні 28 дн.), на М і натяку нема:girl_sad:.

20. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Так, це підтримка другої фази, але попри те в мене останнім часом проблема з настанням місячних. В лютому їх не було взагалі, великі затримки. Чого, з якої причини - не розумію!!!

---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ----------

Мене не тошнить, єдине - то дуже болять груди!!

Статус теми:
Закрита.