Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Що Ви маєте на увазі під

2. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Лапароскопія при лікуванні безпліддя є завжди діагностичною. Бо поки в середину не заглянеш, то можна тільки гадати, що там робиться. Якщо лікар знаходить якісь проблеми, то він їх одразу виправляє, а не знаходить - то просто зашивають і все.

3. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Маю на увазі, щоб не зробили лишніх маніпуляцій.
    Навіть на сайтах клінік де пропонується така процедура, зазначається, які можуть бути ускладнення чи побічна дія.
    Але то таке, то вже в мене параноя перед ренгеном)))) хоча стараюсь бути позитивно налаштованою і думати що ніяких операцій робити не будуть)))))

4. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дякую, всім :) Після вищепрочитаного набралась стільки інтузіазму і сміливості ))) Я впринципі теж радикальна людина, легко йду на такі кроки, операції не боюсь. Лякав тільки отой відведений час для вагітніння, бо що, коли не вдасться, чи не буде важче ніж до операції... але тепер вже маю менше пересторог )
    Мій Г теж казав, коли скеровував мене на метросальпінго, що в розвинутих країнах, роблять діагностичну лапару, а в нас поки дуже рідко зустрічаються свідомі люди, які надають перевагу лапарі. Хоч я думаю, що тут питання вартості маніпуляції, відіграє не останню ролю, та й стереотипи присутні...

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

Так, дуже дякую, обов"язково на наступній фолікулометрії зверну увагу лікарки на це. Теж вперше про таке дізнаюсь...

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

Fiancee

5. Fiancee

Звісно, таке може бути, але то буває вкрай рідко. Не накручуйте себе. А про що Ви взагалі думаєте?:girl_smile: Вам ж ще не потрібно операції і навряд чи буде потрібно:girl_smile:

6. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

та стараюсь, але в мене істеричний страх перед лікарнями і лікарями)):girl_crazy: беру себе в руки!
    ТТТ.. і нехай не буде :girl_wink:наразі тільки ренген і пару місяців фолікулометрії під строгим контролем

7. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Можливо хтось має номер тел kristina, скиньте будь ласка у пп.Дякую!

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

9. Gabi

Gabi Dum spiro spero

10. maty

maty Well-Known Member

мені 20 років тому:girl_impossible: зшивали нитками,потім знімали

11. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

А з скобами як? Легко знімаються?

12. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Привіт, дівчата! Давненько сюди не заглядала, можливо вже хтось виписався з темки? )))
    мене цікавить таке питання стосовно пролактину, зараз приймаю Достінекс(місяці 4-5) 1/2 т р/тиждень. В березні показник був 9, при нормах Синево до 23.І от каже мені лікарка, що може варто попробувати 1/4т, бо мол 1/2 для планування забагато. Я щось не дуже тим переймалась сточатку, так і продовжувала приймати, а от зараз думаю можливо дійсно попробувати меншу дозу?
    А на якому показнику вам радять тримати пролактин?

13. Petrova

Petrova Member

Мені навіть повязки не наклеювали,просто на другий день якимось клеєм запшихали,а скобки дуже легко знімаються,зовсім не болить!Надиво легко переноситься та лапороскопія.Найгірше то підготовка,не їсти,не пити,проносне ввечері а рано клізма,і саме очікування....А потім все дуже легко!

14. Fiancee

Легко :girl_yes: Шви не більше сантиметра. Єдине, надокучали пластирі, якими заклеювати шви - кожного разу при заміні ще додатково була депіляція:girl_crazy:

Останнє редагування: 26 Квітень 2014
  15. RicciRicci

RicciRicci New Member

Щодо достинексу, власне приймала його як і Ви і на 4-5 місяці на дозі 1/4т 2 рази в тиждень завагітніла (не плануючи:girl_cool:, так Бог дав, мала ще місяць його приймати)

16. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Привіт дівчатка.
    Порадьте доброго лікаря, що спеціалізується власне на невиношуванні вагітності. Хочу хоча би для себе зрозуміти причину тих невдач... То програма-мінімум, решта--як Бог дасть.

17. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

моя сусідка не раз розповідала про лікаря Леха з Батальної, він наякраз спеціалізується по патології, невиношуваності. Сама з ним мала справу з пізнім гестозом при вагітності, але недовго, тому особисто про нього нічого сказати не можу. А от кільком знайомим сусідки він допоміг. Правда, кажуть, що він досить дорогий лікар, та й дядько такий специфічний). Тут на форумі теж читала неоднозначні відгуки про нього...

18. Retaret

Retaret Well-Known Member

в мене той прийом вже можна на три етапи поділити, не памятаю що по скільки тривало, але загалом так:
    1) по 1/2 табл. двічі на тиждень
    2)двічі на тиждень, але раз 1/2 табл., а раз 1/4
    3) вже зараз приймаю по 1/2 три рази в два тижні.

Останній мій показник пролактину в березні був 1.93. Але моя лікарка чогось каже, що то не страшно.

19. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Не рахуйте це як за варіант норми чи рецепт, просто напишу те , що мені вже декілька разів казали лікарі.
    У мене також пролактин на найвищій межі/нормі, і теж сказали не чіпати, все решта окей. А на рахунок пролактину то як пояснили, якщо не відбувається О., то тоді вже таблетками його можна знизити на час поки плануєте.
    І знову ж таки, сказали що якщо це "мій рідний/нормальний показник" нехай і завищений, то після припинення прийому таблеток він знову поповзе вгору .

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

дівчата, пролактин не тільки тормозить овуляцію. Вона цілком може відбуватися, тільки яйцеклітина неповноцінна. І це також робить пролактин. І ще додам, що я раз здала на третій день циклу, то показник був цілком в межах норми, а після тої таблетки (забула назву) пролактин зріс в 14 разів.

Статус теми:
Закрита.