Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Мій красивий і файний фолікул, зараза, не овулював. Розрісся до 28 мм і юж. Призначили дуфастон на 10 днів, щоб точно вийшов з місячними. А після того як мінімум 3-місячне лікування кисти візаном. І паралельний моніторинг пролактину. Так що відкладається моє планування наразі на невизначений строк. Отаки от пироги.

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Підтверджую.
    Результати рентгену- ліва прохідна, права не прохідна. Результат лапари- дві прохідні, тільки повикручувані, права більше.
    Вас щось дуже застарілими методами лікують.
    Ще років 6-7 тому, коли я лікувалась, ніхто такого вже не використовував.
    Порушується еластичність труб- то раз, а це не маловажливо в процесі запліднення, тим більше є ризик розриву труби.

3. Dominika

Dominika Well-Known Member

Та й взагалі, перед будь-яким лікуванням чи прийманням препаратів варто хоча б мінімально зібрати інформацію. Навіть в тому ж таки інтернеті можна знайти дуже багато толкової практичної інформації.
    Я от нещодавно перетнулась з проблемою низького прогестерону. Прийшла з результатом до лікаря, вона одразу ж схопилась за голову і давай виписувати мені гормональні препарати. Добре, що я перед тим начиталася)), тому чемно подякувала і пішла, навіть не взявши рекомендації. Бо і так зрозуміло, що рівень гормонів треба дивитись в динаміці. А зокрема прогестерон ще й в динаміці протягом одного циклу декілька циклів підряд, щоб виявити причини падіння рівня. Плюс дуже важливим є показник погестерону на 7 день після овуляції. Від нього власне і треба "танцювати" щодо показників. Я звичайно можу помилятись в чомусь, але все рівно лікар, який одразу виписує мені важкі хімпрепарати якось насторожує.

4. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

потребую поради, сказали йти робити рентген з контрастами на прохідність труб.
    Зі всього знаю що це дуже боляче але зробити треба ..:girl_sad:
    підкажіть, будь-ласка, в кого з лікарів це краще робити, де робити, які зараз розцінки??
    бо в мене вже з тими аналізами всіма голова кругом.

5. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Коли труби прохідні, то не так вже і боляче, процедура триває не довго, довше сама підготовка, і відходиш потім важкувато
    Особисто я робила в Гуменецького на Батальній, минулого року платила 700 грн. Лікар специфічний (без емоцій вопше), але свою роботу зробив нормально.

6. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Мене скеровувала моя лікар до Вихопень Оксани Ігорівни. Теж з батальної.

7. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Боляче - поняття відносне. Мені було капець як боляче, хоча вкололи анальгін з папаверином. І тримав мене дядько, щоб не дьоргалась і зуби заговорював. А от перед тим робила інша наша форумлянка, то в неї просто був легкий дискомфорт. Подумайте ще, чи воно вам треба. Наскільки я почитала потім, то не сильно достовірні результати у цього дослідження.

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

8. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Дякую.
    Але чим тоді його можна замінити ?? Я так розумію що узд того не покаже :sad:

9. Dream-baby

Dream-baby Member

Я теж, правда два роки назад, вийшло десь 800 грн, але зараз Гуменецький приймає в альтернативі тому невідомо чи там таке роблять.

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Я теж проходила цю продцедуру, було неприємно звісно, але і не боляче то точно) але то певно в кожного по різному .

11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

12. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

яцків о.я. супер.

---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

кому цікаво-дам координати.власний досвід.

13. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

ехх, а я вже начиталась і сижу перестрашена ))) дурне)))
    вже напевно не стільки тої процедури боюсь, як того які будуть результати

дякую, почитаю відгуки.

14. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Нема чого боятись, краще зробити, і йти далі

15. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

А чому Вас направили на перевірку прохідності труб? Просто шукаєте причину невагітнення чи, можливо, мали якісь проблеми, такі як запалення тощо?
    Я чому питаю, бо в мене проблему з трубою лікарка побачила власне на УЗД. Казала, що потрібно робити лапароскопію, але перед тим можна зробити отой рентген з контрастом для моєї впевненості. Хоча вона так і казала, що він не є достовірними методом діагностики, бо під час процедури труби можуть спазмувати від болю і рідина не пройде так, як би мала пройти і тоді здасться, що труби не прохідні або може бути і навпаки. Я вирішила не робити тої процедури і одразу пішла на лапароскопію. Але для того, щоб лікар побачив щось на УЗД він мусить бути добре кваліфікований. Бо до того лікарі бачили, що з того боку щось не те, але що саме ніхто не міг пояснити. Проте кожна ситуація є різна, тому треба аби лікар бачив Вас і Ваші проблеми.

16. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Не вагітніємо рік, на узд ніяких відхилень не побачили, відправили на ренген.
    Я напевно таки зупинюсь на Куніц, прочитала багато відгуків хороших, зокрема і про те що вона добре ту процедуру робить.
    А ви відноситесь до її поліклініки на Мазепи чи якось окремо записувались?? Напишіть, будь-ласка, можна і в пп.

17. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Дівчата привіт. Я вже писала, що зараз приймаю Жанін. Але сьогодні побачила, що я помилилась і почала два дні тому пити їх не за стрілочками. Що робити???

18. Dream-baby

Dream-baby Member

Стрілочки чи дати це лише для вашої зручності

Всі таблетки одинакові

Sent from my iPhone using Tapatalk

19. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Дякую, бо в інструкції про такі випадки нічого не знайшла!!!

20. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Ні, я не відношусь до поліклініки на Мазепи. Я приходжу до неї то на Ужгородську, то на Шота Руставелі, залежно, що потрібно робити. Ви їй задзвоніть, розкажіть, що Вам потрібно, а вона вже Вам скаже коли і куди краще прийти.
    А я до неї так цікаво попала :girl_smile: Спершу мене скерували до неї на УЗД, але тоді я ще не знала хто вона така, а потім почала читати відгуки і зрозуміла, що то та про котру тут стільки писали:girl_smile: Так я в неї і залишилась.

Статус теми:
Закрита.