Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Наскільки я знаю, то звязок між невагітненням і ендометріозом не доказаний. Пробуйте, як лікар сказав. А там буде видно.

2. Fiyalka

Fiyalka Active Member

Була я на фолікулометрії, на 13д фолікул був 15мм, зараз 19д, той що був 15мм зараз став 10, а появився новий 20мм, лікар каже що може нічого і не вийти, але я надіюсь що буде нарешті овуляція. Але все таки 19 день (трошки запізно в мене цикл 29 днів) :girl_blush2:

3. Vittoriya

Delfy, як там у вас справи?

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

ну як все буде добре, а так мусить бути, то вже зовсім скоро овуляція

4. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

і я все заглядаю чи є від вас новини:girl_smile:

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Всім доброго вечора. Прийшов той час коли я знову наважилась записатись на консультацію до лікаря. Пройшов рівно рік, як я робила ШЗ, а вагітність так і не наступила. Я розумію, що потрібно щось робити а так страшно.. записалась до Ошуркевича О.Є., кажуть, що хороший лікар.. навіть не знаю з чого все почнеться..

6. Марточка

Марточка Well-Known Member

знаю, що він роди приймає, а чи по плануванні він хороший-питання звісно.

7. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

Томич по плануванню хороший

8. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

І ще Шидлик на Топольній, якщо ще працює.

9. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

В мене подруга дуже близька до нього ходила то зараз має маленьку донечку, а не могла завагітніти більше 6-ти років. Я розумію, що це, як кому, але піду попробую.

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

підтверджую з власного досвіду і досвіду знайомих.
    Так це дуже добре, що так, бо мені після лапари назначили "Жанін" на три місяці.
    Я ну дууууже не хотіла його приймати і вистарчило мене на 2 місяці лиш.

Останнє редагування: 6 Квітень 2014
  11. Nostalhiya

Nostalhiya New Member

дівчата привіт. Недавно знайшла цей форум і хочу поділитися, бо вже у відчай після всього. Одружені 2,5 роки і дуже вже хочеться дітей, а не получається... було 2 викидні на мал терміні (4 тижні) ще в перший рік. Лікар казав що через торчі. пролікували 2 рази. 1 рік нічого не робили. відпочивали. надіялася, що може якщо відпустити, то само станеться, але не тут то було.. минулого тижня почала все з початку. зробила ренген труб, одна мало прохідна, назначив гідротубацію(казав 5 процедур) вже 2 пройшла. болить сильно, але не довго. і ще раз здала торчі - і знов є герпес (колись було 25, зараз -6) все інше в межах норми, але є... казав що після того будем їх лікувати. АЛЕ. начиталася я що ті гідротубації є небезпечними, бо вбивають ворсинки на трубі і вагітніти треба зразу, перша овуляція після них найсприятливіша. а якщо лікувати торчі, то я все прогавлю, бо мінімум 2 місяці не можна після того. Що робити???? може в когось щось подібне було. поділіться, будь ласка

12. Kom

Kom Member

Шидлик працює!

13. Марточка

Марточка Well-Known Member

Томич якраз взагалі ніякий, по операціях-спеціаліст на всі 100 %, а планування- то не то з чим до нього варто іти. В мене і в моїх знайомих досвід негативний.
    Але дійсно, як то кажуть, кожному свій лікар
    А от Шидлик якраз тим і займається, але то не мій лікар також, якщо готові сидіти зранку до обіду, щоб попасти до нього, а потім ще і не мати права щось сказати, спитати, а не дай Бог заперечити-то можете спробувати.

Останнє редагування: 6 Квітень 2014
  14. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Маю 8 тестів на овуляцію, які не встигла використати. Віддам задурно.

15. Fiyalka

Fiyalka Active Member

Привіт дівчатка, чули хтось про препарат Джаз, а може хтось приймав???

Останнє редагування: 7 Квітень 2014
  16. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Кажуть, що рентген труб не є достовірним методом визначення їх прохідності. Може бути, що труба спазмувала під час процедури і тому здалась мало прохідною. Є багато випадків, коли на рентгені труби непрохідні, а на лапароскопії виявляється, що прохідні або навпаки - на рентгені є прохідні, а під час лапароскопії стає зрозуміло, що непрохідні.
    Гідротубацію зараз вже майже не використовують... Під час неї труба перерозтягується і хтозна чи потім прийде до норми, щоб виконувати свої функції.
    Вартує спробувати знайти причину непрохідності однієї з труб. Адже можуть бути такі, що гібротубація їх не вирішує.
    І спало на думку питання. У Вас мало прохідна лиш одна труба, інша прохідна, то чому Ви тоді не завагітніли за допомогою тієї, що прохідна?
    Можливо, малося на увазі Джаз?

17. Nostalhiya

Nostalhiya New Member

дякую за відгук.
    якби ж я знала! вже чомусь 2 роки не получається. ще + торчі ніяк не можу вивести. я спочатку була в розпачі, що то все шкідливо і нічого не допомагає, але знайшла пару історій з щасливим кінцем після цього. тому дала собі спокій, крім того лірак призначив 5 процедур, вже 3 зробила, то треба вірити що це на краще.(бо назад вже нема куди)))))

18. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Останнє редагування: 7 Квітень 2014
  19. Fiyalka

Fiyalka Active Member

я помилилась звичайно що джаз.

20. Vittoriya

На все свій час, Fiancee, будуть у нас всіх хороші новини, рано, чи пізно, але будуть! Я просто хотіла трошки нагадати дівчатам про важливість спільної молитви. Додаючи себе в список , ми не просто просимо про молитву за нас, але й згоджуємось молитись за інших дівчаток.

Статус теми:
Закрита.