Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virna

Virna Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

ні, тестостерон в нормі

2. Dream-baby

Dream-baby Member

То краще б ви здали на 3-5 день циклу

3. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Нічо....ще раз направлять...а що їм...не вони ж платять за аналізи))) Ааа, а ще здала мазок...там в мікрофлорі дрібна паличка, а в грибах-спори дрібних грибів...

4. kristina

kristina Well-Known Member

Піду напевно вже через тиждень в вівторок ( бо сьогодні 1 д.ц.) , ну те що безкоштовно то радує, надіюсь вони відповідально до того ставляться

5. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

А може то в Вас цикл такий довгий, а не затримка?
    Потрібно походити на фолікулометрію. Але так виглядає, що овуляції ще не було, бо прогестерон і естрадіол занизькі, як на лютеїнову фазу.
    Через це може не бути овуляції, але в даному аналізі тестостерон у Вас в нормі.
    Певно власне для того, щоб визначити чи була овуляція. Але то має бути 7 днів після неї, особливо для прогестерону.

6. Kshusia

Ну якщо б цикл, тоді була б якась закономірність...а то раз М через 33дні,раз через 40, раз через 37...тобто тут я закономірності ніякої небачу((((але завжди з запізненням...

---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

Та й не замічаю коли в мене О.... Рік тому в мене була ЗВ, до того як я завагітніла О замічала майже кожен місяць....а після чистки ото вже рік я її не замічаю...може щось в організмі змінилося після тої чистки:girl_sad:

7. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

По аналізах так виглядає, що її ще не було, але ж може ще все попереду :girl_smile: Та й в понеділок почуєте, що лікарка скаже.

8. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

у меня по анализам примерно так же. Ановуляторные циклы. Но наличие О (точнее ее отсутствие) мне определяли на УЗИ.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я здавала естрадіол в день овуляції прогнозованої, то був 239.7 (фаза овуляційна 85.8-498), то він сказав, що того вже якраз добре на то, аби фолікул тріс. З тим естрадіолом я ще здавала LH, то ніби теж для овуляції важливо. По ваших аналізах виходить, що овуляції ще нема , ну і не знаю, чи аж так скоро буде. А другої фази ще нема, бо прогестерон низький. Зрештою, як ви пишете-затримки, то не затримки, то може просто овуляція пізніше відбувається, відповідно цикл посунувся. От тільки треба визначити, від чого овуляція посунулася. В мене передостанні цикли була ніби О і на 24 д.ц., а останній цикл на Норпролаку від підвищенного пролактину то О відбулася на 16 д.ц.

10. MoulinRouge

MoulinRouge New Member

SOS Завтра маю здавати кров на гормони першої фази місяч.циклу ( 6 день ), але вчора схопила поясниця ( зявилась біль у спині ), чи може це відобразитись на результаті !? Переношу здачу вже не перший раз, і от зараз знов...

11. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Дівчата, маю до вас таке питання, скільки часу потрібно зачекати до початку планування, якщо чоловік приймав антибіотик ( не сильний)? Все , що знайшла сама, то радять зачекати 3 місяці.

12. Raven

Raven Мама малятка

мені після лікування нирок сильними антибіотиками казали 3 місяці не планувати, якщо антибіотик не сильний, не треба так довго чекати

13. Kshusia

Була я вчора в Г...подивилась на мої аналізи на гормони і сказала що вони не відповідають даній фазі яка в мене є (лютеїновій):естрадіолу забагато, а прогестерону замало((( Прописала пити 2 місяці ОК "Силует" з початку М., а наступні два місяці Клостилбегіт в період 5-9день МЦ. В неї типу така система щоб "розслабити" організм після планування....і в принципі я знаю що на цій системі в неї багато дівчат завагітніли.

14. Dream-baby

Dream-baby Member

цензура... звідки ваша лікарка знає яка у вас фаза, якщо ви ніякими методами не відслідковували овуляцію, і невідомо чи вона була (лікарка впевненна, що вона була???), а може вона ще буде!?!? можна в карму, що це за світило медицини?

15. Kshusia

Я навіть не знаю що вам відписати)))) Та про що тут говорити...Самбір то не Львів...незнаю я її логіку...в неті почитала що Силует розслабляє яєчники, а потім Клостилбегіт стимулює до швидкої роботи їх...щось таке...

16. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

А я хотіла вас запитати про тести на овуляцію. Чи вони комусь допомогли завагітніти? і щось не можу точно зрозуміти, коли ними розпочинати користуватися:) В мене, наприклад, цикл складається в середньому з 26 днів.

17. Dream-baby

Dream-baby Member

немає її, тому я б до неї ще раз не йшла точно. Видно, що їй всерівно чи ви завагітнієте.

---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

з дня 8-9 можна почати використовувати, я завжди ними користувалась, впринципі тести + базальна температура і я могла вичислити свою овуляцію)

18. Kshusia

Ось що пишуть "Одним из наиболее популярных методов лечения у врачей, которые не знают как по другому ускорить процесс наступления беременности у нетерпеливых будущих родителей, является стимуляция овуляции. Чаще всего — «Клостилбегитом». Зачастую его назначают безо всяких на то оснований и без предварительного обследования." Моя напевно по цьому ж методі))

19. Dream-baby

Dream-baby Member

на мою думку перш за все треба вичислити чи є своя овуляція, можливо просто не попадаєте в неї, а так просто призначати клост це для мене знущання з організму.

20. La esposa

La esposa Moderator

Я десь читала, що клост можна призначати не більше 5 разів за життя

Статус теми:
Закрита.