Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Дівчатка плануючі, допоможіть розібратися з результатом аналізів на торчі, бо не дочекаюся, коли до лікаря попаду. Прийшли мої результати обстеження на торчі, для початку мені призначили здати лише IgG. Отже всі показники в межах норми лабораторії, лише цитомегаловірус показник IgG 8. Що це означає? Що я недавно ним перехворіла? Мабуть потрібно ще здати IgM?

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

Нагадаю, що була ЗВ в терміні 19-20 тижнів, з цієї причини призначили обстеження.

2. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

IgG (+), IgM (-) – вирус дремлет;
    IgG (+), IgM (+) – активизация вируса, либо недавнее инфицирование;
    IgG (-), IgM (+) – недавнее инфицирование (менее 3-х недель);
    IgG (-), IgM (-) – инфицирования нет

Не знаю, які там норми, але судячи з усього, просто носій, тобто в крові він є..але з іншого боку, мені колись лікар казав, що і вітрянка - то герпетична вирусяка, а отже хто перехворів, той вже матиме скажімо на герпес + результат в аналізах. Може і цього це стосується

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

ось ще знайшла
    Высокие титры IgG не говорят об опасности для организма. Определение только иммуноглобулинов класса G дает представление о возможном контакте организма с цитомегаловирусом в прошлом, но не позволяет установить активность вируса. Таким образом, если в сыворотке крови пациента выявлены IgG, это говорит лишь о носительстве цитомегаловируса.

3. Zolotse

Вітрянкою колись хворіла, вже десь у років 15-16. Я десь так приблизно і думаю, що швидше за все це свідчить про те, що організм стикався з інфекцією. Але думаю, лікар призначить перездати ще цей вірус на IgM, так?

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Думаю так, я здавала пакетом колись - там и G І М були, але чесно на ті титри толком ніхто і не звернув уваги, бо в нас не всі і розуміють, як то лікувати.

5. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Дівчата, комусь із вас призначали колоти кальцію глюконат (гарячий укол)? І яку він дію має в гінекології?? Бо мені його виписали але через бронхіт, почитала дещо в неті, кажуть,що він дуже добрий для жінок. А от конкретніше нічого не знайшла!

6. redfox

redfox New Member

доюрого дня, милые барышни!
    вот и я записалась в вашу группу.
    Наконец с мужем решили, что пора...
    пока мы только на самой-самой начальной стадии планирования.
    то есть завтра иду к зубному. на след недельке - к геникологу.
    ощущения смешанные. вроде и страшно, а рука сама тянется к врачам записаться чтобы все проверить.
    и вообще страшно - а ну как что не так или найдут что

7. бетменша

бетменша Well-Known Member

Тобто ви хворіли чи ні? Чи є імунітет?
    Я здавала обидва види антитіл. М ніде не було. G були високі по токсоплазмозі, Слобода сказав просто перездати через 2 тижні і глянути чи не ростуть. Не росли.

8. Zolotse

Сьогодні лікар сказала, що нічого в організмі нема, тобто, як я зрозуміла, не хворіла. G по цитомегаловірусу - то вона сказала, що це є антитіла памяті, тобто колись перехворіла. Сказала, що цитомегаловірус в принципі не лікується, і нічого з цим робити не потрібно, лише через два тижні перездати чи не ростуть. Але сказала, що це навряд чи було причиною завмирання.

9. бетменша

О, точно так мені Слобода сказав, хоч в генетичному прото констатували той факт, що є антитіла і це не є погано! А ви в кого консультуєтесь?

А на АФС ще не здавали?

10. zhyttja prekrasne

zhyttja prekrasne New Member

як на мене дуже хороша стратегія -
    1.стоматолог - це взагалі річ обов"язкова, зубки треба тримати під контролем, і перед планованою вагітністю довести до краси, бо ж під час вагітності кальцієм з малявкою треба буде ділитися, тай самі візити до стоматолога під час вагітності навряд будуть приємним проводженням часу. Хіба гігієну зробити десь на місяці 7-8 щоб ясна не рихлилися.
    2. гінеколог це теж би мало бути без страху - мало що - простуджені були, чи інфекція якась, яку можна виявити і полікувати у стані спокою а потім на малявку націлятися з цілковитим знанням що у тебе там всередині все гаразд.
    Мені наприклад було спокійно коли зубки поліковані, всі мазочки хороші - і з Божою поміччю - найприємніше попереду))) і в іншому випадку я б більше гризлася якби завагітніла і тут зуб ниє, там ерозія недолікована наприклад...Я десь чула що все треба робити так наче все залежить тільки від тебе і надіятися на Бога так наче все залежить тільки від нього!
    Удачі Вам, доброго здоров"я та приємних очікувань!!!
    ага ну іще гінеколога доброго знайти, який би об"єктивно без комерції направив Вас на всі необхідні обстеження та якому б Ви довірили здоров"я

11. Zolotse

Написала в ПП.

Ще не здавала. От планую здавати, питала про це свого лікаря і вона сказала, що АФС дає завмирання на ранніх термінах. Але я все рівно хочу здати. Скажіть хто знає, до Красівської можна просто звернутися без скерування і вона сама знає які аналізи робити?

12. бетменша

Я спочатку дала пакет АФС в синево, і такм же вовчаковий. Останній був підвищений і тоді вже сказали здавати ше раз, але вже у Красівської. Перед здачею пила Кардіомагніл. До Красівської подзвонила, спитала на коли можна записатись. Вона тільки спитала від кого я. Аналіз так і називався "на вовчаковий антикоагулянт". Ви, впринципі, можете казати, що ви від Прокопчук, бо я так і розумію, що вона вам туди радила звернутись. Правда, я не знаю, чи Красівська робить на антифосфоліпідні і кардіоліпінові. В мене в аналізі з синево вони просто були в нормі.

13. Zolotse

Ну я перед тим все рівно сходжу до Прокопчук на консультацію і розпитаю вже що до чого. Так, Прокопчук дзвонила до неї при мені коли діагностувала зв і питала чи може варто підійти і здати ці аналізи відразу по свіжих слідах, але та сказала не чіпати мене наразі, зачекати чуть і пізніше прийти.

14. redfox

redfox New Member

большое спасибо!
    просто нервничаю немного, уж очень все как то ответственно что ли. такое ощущение, что сама своими руками свою жизнь меняю.

15. zhyttja prekrasne

а воно так завжди - спочатку нерви, потім сльози, потім дві рисочки, потім радість, ну далі знов сльози і нерви і радість - і так аж до переможного крику новонародженого))) а далі найважче - виховати людиною!
    хай Бог помагає

16. Orman

Orman Модератор-бомба

ето лішнєє

маю два купони на безкоштовну консультацію з питань безпліддя. Віддам. Стукайте в пп.

17. zhyttja prekrasne

це Ви мені чи на загал?

стосовно сліз і нервів у більшій чи меншій мірі цього не уникнути - таке життя)

18. redfox

redfox New Member

ох, ходила вчера к врачу - взял кучку анализов, направил к терапевту, вирусологу и маммологу... и на узи ну как то так...

19. Laja

Laja New Member

Дівчата потребую Вашою допомоги. Після того як планування не дало ніякого результату звернулись до лікаря. Отже що було здано:
    -мазки (добрі)
    -фолікулометрії (овуляція відбувається)
    -спермограма і аналіз на торч інф (добре)
    -тестостерон, прогестерон, лютеінізуючий, фолікулостимулюючий (норма)
    -пролактин трохи зависокий норма 27, а в мене 31 маю перездати бо то такий вредний гормон що я могла трішки перехвилюватись і дається в знаки.
    І посткоїтальний тест (на сумісність) він показав що моє середовище вбиває всі сперматозоїди. Наразі корегуєм то с-ще. Так от хтось з таким стикався?

20. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.