Як нарешті стати мамою? (4)

Discussion in 'Пузата хата' started by Virna, Dec 31, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

та то важко сказати, чи від тиску. В мене впринципі тиск трохи понижений і мені при тому нормально. Просто я дуже реагую на різну погоду. Кава мені допомагає тоді, коли наприклад зранку я якась дуже сонна. Ну ніби виспалася і все, а очі важкі, тисне щось. Тоді кава мене пробуджує і все добре. А якщо я в такий момент кави не вип'ю, то за якийсь час мене почне боліти голова, то вже перевірено і тоді вже хіба таблетку пити. Я намагаюся скоротити споживання кави, ясно, що кава то неє здорово. Хоча як завжди, дивишся на італійців, які таааку каву міцну п'ють і далеко не раз в день і живуть довше, як ми :). Але я вже почала пити слабу каву, таку, яку раніше вважала помиями :D (люблю міцну запашну каву, що поробиш...). А вдень п'ю збожову каву (зараз маю оркішову, ще є ячмінна)

В мене ще питання про БТ. В мене нині 13 д.ц. , овуляція значно пізніше відбувається. Завтра йду до лікаря, який мені сказав вимірювати БТ (хоч я ітак вимірювала), а нині в мене раптом БТ 36.9, вчора 36.49. То може бути через то, що я пізно лягла ( десь о 2ій), ну і ясно-шампан. Міряла я в 6.30. Знаю , що то треба більше проміжо часу спання, ну але новий рік, а БТ ж треба було таки виміряти...

2. La esposa

La esposa Moderator

теоретично, має бути не менше 3 годин сну перед вимірюванням БТ, а ліпше всі 4, а ще ліпше виспатися))
    я коли мала по 2 дні весілля, то лягала в третій-четвертій, а в сьомій міряла БТ - нічого особливого термометр не показував, температуру досить очікувану видавав...

3. Vittoriya

та власне я теж думала, що не мало би бути, а тут аж 36.9.. дива. Ну побачимо, що завтра буде, мо то алкоголь?
    Забрала ще одні аналізи-лікар мене вирішив провірити по повній, я навіть на Снід і Гепатит Ц здавала , такі в них порядки. Так от чогось глюкоза у мене вище норми 100 mg/dl -при нормі 60-99. Від чого то може бути?

4. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Я вже теж подумую вимірявювати БТ, можливо краще розумітиму свою овуляцію, але то ще поки роздуми :girl_haha: Щось цього циклу смужки мовчать То 12 дц, можливо ще все попереду, але останні кілька разів було на 11 дц. І чому то так? Піти на УЗД чи що? Взагалі я планувала піти до лікаря, якщо цього циклу нічого не вийде, а тут щось таке незрозуміле...

5. Vittoriya

було б добре тоді по УЗД відслідкувати овуляцію. А в мене цього циклу навпаки, вже якийсь слиз зявляється, а ще тільки 13 д.ц., останнім часом О, якщо вона звичайно відбувається, то не раніше 19 д.ц. Цікаво , що мені завтра на УЗД скажуть...

6. Fiancee

Та власне, що останні три місяці відсліковували на УЗД і було на 11 дц. Але і сам цикл скоротився до 25 днів, а раніше був 28. То я думаю може він знову подовжився і овуляція буде пізніше, тому ще нема ознак. Певно добре було б піти до лікаря, але щось я не хочу ще і не налаштувалась зовсім:girl_nea:

7. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

дівчата, маю здати на гормони аналіз але написала на 4 день циклу, то виходить в суботу, а якщо б здати на 3 день, була б велика різниця???

8. Марточка

Марточка Well-Known Member

VsjaVolodina, ну взагалі гормони можна здавати з 3 по 5 день циклу

9. Vittoriya

мені ліка писав на 3 д.ц. , в мене вийшла взагалі неділя, добре, що тут в шпіталю цілодобова щоденна лабораторія. Нема нічого у Львові , що працює в суботу? Але якщо що , думаю нічого страшного, як здати на 3 д.ц.

10. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

В моїх направленнях писало 2-4 д.ц.
    Дівчата ще я привітаю вас всіх з наступившим Новим роком і не буду оригінальна і побажаю вам всім і собі теж здійснення того одного на всіх найзаповітнішого бажання, яке, я впенена, ми всі собі задумали під бій курантів!
    А в мене новий рік почався з М ))), але є і позитив - напевно я вже трохи навчилася розуміти свій організм: минулий цикл був 28 днів замість звичних 31-32, повідчуттях і УЗД на 14 д.ц. він був ановуляторний, напевно тому і коротший, але все ж я чекала на О на десь на 14 д.ц. цього разу, ознак жодних не було, а на 17-18 д.ц. був сильний біль в яйнику+слиз (тільки ці 2 дні) і ось рівно через 14 днів почалися М і цикл вийшов 32 дні. Я так розумію, можна вважати, що то була О на 17-18 д.ц.? Ніяк я не можу змусити себе міряти БТ, вистарчає мене на 4-5 днів максимум(((( січень вирішила ще пропустити, бо то все свята і багато днів нас просто не буде вдома.
    Ще задумалась над таким - по УЗД в мене був трохи замалий ендометрій 7 см на 14 д.ц., як думаєте тут щось помагає крім серйозного лікування? бо мені якось уролог призначив пити траву елекасол, там в складі є шавлія і солодка, які застосовуються і в гінекології і коли я її пила то були чіткіші ознаки О. Як думаєте трави і грейпфрути ))) допомагають?

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

у мене теж мав так початись. Але то щастя прийшло на два дні пізніше, і я вже трохи понадіялась і розчарувалась. Певно і я тут пропишусь, дуже надіюсь, що не на довго.
    Минулого місяця був гарненький фолікул, але очевидно не тріс, бо цикл був короткий, цей раз довгий, але теж безрезультатний.

12. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

14. Fiancee

Сінево працює в суботу, якщо воно Вам підходить.
    То правда. Бо як поначитуюсь, то настрашусь, половину собі приміряю:girl_haha:

15. Fiyalka

Fiyalka Active Member

Привіт дівчата, сьогодні в експресі прочитала, за обстеження на Торч- інфекції безплатно на Короленка 9. Може тут вже писали про цю програму звиняйте, я не побачила.

16. Fiancee

Я також за таке чула.

Дівчата, які в Вас плани у новому році? Які прогнози?

17. Vittoriya

Відповідаю на своє ж питання
    Проблема є, бо зрости мав до 10ти раз, а в мене більше, гіперпролактинемія, чи щось таке. З нового циклу мені назначать лікування.

18. Fiancee

А що з тим фолікулом, що ріс?

19. Vittoriya

ну зараз є добрий фолікул домінантний, каже, що якщо все добре , то мала би бути в неділю овуляція. Маю в неділю здати ще раз аналіз на естрадіол і ще якісь гормони, а в вівторок до нього, подивимося, що там в мене робиться....

20. Fiancee

За таких умов овуляція також може не відбуватись?

Thread Status:
Not open for further replies.