Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

тобто сама ерозія не спричиняє невагітнення, так? А аналізи при тому у вас були в нормі?(маю на увазі мазки)

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

а що саме?

2. konsyltant

konsyltant New Member

у моємо випадку мазки та ерозія не впливають на можливість завагітніти. Ерозія є , мазки були з підвищеними лейкоцитами. Лікар мені чітко сказала що якщо плануєш вагітніти то ерозію краще не рухати.

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

лактобактерії+біфідобактерії. вони точно не зашкодять, а мікрофлору вагінальну і кишково-шлункову точно нормалізують!

3. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

А який допустимий рівень лейкоцитів у мазку?

4. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

На скільки я знаю, то вроді до 10...

5. Dream-baby

Dream-baby Member

Там різні норми щодо цервікального, піхви

6. Raven

Raven Мама малятка

мазки були погані, але казали не чіпати

7. konsyltant

konsyltant New Member

норма - 10 одиниць лейкоцитів у піхві

8. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Можливо знаєте норму для цервікального каналу?

9. Dream-baby

Dream-baby Member

Знайшла таке
    Буквенные значения указывают на зоны, откуда были взяты мазки. Так буквой «U» обозначают мочеиспускательный канал, "V" - влагалище и "С" - шейку матки.

Источник: http://www.babyplan.ru/biblioteka/_...azki-na-floru-i-stepen-chistoty#ixzz2nGJw8jW7

це з сайту синево : Лейкоциты — это клетки, которые участвуют в уничтожении болезнетворных бактерий. Присутствие небольшого количества лейкоцитов в мазке допустимо — не более 10 лейкоцитов во влагалище, не более 30 лейкоцитов в канале шейки матки (в цервикальном канале). Повышенное содержание лейкоцитов в мазке говорит о возможном воспалении (вагинит — воспаление влагалища, цервицит — воспаление канала шейки матки). Фагоцитоз — это процесс поглощения болезнетворных бактерий лейкоцитами. Выраженный фагоцитоз лейкоцитов указывает на воспаление.

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я тут по консультацію, або просто допомогу :)
    Все по порядку. Наразі я є в пошуку ""свого" лікаря і то трохи важко. Була весною в одного , він мені сказав, що все в мене добре, треба чоловіка перевірити і якщо там все добре, то тоді перевіряти прохідність труб ( мене якось так одразу налякало, без здачі аналізів одразу туди..). І от пішла я недавно до іншого. Був то 21ий день циклу , але я відчувала, що О ще не було . Гуляє вона у мене останній часом ...Ну і власне він подивився мене на УЗД і каже, що дивно, вже 21ий день циклу, а в лівому яйнику фолікул домінантний 18 мм, або десь за два дні буде О, або щось не так і її не буде. Треба конче піти ще за два дні на УЗД і перевірити, чи відбулася О. А до того часу сказав робити тести на О, щоби подивитися , чи реагують. Тести почала робити, БТ почала вимірювати( яку трохи закинула останнім часом). Записалася до іншого лікаря на УЗД на пятницю (той попередній був у середу), але тести на О стали позитивні власне в п'ятницю і коли я пішла на УЗД лікар (такий відморожений..) сказав, що то вже певно не буде О, бо дуже виріс яйник (? в середу був 33.6 x 19 mm, а в пятницю 39 x 24) про розміри фолікула він нічого не сказав, лиш сказав, що певно вже переросте. І що по одному циклу важко сказати, може то просто збій раз вийшов, треба далі цикли дослііджувати. Ну я засмутилася, але БТ продовжувала виміряти. І от така картина до сьогодні, правда О програма поставила в неділю, бо я першої фази не вимірювала, а я таки думаю, що в суботу, якщо та О відбулася

І так як мені попередній лікар виписав направлення на прогестерон, то я нині здала і результат 20.1 ng/ml ( норми лютеїнової фази 1.7-27 ng/ml)
    От, і тепер питання, може т-ра рости і прогестерон, якщо овуляція не відбулася? І чому таке може відбуватися? Чи таки мої думки, що О могла ще відбутися після того УЗД в пятницю можуть справдитися?

І ще питання про гормони щитовидки, які я тож нині здала. Написав мені лікар TSH i FT4 здати. То TSH вийшло 3.94, а норма 0.27-4.2. То нічого, що так в верхній межі норми? Чи йти мені ще до ендокринолога? FT4 15.9 (норми 12-22) то ніби нічого так. Важко мені наразі, бо я так ніби сама витягую з тих лікарів слова, питання-що мені здати, щитовидку я давно хотіла перевірити. В наступний вівторок записана ще до одного гінеколога, то вже буде четвертий тут і чомусь всі тут в мене чоловіки :D, у Львові завжди була у жінок. :)

Останнє редагування: 13 Грудень 2013
  11. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

TSH це наш ТТГ. В принципі не страшно, правда моя гінеколог радила мені його збивати до 2,5. (в мене до вагітності показник був 3,7).

12. Vittoriya

а на що той гормон впливає? І як ви його збивали? то якісь сильні ліки?

13. Dream-baby

Dream-baby Member

у мене таке бувало досить часто

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

[/COLOR]
    я теж здавала гормони щитовидки, правда їх лікування мене оминуло)

14. Vittoriya

таке це що ? бо в мене тест на О був точно позитивний. Певно ще до того питання треба додати, що тести на О позитивні, т-ра виросла, прогестерон як на другу фазу, а О могла не відбутися?
    додам ще до повної картини фото :) ( ну я вже підготувалася до візиту у наступний вівторок)

15. Dream-baby

Dream-baby Member

та мені на узд казали сьогодні завтра буде овуляція, і її не було, а підняття температури є

зараз ще знайду графік з О по БТ, і не підтвердженою О по УЗД

могла от як раз в цей цикл я теж здавала прогестерон він був 46)

але саме головне що і мій вагітний графік взагалі не вписується в ніякі рамки вагітного у мене на 14 ДПО різниця між фазами була 0.23

так навіть коли міряєте БТ і маєте УЗД, всеодно не ми вирішуємо питання: бути чи не бути ? :girl_crazy:

16. Bluemchen

я пила еутирокс половину таблетки (12,5 мкг), це дуже маленька доза. Наскільки я зрозуміла, важливо , щоб показник 2,5 зберігався до 12 тижня , оскільки до цього часу формується щитовидка у дитини. Цей гормон важливий для нормального розвитку мозку та нервової системи дитини.
    Знайшла ще статтю на цю тему
    http://www.my-bt.ru/talk/post23038.html

17. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Ого, така маленька доза, і був у вас результат від неї, Скільки часу ви приймали?
    От і в мене виліз той ТТГ , минулого року був теж 3 з копійками, то казали не рухати. А от зараз подвоївся((

Знаю, що він впливає на виношування, точніше на невиношування. Як Сказала мені ендокринолог, для 1 триместру 2, 5 це крайня верхня межа, тобто має бути ще нижчий. А для подальшої В не має перевищувати показник 3. "Збивають" його Еутироксом або L-тироксином, це замісна терапія.
    Можна до гінеколога-ендокринолога.
    І ще підвищений ТТГ може давати підвищений пролактин.
    Але це ще не вивчена тема для мене.

Останнє редагування: 13 Грудень 2013
  18. Bluemchen

Якось так співпало,що я почала приймати і у тому ж місяці завагітніла. Під час першого триместру контролювала рівень ТТГ (під дією еутироксу він впав до 1,2 , потім поступово став зростати, але не перевищував 2,5.Якщо б перевишив, то дозу потрібно було б підняти). Зараз я продовжую приймати еутирокс, хоча лікар казала , що можна вже і не приймати.

19. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Bluemchen , а Йодомарин чи щось цього плану ви приймаєте?

20. Bluemchen

ні, йодомарин не приймаю, тільки елевіт. Почала приймати десь від 14 тижня (у них міститься йод). А у першому триместрі час від час пила фоліо (там також йод).

Статус теми:
Закрита.