Як нарешті стати мамою? (4)

Discussion in 'Пузата хата' started by Virna, Dec 31, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tasha

tasha New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

По перше в кого плануєте робити операцію, то важливо. По друге, скорше всього після лапари вам призначать уколи на 3-6 місяців для блокаби яйників. Так зазвичай лікують ендометріоз.
    На жаль, ці кісти медикаментами не лікуються. Я через те пройшла, рік все тянулось (лікувалась) поки не пішла на операцію. Тому тут варто вибрати хорошого лікаря.
    Якщо будуть питання, пишіть в приват.

2. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

1) переробити ще раз аналіз (помилка не виключена, а тут на кону оператвине втручання все-таки)

2)порадьтесь ще з якимось лікарем!!! Дільничий гінеколог -не остання інстанція.

Як так з бухти-барахти і вже на лапару? Я не сприймаю того. Підтвердьте нормально

3. Korzuk

Korzuk Active Member

Згідна з Трускавкою, порадьтеся ще з іншим лікарем! А на рахунок завищеного пролактину, в мене теж був завищений, моя гінеколог перед тим як призначати якісь медикаменти чи лікування, відправила мене на консультацію до Гельнер на Лисенка і моєму подиву не було меж коли Гельнер прямо з порога запитала, чи я боюся здавати кров, виявляється що пролактин може бути завищеним через банальний страх. Тому найкраще консультуватися з декількома спеціалістами:girl_yes:

А Черепанін

Last edited: Nov 19, 2013
  4. tasha

tasha New Member

Думаю основний аналіз поставили не по маркерах, а по УЗД, але порадитись з іншими лікарями однозначно потрібно.

5. DValyaD

DValyaD New Member

Дівчатка, дуже дякую всім за поради.

і мене це насторожило...
    Коли ще жили у Вінниці - ходила до спеціаліста, яка займається плануванням. Вона все розпитала, пояснила, що потрібно усунути (не приймати гарячі ванни, не ходити в сауну), що потрібно більше цим займатись (а не раз на тиждень). Сказала попити вітамінки і через місяців три, якщо нічого не вийде - прийти, але краще щоб через місяць до неї і вагітною. Вона мене підтримувала) і мені це сподобалось... А тут...

Поки плануємо.

і я! коли здаю кров - ніколи не дивлюсь. Я боюся крові)) можу і свідомість втратити)
    Читала, якщо навіть до маршрутки підбігти - і то вже аналіз буде не вірним.

саме після результатів онкомаркерів вона сказала, раз перевищує на 1 од - то це означає, що кіста ендометроідна(

6. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Тут дівчата вже так багато спеціалістів описали, почитайте, можливо до когось звернетесь!
    Тому рекомендують перед здачею аналізу трохи посидіти, заспокоїтись. Але для точності здайте ще раз і ще раз.

7. klimentina

klimentina New Member

А як я боюсь здавати кров, можу навіть знепритомніти. Ось якраз завтра маю йти здавати аналізи, так якось не по собі, хоча так довго чекала той день, а тут якісь переживання, хоть би все було добре.
    В нас лікарям би тільки лишній раз щось прооперувати, а дійсно чи це потрібно? Я як згадаю що мені на всяк випадок хотіли чистку зробити (коли відбувся викидень) після того як лікар з УЗД сказав, що все вийшло і якби він не знав мого діагнозу, що була вагітність, то сказав що нічого тут немає. А лікар лікуючий, вперлась робити чистку, на всяк випадок.

Last edited: Nov 19, 2013
  8. tasha

tasha New Member

Дивно, не думаю, що по тому аналізу діагностують чи кіста фолікулярна чи ендометроїдна. В мене аналіз був в межах норм лаболаторії, але киста не виходила з місячними і на протизаплідних теж не зникала, тому й оперували.
    Доречі, а якого розміру киста, бо чула що зараз маленькі не оперують.

9. DValyaD

DValyaD New Member

(7 ДЦ)
    3,0*2,8*3,0 тонкостінне з густою ехо (+) зависсю в середині.

Сьогодні була ще раз на УЗД. (13 ДЦ)
    Такі показники: лівий яєчник по ребру матки, розміри 5,4*3,1. ехо утворення 2,5*2,0 (дом. фол. -?) та 2,9*3,1*3,2 тонкостінне з густою ехо (+) зависсю в середині.

Якщо хтось зможе розшифрувати буду дуже вдячна):girl_tender:

10. Dutjatko

Dutjatko New Member

Мені теж таке казали, що може бути. Здала аналіз на антиспермальні антитіла у синево - і нічого, нема алергії на сперму. Ну ще правда тест на сумість можна і напевно треба здати.

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

Дівчата, у мене тут таке питаннячко! Чи була в когось ерозія чи лікували і в кого. Бо я все здаю і здаю аналізи....далі все ок. З невирішеного: трохи підвищений тестостерон (1,95 при нормі до 1,67) і ерозія. Лікарка сказала усувати безрубцевими способами. А я щось морожусь... Багато хто каже, що ерозія то не страшно і вагітненню не мішає, що до родів краще нічого не рухати. От і кого слухати?! Може щось підкажете, хто стикався.Дякую.

11. klimentina

klimentina New Member

Дівчата, в мене виявили вовчаковий антикоагулянт? Що це таке? Хтось уже з тим стикався?

12. Dutjatko

Dutjatko New Member

А що ви здавали на то? Антинуклеарні АТ ?

13. klimentina

klimentina New Member

В аналізі просто вовчаковий антикуагалянт LA 1.45 (1.2 - 1.5 - слабо выраженный риск)

14. Dream-baby

Dream-baby Member

Я стикалась, три рази здавала, завжди трошки вище норми, потім лікарка сказала здати але ці аналізи назначають кожному індивідуально, для підтвердження чи спростування атифосфоліпідного синдрому, у мене він не підтвердився, але зараз я вагітна я пю кардіомагніл, для розрідження крові, ну щоб кількість вовчакового була меншою.

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

мій найбільший показник вовчакового по синево 1.3

15. Dutjatko

Dutjatko New Member

Я здавала антинуклеарні антитіла, той показник теж показує вовчаковий здається. Переглянте в і-неті про антинуклеарні антитіла, може вам щось підкаже. До речі ви говорили зі своїм лікарем про ці результати? Може то ще треба буде перездати... Бо я вчинила таку паніку і кінець світу, істерику, вже вирішила що в мене рак, бо в мене був дуже завищений АМГ. А лікарка сказала мені що то єрунда всьо, головне що він не маленький! А я таке з чоловіком пережила, як побачила результат.

16. klimentina

klimentina New Member

я так розумію, що індивідуально ще назначать аналізи? Бо посидівши в теренах інтернету, начиталась купа інформації, але важко це все зрозуміти. Напевне це і стало причиною мого викидня:sad:

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

Ні ще не говорила, тільки завтра піду. Я вже тут годину панікую, місця не знаходжу собі. Хочу вже чим скоріше щоб настало завтра, щоб мені лікар роз’яснила, що і як?
    Думаю що назначить ще аналізи.

17. Dream-baby

Dream-baby Member

я теж багато читала щодо вовчакового та антифосфоліпідного, що вони впливаю на виношування

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

зарано паніка

18. klimentina

klimentina New Member

прочитавши ваш допис, якось заспокоїлась та взяла себе в руки.

19. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А консервативне лікування? Вроді теж є таке.

Я колись мала міні-ерозію...Вот ЩОСЬ робили, але ЩО!??? (може приморожння яке?!) :girl_crazy: Так давно те було і я тоді така безтурботна була...Навіть папірчика не лишилось. Аж встидно :girl_crazy:.
    Але факт такий, що після того нічого не турбувало і ні в кого питань не виникало....

20. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

в мене до першої вагітності була невеличка ерозія, то лікар казала нічого не робити, а після пологів подивимось.
    а вона після пологів взагалі зникла.

Thread Status:
Not open for further replies.