Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марточка

Марточка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

Будуть гарні, не переживай

2. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

А мене шось вже другий день підтошнює, починаючи після обіду і то так до кінця дня. Зараз 13 ДПО. Старались в сприятливі дні. Чи може вже якось проявлятись :connie: чи то ще дуже рано і я собі щось понавидумувала? Завтра робитиму тест бо щось вже несила чекати.

3. glasses

glasses Member

Саме час)))І тест теж вже може сміло показати, в мене як раз на 13 показав, і симптоми теж ближче до того дня з"явилися))

4. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Якщо все гуд, то вже могло би проявлятися :). Тримаємо за Вас кулачки!

5. Marigold

А ще помітила в собі дуже зміну настрою - ходжу якась цілими днями весела і піднесена і як енерджайзер, аж співробітники кажуть що я якась не така як все. А до роботи навпаки - якийсь "пофігізм" настав :girl_blush2:. То я завжди зі шкіри пру, якась така аж за-відповідальна, а зараз якось однаково все. Ну і на якомусь підсвідомому рівні дуже почала фільтрувати, що їм. Як ніби внутрішнє чуття щось підказує.

Ото намемуарила... але так і хочеться відшукати в собі хоч якісь ознаки, хоч натяк :haha:)

6. truskaffka

А БТ що "шепче"?

7. Marigold

не міряю - не вистачило мене до того. А маю просто міні дівайс для прогнозу овуляції - то він мені і підказав.

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

8. truskaffka

Ну зараз якщо і була імпантація, то ХГЛ ще все одно невеличкий показник мала б мати... то може і не вклалось ще у чутливість. Завтра чекаємо :girl_yes:

9. Marigold

10. Brenda

Brenda Member

В мене таке було, що тест через годину показав ледве помітну другу полоску... хоч деякі кажуть, що це випаровування реагента через годину ітд, але як бачите - в моєму випадку це було не випаровування:)

11. ohra

ohra Well-Known Member

Наталю, які показники тепер?
    цей цикл мене знову стимулювали, на 11 день мах фолікул був 12 мм, а на 13 день він виріс до 18 мм, на час розриву був 20 мм. тепер чекаю... можливо цей раз був успішний.

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

здайте кров на хгл і за кілька годин будете знати 100%

12. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я маю завтра до лікаря їхати це буде 12-й ДЦ. У вас гарно виросли фолікули, а вам укол кололи, чи сама овуляція відбулась без стимулювання?

13. ohra

ohra Well-Known Member

робили укол хорагону 10 000 одиниць.

14. silvia

silvia Well-Known Member

- це щоб фолікул тріснув і вийшла яйцеклітина, а стимулювали чимось його ріст?

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:22 ----------

дівчата, потребую поради для хорошої подруги.
    У чоловіка погана спермограма ( активнорухливи спермиків - 0%, рухливих- 2 %, малорухливих- 5 %, нерухомих - 93%!!!!
    пили ліки для покращення якості сперми ( формула чоловіка з зеленої аптеки, вітамін В, гепатиф). результату - 0.
    Хтось з ваших чоловіків пив щось для покращення сперми і з позитивними зрушеннями?
    Чи є шанси для успішної інсемінації?

15. ohra

ohra Well-Known Member

ріст стимулювали летромарою і оваріумом, це третя стимуляція і організм вже звик, якщо цього разу не вийде, то тоді будем міняти препарати для стимулювання

16. Dream-baby

Dream-baby Member

Наталя не розчаровуйтесь, тест міг ще не зреагувати, зробіть ще завтра) і надійтесь):girl_wink:

17. ohra

ohra Well-Known Member

сумніваюсь. для інсемінації треба підтягнути показники. для цього краще порадитись з толковим лікарем, можливо доздати якісь аналізи.

18. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Мій чоловік пив таблетки, які дали впринципі гарний результат це Зіман, Трібестан, Клостилбегід, Гінсомін це лікар-уролог призначав курс лікування для чоловіка, але перед лікуванням потрібно консультацію з лікарем.

19. Brenda

Brenda Member

В мого чоловіка була погана спермограма: 80% не живих, 20 % живих спермиків, спермоглютація ++, нерухомих теж щось 75%, рухомих 20%....
    Нам сказав лікар, що спермограма це така річ, яка залежить від дуже багатьох чинників: приймання будь-яких ліків, утримування від статевого життя більше чотирьох днів перед спермограмою, нервові перенапруження, недосипання, стрес, холод, сам стрес під час процесу здачі спермограми, тощо, також багато залежить від лаборанта і лабораторії, наприклад, спермограму після сім*явиверження треба зробити протягом 2-3 годин, бо потім спермики помирають у відкритому середовищі або стають малорухливими, також сам аналіз робиться якось розпалюванням сперми, якщо лаборант її погано розпалив і допустив якихось помилок під час того процесу, то це теж може загрожувати великою кількістю малорухливих чи мертвих спермиків...
    Тому лікар нам сказав перездати спермограму через місяць, а протягом місяця попити просто звичайні вітамінки:) І перед здачею дотримуватись всіх норм здачі: за 10 днів до взагалі ніяких ліків (не можна навіть анестезію в зубного), макс. 4 дні перед здачею не займатись коханням, добре виспатись і вести здоровий спосіб життя протягом тижня - без алкоголю, жирної їжі, сигарет, тощо, не нервуватись. Один словом поводити себе так, як перед зачаттям:) Короче після того всього друга спермограма в нас була добра :) А ще лікар сказав, що судити, що спермограма погана можна після того, як зробили дві спермограми і дві мають погані результати, а по першій поганій нема чого оцінювати... треба обов*язково перездати

20. Marigold

моєму перший раз також дали такий показник, то лікарка чуть не впала. Казала, що навіть в Америці за таких ніхто не береться. Але відразу ж послала перездати - і виявилось що то так лаборантка схалтурила. Піднімали гарбузовою та амарантовою олією, вітаміном Е, амарантовими свічками і басейном. Покращення є - лікарка задоволена.

Статус теми:
Закрита.