Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Delfy

Delfy Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

2. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я все розумію, але я так змучилась дівчата, що деколи просто нічого не хочу чесно...:sad: сижу і плачу бо так важко, що не можу нічого собою зробити:sad: розкисла я..

3. Dream-baby

Dream-baby Member

Треба взяти себе в руки. Фолікули відчувають ваше пригнічення і не хочуть рости. Тому посмішка на обличчя, створіть собі гарний настрій, і чекайте):girl_dance::girl_claping:

4. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Та лише 4 місяці - але в мене колись були проблеми, перенесла гінекологічну операцію - і тому нервую.

5. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Але головна думка була - що тепер вже нема що про то думати :girl_yes: :) Думайте тепре тільки позитивно і вже марш звідси :girl_mad:

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ----------

Вже писано-переписано, що як контролювати процес в одній руці із тестом на овуляцію, а в іншій - на вагітність, зі стресом і в паніці - ніц не вийде! От якось воно, те чудо, так любить приходити зовсім несподівано, коли відволічешся :)

6. invisible

invisible Well-Known Member

Я теж нещодавно чим питанням багато цікавилася, бо ми трохи безвідповідально поставилися до планування (вірніше планування як такого не було взагалі, я і не сподівалася у перший місяць завагітніти і овуляцію не відслідковувала). Я завагітніла через 3 тижні після весілля і через тиждень після повернення з медового місяця в Європі (самі розумієте, весілля, поправини, а французьке і італійське вино і бельгійське пиво - як тут утримаєшся... звісно не літрами пили, але по доброму стаканчику за обідом і вечерею собі дозволяли...). У принципі скрізь радять утримуватися від алкоголю, але скажіть мені, хіба ж усі вагітності є чітко планованими і хіба всі того дотримуються...? І взагалі я в більшості джерел читала, що обмеження алкоголю до зачаття має вагоміший вплив для чоловіка, а не для жінки. Ось цитата з однієї зі статей: "Подытоживая результаты разговора, можно сделать следующие выводы: 1. Употребление матерью алкоголя до зачатия и в первую неделю после него в большинстве случаев не влияет на здоровье будущего ребенка. 2. После наступления беременности (с момента, когда оплодотворенная яйцеклетка внедрилась в слизистую оболочку матки) даже небольшое количество употребленного женщиной алкоголя может оказаться роковым для ее будущего ребенка."
    Так що я дуже сумніваюся, що вино, яке випите жінкою за 2 тижні до зачаття, може якось особливо вплинути, ви ж не горілку літрами пили :)
    І ще з тієї ж статті один цікавий факт: "одно из крупных исследований, проведенных в Дании, выявило, что женщины, употреблявшие до беременности 1 -2 бокала сухого вина в день, беременели в среднем в два раза быстрее, чем "трезвенницы" и "алкоголики", и частота развития у них различных осложнений беременности и родов была ниже, чем в других группах. Сами исследователи пока не могут дать полного объяснения полученным данным, предполагая, что вино в умеренном количестве (не более 150 г в день) оказывает стабилизирующее действие на гормональную систему женщин, обладает некоторым расслабляющим действием."

7. Brenda

Brenda Member

Дивіться, Вам нема чого переживати! Якщо це було за 2 тижні до зачаття, то алкоголь, тим більше вино вже давним-давно вивітрилось з Вашого організму! Алкоголь впливає на сперму чоловіків, від алкоголю спермики стають менш рухливими і чоловікам 2 міс. перед зачаттям рекомендується утриматись від будь-якого алкоголю. Жінкам не можна пити алкоголь вже, коли зачаття відбулось, і то в перший тиждень після зачаття - яйцеклітина тільки ділиться, зустрічається з спермиком ітд, то теж нічого страшного! Тому не переживайте і не слухайте всякі коментарі, я підтримую invisible, я теж читала в якійсь книжці все те, що вона написала в своїй доповіді, тому все ОК;-)
    Бажаю Вам пошвидше перейти в сусідню гілку;-)

8. bmw

bmw New Member

Чи може тест показати вагітність вже на 7-8 день після запліднення? Чи в когось було таке?
    І ще в мене зараз 23 день циклу, базальна температура тримається 37,3-37,4 чи може це свідчити про вагітність?

9. mryvka

mryvka New Member

Хоч я тут і рідко пишу, але завжди слідкуюю за даною гілочкою. Так от. Бігала по лікарях як по свячену воду, нерви здавали як і в більшості дівчат і про штучне запліднення почала думати, і про те чи дитинку всиновити раз не виходить, але як кажуть: хочеш насмішити Бога , розкажи йому про свої плани.
    В один прекрасний день, я вирішила зробити перерву в лікуванні. Вирішили ми з чоловіком полетіти на моря.Замовили путівку, заплатили гроші ( і в цей місяць навіть особливо не старались ). І за 10 днів до вильоту :girl_impossible: полосатий тест. Прилетіли ми з морів і нам тепер 5 тижнів :girl_wink: Так що на все воля Божа.

10. truskaffka

Мені здається, що це скоріше просто не виключає вагітності. Як десь то написано було, що як вже 16 днів після овуляції тримається висока температура..то це вже знак.

11. Dream-baby

Dream-baby Member

теж хочу так:girl_smile:

12. mryvka

mryvka New Member

Все у вас вийде- точно )))

13. Galin Max

Galin Max Member

Я на своєму досвіді переконалася, що діти з"являються саме тоді, коли найменше цього очікуєш. Як говориться: "діти робляться на небесах"

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ви собі навіть не думайте таким перейматися.:)
    Ну, що таке 2 тижні до можливого зачаття"?))) На майбутню дитину алкоголь може вплинути тільки тоді, коли зародок добрався до матки, прикріпився, тобто безпосередньо з"єднався з організмом матері і почав брати з нього речовини, а це, ну ви знаєте десь орієнтовно 5-10 днів після запліднеення, а не два тижні до.

Ну, хіба ви притримуєтесь методики сухого закону задовго до зачаття, таким чином підготовлюючи організм до вагітності, то тоді не знаю... Я в такому не знаток.:)

15. truskaffka

Ох нарід, а у мене нині такий якийсь гарний день. Була в лікарки - і оце вона мені НІЧОГО не виписала, ні аналізів, ні ліків...:) Файно так. А ще таке якесь внутрішнє відчуття спокою...Чому? Зовсім безпідставно...або точніше навпаки - радію, бо нема свіжих підстав депресувати. Молюся до Бога, щоб дав мені мудрості серед тих наших лЯкарів, щоби направив мене у найкраще русло. І знаєте що? Чомусь таке враження, що то Він мені десь посилає той спокій і вмиротвореність.

Отак без підстав. Але дуже гарний день :). Вам теж усім бажаю тої рівноваги! :girl_yes:

16. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

І в мене таке чудове відчуття :) Незважаючи на те, що М прийшли 3-тижневою затримкою :) І чим більше я молюсь, тим спокійніше мені стає на душі і тим чіткіше я розумію, що Бог про мене не забув, просто треба ще почекати :)

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Марточка! Як там твій пролактин?

17. glasses

glasses Member

Я читала в якійсь статті, посилання вже не кину, бо це була кілька місяців тому. Алкоголь не впливає на ембріон, аж до прікріплення яйцеклітини. Звичайно, що свідомо це робити не можна, бо ось таке пише. Але з одного разу і до, думаю нічого страшного. В мене щось схоже було. Головне вірити і надіятись на Бога.

Я теж знаю, що не всі жінки реагують позитивно на цей препарат, Наталю, Вам просто можуть назначити сильніші ліки, теж не пам"ятаю назви, але десь навіть мала записно, бо мені це все роз"яснювали)))Тож вірте і все у Вас буде добре!Ви обов"язково станете мамою!

---------- Додано в 08:41 ---------- Попередній допис був написаний в 08:37 ----------

Вітання!!!Гарної Вам вагітності!
    Дівчатка бачите цього року нас багато звідси вилізло.
    Тому все у всіх буде добре і всі будемо разом у сусідній гілочці!!!

18. Delfy

Delfy Well-Known Member

дуже б хотілось але щось то ніяк.. літо, шашлики, вино, друзі-кафе, море, ол інклюзів :)
    обмежуюсь, звісно, але тоді щось "прорвало..."
    дякую, вам, дівчатка, сподіваюсь, хоч недаремно переживаю.
    В мене теж спокій на душі, страх змінився на бажання, переживання - на віру. Молюсь, прошу щоб все було добре.

19. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Наталю, на 9ий день циклу чудова картина, тримайтесь, все буде добре, побачите! Відволікайтесь від цього, зараз вам головне відпочивати коли стимулюєтесь, це важко не думати, але побільше спіть, відпочивайте, не зациклюйтесь, займайтесь справами які вам до вподоби.

20. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дякую, я дуже надіюсь, що в четвер все проясниться, і фолікули будуть гарні для стимулювання:girl_yes:

Статус теми:
Закрита.