Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

О, тут писано-переписано про того звіра,погортайте сторінки, багато цікавого дізнаєтесь. А якщо коротко, то такий той звір страшний, яким його малюють гінекологи...

2. ohra

ohra Well-Known Member

здала аналізи, вагітності нема...

3. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Зімною щось таке відбувається вже, як третій день тяне, і ріже низ живота, і в районі правого яйника не можу зрозуміти, що це таке?

4. Margot

Margot Well-Known Member

можливо овуляція

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Та ні напевно. В мене мають через два тижні місячні початись, щось запізно, як для овуляції.:confused: переживаю щоб запалення не було, якщо до понеділка неперестане боліти треба до лікаря поїхати.

6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Не те щоб дуже планували-розраховували на позитивний результат цього місяця,але... 2,5 тижні нестерпної тошноти,6 днів затримки,4 негативні тести і нарешті сьогодні КД (як шанс цього циклу долікувати зубки,перездати аналізи на інфекції,відкоригувати спосіб життя:girl_in_dreams:)

Останнє редагування: 4 Серпень 2012
  7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та хіба то запізно? То якраз цілком можливо овуляція.:)

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ну правильно, якраз овуляція і має бути.
    Відпочити - відпочили, але песимісткою залишилися:)

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

иии, як то? Навіть не знаю, що на таке написати... Почитайте трохи в неі інфу про те, коли відбувається О, скільки днів після неї до М. Тут вже стільки писалося про тих 14 ДПО, що просто дивно таке читати, чесно, я без злості то говорю. У вас якраз О, а ви тратите час і здоров'я на непотрібне, бо чомусь за щось переживаєте.

10. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я просто ходила три цикли на ф-трію, то овуляція не відбувалась, але все може бути.. а якщо я зараз тест на овуляцію зроблю, що скажете варто?

11. Vittoriya

не думаю, якщо вже О, то не покаже.

12. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Значить я незнаю стільки, як ви тому і пишу таке..

13. Музик

Музик Мартуська

а в мене нині 12 ДЦ, чи може вже бути О, якщо останні цикли (ту тобто з того часу, як в мене в березні повернулися мої КД) О була на 15 ДЦ - чого питаю - вчора і сьогодні сильно ріже правий яйник, може то воно?

14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Звичайно що це може бути О, в мене щоциклу поколювання в яйнику/ках -це найбільш відчутний "симптом" настання О.

15. Vittoriya

ясно, що може. Просто вийде троха коротший цикл

16. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

А я купила собі вора книжечку "Вчимося розпізнавати плідність" в церкві Св.Анни, дуже рекомендую новачкам, щоб було менше ляпсисів в темі ;)

17. Vhita

Vhita Member

Вже півроку уривками перечитую цю тему і ніяк не наважусь до Вас доєднатись, та щось вже нерви не витримують. Моє лікування триває відносно не довго, але зараз як раз прохожу стимуляцію Гоналом і страшенно хвилююсь. Ми ще й з чоловіком вирішили поїхати на відпочинок в Болгарію, поїздка з 15 серпня, а лікарка на 9 число "прогнозує " овуляцію (17 д.ц.). Щось мені здається, що мій відпочинок не вписується в цикл:confused:?
    Підкажіть будь ласка чи можливо підчас такого лікування їхати на море...?

18. Margot

Margot Well-Known Member

можливо???:girl_impossible: та навіть треба!!!розвієтесь, розслабитесь, і обовязково приїдете з сюрпризом:girl_tender:

19. Seppy

Seppy Active Member

Це з*ясуйте у свого лікаря, а щодо
    тут Вам вибирати, що важливіше...

20. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Невже одне мусить виключати інше? Я не дуже знайома з процедурами після стимуляції, але ж завжди є вихід. А якщо то не можна сумістити - то ж цикл не останній... Зрештою, відпочинок - це чудова "інвестиція" у майбутнє планування: заряд енергією, хоча б трохи відволікання від "теми", психологічний спокій. Тому можна це сприймати як додатковий плюс до всього решта.

Статус теми:
Закрита.