Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

Ну, а зараз зробити ще тестик не хочете?))

2. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Думаю, що це не вагітність, бо БТ низька..але сьогодні куплю і ще раз контрольний зроблю!

3. ohra

ohra Well-Known Member

хто відмінив дуфастон і по якій причині?

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

наскільки мені відомо дуфастон назначають після овуляції і до орієнотовного дня настання М. Якщо ж після відміни М не настають, тоді треба визначити чи є вагітність.
    Бо якщо продовжувати пити дуфастон без перестанку М так можуть і не початися.
    Принаймі так мені колись казав лікар, може зара то яксь по іншому, не знаю...

5. siriuska

siriuska Member

Дюфастон дають для підтримання рівня прогестерону, і відміняють, але на наступний день після прийому бажано робити тест, щоб знати чи продовжувати приймання, а тоді приймають рішення в залежності що покаже тест

6. ohra

ohra Well-Known Member

мені лікарка сказала пити прогестерон (дюфастон) від овуляції до 26 дня циклу, тоді зробити аналіз хгл, якщо негативний - перестати пити, якщо позитивний - пити далі. от тому я і питала.

7. Музик

Музик Мартуська

дівчатка, була сьогодні з мамою в магазині, зустріли там її однокласника, виявляється в нього з дружиною 25 років не виходило народити дитинку - лікувались і в нас і за кордоном, а два місяці тому в них нарешті народилось малятко.
    і якось мені так радісно за них стало, нові сили до планування з'явились (ми ж всього 2 роки намагаємось, а вони 25!!!). дива все-таки трапляються!

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А що в вас там? (вибачте, може я десь пропустила?)

9. Музик

Музик Мартуська

ні, не пропустили, в мене КД. нічого, маю надію цього разу нам пощастить

10. Лідочка

Так, а я трошки в шоці..........
    Місячні почалися 9 липня, сьогодні 19 д.ц., цілий день мене чомусь підтошнювало, хоч тиск був у нормі, не була голодна, потім перевдягала племінника і ледь не блюванула від запаху дит. каків, дивно, бо я ще від нього не відвикла:), потім мене знудило від запаху сирого мяса, хоч воно свіженьке без запашку), і шось я так собі думала поки йшла на репетицію, а ну ж куплю тест, хоч розум каже, що це нереально, а серце не вірить:) Ну от, зробила я тест....і він позитивний:) Світла полосочка, але чітка:) Виходить, що я завагітніла на 9-10 д.ц......що саме по собі, мені здавалося нереальним, бо ж в мене довгий цикл і раніше 15 д.ц. О не буває..тому ми й кохалися без всяких думок (ми мин. місяця вирішили почекати з дитиною, бо мені підвернулася ну дууууууже хороша робота, але треба було їхати на 3 роки в іншу країну, а Бог вирішив інакше:)).
    Ну от, я здається вагітна, якось аж самій не віриться.

11. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Лідочка, а що дійсно, будучи вагітною10 днів, можна реагувати на запахи? А можливо Ви завагітніли у попередньому циклі, а КД все одно почалися.

12. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Тоді просто напишу що дуже приємно бачити у цій темі допис з такою чималою кількістю смайлів :)

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

Якщо овуляція була на 10 день, а зараз вже 19, то імплантація цілком вже могла відбутись і провокувати симптоми.

13. Лідочка

Напевно можна, раз реагую, а може співпало просто, за пару днів буде видно.
    В минулому циклі - точно ні, всі тести негативні і м. дуже сильні були. Ну, і якби в мин. циклі, то полоска була би яскрава, а то така, як за Дмитриком в мене була на 12 д.п.о. Може десь на ост. день м. ще, але я щось не памятаю чи був СА...тому навряд.

14. siriuska

siriuska Member

Лідочка, то йдіть завтра здайте кров, щоб на вечір знати шо і до чого.

15. Лідочка

Завтра не можу, просто фізично немаю коли...Нема як малого лишити. ше й племінника якому 1 рочок на три дні нам здали, голубців зранку тре накрутити:). Я в неділю зроблю ще раз тест, побачу тоді. Але от дивлюся зараз на нього - ну є полоска, чітка, не темна, але навіть при мому поганому освітленні добре її видно. І чоловік побачив - значить точно мене не глючить, бо він в мене такий...скільки я вже йому тестів напоказувала, де мені здавалося, щось видніється.:)

16. natiok

natiok Member

В мене наприклад саме так і було, я вже була вагітна десь два тижні, а КД всерівно були такі як завжди, можливо й у вас, Лідочка, теж так...Потім через ті КД ніхто точно тиждень вагітності сказати не міг. Так і було, по місячних одна дата пологів, по УЗД інша, а народила я приблизно так, як рахувала собі сама, від ймовірної дати зачаття)))

17. Лідочка

Поживем-побачим:) Хоча я впевнена на 99,9% що це неможливо.

До речі, в мене в ті дні були виділення як на О. я ше подумала, що ранувато якось вони зявилися, але в мене таке бувало, а потім на слід. день різко стали такі як в другій фазі зазвичай - густі і клейкі (вибачте, що з такими подробицями...), тому я все ж схиляюся до свого варіанту...

18. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Саме за такою схемою і я приймала. Зробила тест - одна смужка(((....і М нема, о така то халепа. Сьогодні була одна плямка світло рожевого кольору.

19. glasses

glasses Member

Лідочка, все ж таки вітаю, пам"ятаєте як мене переконували, коли я сумнівалася.
    Дуже тішусь, в нас дуже плідне літо вийшло!
    Дівчатка, працюємо в тому ж дусі!

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Робіть ще один тест, або здавайте кров. Одним словом щось робіть, бо якщо вагітність є, а ви різко відмінили дуф., то мусите радитися з лікарем що робити далі.

Статус теми:
Закрита.