Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

Я все таки тяжко розумію, чому ви не звернулись вчасно до лікаря.
    Але мене відразу на підтримку поклали, препарати прогестерону і лежати не вставати. І я то вилежала і все закінчилось добре. А ви якось трохи ну перепрошую, але безвідповідально до того віднеслися. Тепер мусите до лікаря обов"язково сходити. На рахунок
    не думаю. Це дуже і дуже малоймовірно.

2. Delfy

Delfy Well-Known Member

музик, ну як ви, що нового?

3. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Там пише, що норма в невагітних 10, а результати починаються з 2-го тиждня з результату 25 і вище.

Не звернулась "вчасно"... напевно тому що результат всетаки дуже низький і я тільки-но його отримала... тест не показував другої смужки, тай М почались до того всього, я і подумати не могла, що може щось вийти... Чомусь перше, що подумала, то те, що я вже дуже відслідковую кожен процес організму, а може дійсно після чистки ще не гоотова.. хоча перед плануванням обстежилась і все ОК!
    Сьогодні біжу до лікаря, щоб точно знати що до чого і щоб більше такого не повторилось.
    Дякую дівчата, що підказуєте!

4. Музик

Музик Мартуська

ніччо, нажаль, потішити вас новинами не зможу. не розумію, що відбувається, мабуть, термометр глюкнув - останні два дні БТ не піднімається вище, ніж 36,2, хоч в мене і в першій фазі не буває такої температури.

5. ohra

ohra Well-Known Member

стимулятор - хорагон, 10 000 одиниць. перед процедурою робили узд, фолікули ще були цілі, а коли вже ввели "хлопаків" і я лежала, то дуже почав боліти правій бік - це була овуляція

6. invisible

invisible Well-Known Member

А як давно була чистка? Бо я колись здається читала, що рівень ХГЛ може бути трохи завищений як результат того, що організм ще повністю не відновився від попередньої невдалої вагітності...

7. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

дівчата прошу підказати мені хорошого лікаря-лапароскопіста,та ціну на операцію!
    дуже вдячна!!

8. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Чистка була більше 4-х місяців назад.

Була тільки що у лікаря. Все добре! Яйцеклітина видно не змогла закріпитись, оскільки ,як я вже говорила, я постійно на нервах... Сказав, як тільки буде один день затримки, то відразу лягати в лікарню і все буде ОК! Г сказав вагітніти можу, тому жити відкритим статевим життям і усе получиться))

Ще одна гарна новина: я з того всього все переіграла і сьогодні ми їдемо на море!!! Г сказав, що після моря чекає мене вагітною)))

9. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

отут дуже багато інформації і по лікарях і по цінах. Сама там потроху підчитую,

---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ----------

мене моя все на море відправляє з настановкою привезти полосатика-теста :) Бажаю Вам удачі!

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В невагітних жінок - до 5 од. А 15 - це вагітність, яка швидше за все не збереглася, через нервовий зрив, вчасно не звернулися до лікаря. Але вагітність була.

11. glasses

glasses Member

Сумно, що сказати, Юліказозулька, Ви більше так не робіть!
    Якщо Ви по собі відчуваєте, що щось у Вас міняється, так як Ви описували тут, то не жарти, це ДИТИНА. Робота, роботою!А сім"я - найголовніше!
    Тому бажаю Вам з моря приїхати з полосатиками, але прислухайтесь до себе і трохи до порад дівчат, все таки вони Вам добре радили.

12. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Власне, що то не дуже добре :sad:...Але то вже така воля Божа. До речі, такі ранні викидні можуть зумовлюватись якимись вадами ембріона - це є природний відбір у чистому вигляді.

Але Ваш настрій є якраз добрим - треба себе налаштовувати на те, що все буде ок.

13. tasha

tasha New Member

ви мене вибачте, але хіба це добре. Ви по суті втратили дитинку, я би була у розпачі.

14. siriuska

siriuska Member

15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

17 день циклу, а БТ 36,3 ніц не розумію... :girl_sad:

16. Delfy

Delfy Well-Known Member

дівчата, та навіщо так пишете? Для чого? ХГЛ дорівнювало 15. Це ж навіть не говорить толком про вагітність... В дівчини не було ні затримки, ні тест // не показував!! Та й в динаміці не здавала кров... Оскільки дівчина планувала і хотіла вагітності - вона здала кров. Якби вона цього не планувала - вона б і не підозрювала, що там взагалі щось таке діється. Ми хіба щомісяця, коли плануємо, кров здаємо??
    А може, як писали раніше, це дійсно з гормональним фоном пов*язано, може, організм не до кінця ще оговтався від попередньої В...
    А її вже чуть не в смерті власної дитини не звинувачують...
    Щось я мабуть не до кінця розумію...

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

Може О затримується? перед О БТ може трохи впасти, а потім буде скачок..

17. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Та вже не згущуйте так фарби :). Просто саме у ЦІЙ ТЕМІ, мабуть, кожен особливо болісно (може й патологічно болісно) сприймає навіть ймовірність зриву вагітності, а дівчина написала, що "все добре". Тим паче, що перед тим через один допис вона жалілась, як чекає тої вагітності....

До речі, вагітність явно не виключається: і показник більше 10, і затримка (вроді десь писала вона, що М мало бути в суботу, але може, я плутаю).

Думаю, що всі загалом згідні, що добрий настрОй - це супер. А пообговорювати....на те і є форум.

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

Саме так. І тому пишуть в літературі, що насправді викиднів (плюс ті ембріони, що не змогли закріпитися) на ранній термінах є багато - їх жінки можуть навіть не помічати, плутаючи з початком місячних. Це є норма, як би сумно то не звучало. Принцип на таких термінах "все або нічого".

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, тоді і я свої п"ять встромлю.
    Думаю якщо вагітність довгоочікувана все таки відбувається, та ще й так стається що жінка дізнається про це до затримки, то треба дякувати Богу і пильнувати, пильнувати і ще раз пильнувати.
    Коли ця дівчина написала що є мазня, а згодом що вже так би мовити кровотеча, я відразу ж написала визивати швидку. Чому??? Ну, чому цього було не зробити? То якесь питання без відповіді. Впустити все на самотьок в такому випадку... ну, дивно мені, чесно...
    Деякі вагітні дівчата при кожному якомусь дивному забарвленні звичних виділень біжать до лікаря, а ту спочатку мазня, потім кровотеча і нічогісінько не було зроблено аби зберегти вагітність. А аналізи таки вказували що вона була, як не крути...

19. glasses

glasses Member

20. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Дівчата, вибачте, що трошки не по темі обговорення...хто може знає що порадити: в мене вже 5 день після відміни Дуфастону, а М так і не приходять(( Робила тест на 25 ДЦ - /...Не знаю що мені робити, чому М немає??

Статус теми:
Закрита.