Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

сиджу зараз, реву як незнати хто, чоловік в шоці.
    температура гепнулась до 36,6 (правда то на 2 години раніше, ніж я міряла завжди, пізніше переміряла було 36,85, але я думаю то вже не суттєво), мазня продовжується. одним словом нічо не вийшло

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Не панікуйте раніше часу, принаймні БТ в вас не впала, а тримається на тому ж рівні.

3. Музик

Музик Мартуська

а мені здається, що таки впала, нє? другу є я міряла не відразу як прокинулась

4. Лідочка

Ви міряли на дві години раніше, то додайте 0,2 градуса, мала бути як мінімум 36,8.

5. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Ура! Прийшли мої М! Знаю, що в цій темці мало хто такому радіє, але на даний час я дуже рада, бо здається мій цикл нарешті стабілізується. Перші М після чистки були на 45 день, а другі на 34, цього місяця все як раніше МЦ - 30 днів і навіть був слиз всередині місяця, чого не було вже давно (раніше був а коли почали інтенсивно планувати вагітність то злякався і пропав і так не було досі....в той місяць коли я завагітніла то користувалася за порадами нету яєчним білком :o) і крім того вже пройшло 4 місяці - ще трошки і можна буде планувати :girl_in_love: Боже, поможи щоб цього разу все було добре!

6. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Дівчата, щось я починаю переживати... зробила сьогодні "Ультратест" (до місячних ще тиждень) і він негативний.... трошки розтроїлась.... Але надію маю, ще всетаки тиждень))

7. Margot

Margot Well-Known Member

Музик, як ваша Бт?

8. Laja

Laja New Member

Хочу запитати в "плануючих" пар. Яка ваша позиція відносно алкоголю. Чи повністю відмовились, чи якось обмежились. І якшо в день було випите вино допустим, вечером займаєтесь СА? Питання більше відносно чоловіків. Вибачте можливо за таке пряме питання:shy:

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я б на вашому місці зробила тест, тоді вже будете знати точно, а так- мазня і зниження БТ може свідчити не тільки про те що "нічо не вийшло". Це звісно, якщо мажеться ще до сьогодні і М так і не почалися.

10. Музик

Музик Мартуська

БТ тримається на тому ж рівні, мазня припинилась, ждю КД, або затримки.

11. Лідочка

Навряд чи вони прийдуть, щось мені так здається:)

12. Музик

Музик Мартуська

зробила нині тест - нічо, правда температура до 37 піднялась, ех, чекання вимотує

13. Delfy

Delfy Well-Known Member

солідарна :)
    ще не вечір :) до затримки ще ж далеко, так?

14. Музик

Музик Мартуська

тиждень.
    ой, дівчата, мені б вашої впевненості. вірити в те, що от воно нарешті сталося я відмовляюсь. от нема відчуття якогось такого, особливого.
    думаю КД все-таки будуть

15. Brenda

Brenda Member

Привіт, і я до вас:))
    До М ще 5 днів (ВЖЕ НЕ МОЖУ ЧЕКАТИ!!!).
    Але всі ознаки на лице: температура 37б1 - 37 вже тиждень, при чому горло не болить, тому це не простуда точно... дуже болять груди, так болять, що не можу, перед місячними вони мене болять значно менше.... зранку трошки підташнює, а вчора в матці цілий день були якісь рухи, а ввечері поболювало....
    Одним словом, я зробила вчора тест, він звичайно нічого не показав протягом перших 10 хвилин, то я його викинула в смітник... але мені це не давало спокою і от я через півтора години піднімаю тест зі смітника і бачу там ледь-ледь помітну другу полосочку.. хм.. дивно.... Хоча на тесті написано, що результат треба оцінювати протягом перших 10 хвилин...
    Але все ж таки я вирішила піти здати кров на ХГ в середу (за 3 дні до М), думаю, якщо тест показав слабку полосочку, то кров точно щось повинна показати...

Тому, дівчата, хто до М робив тест і він нічо не показав - спробуйте подивитись на нього за годинку або ж рекомендую здати кров і впевнена, що все буде гуд:)
    Тим більше, що літом просто так ні з того, ні з сього температура не може підніматись, тим більше, що спека спала.... як на мене - піднятта температури і груди - це 100% симптоми;)

16. Музик

Музик Мартуська

на скільки я знаю, рухів відчувати на такому терміні не можливо, тай боліти не повинно, ніби
    але ж тоді результат може бути хибним. там ж пише, що після 10 хв. тест може показати все, що завгодно, але то не буде точний результат

17. Brenda

Brenda Member

Музик, ви надто критична :)
    Я описала як в мене було. Моя рекомендація була здати кров, якщо не хочете здавати - чекайте на затримку:) Я особисто буду здавати, щоб заспокоїтись:)

18. Delfy

Delfy Well-Known Member

дівчат, підкажіть, лікар порадила здати аналіз на тестостерон (маю троха волосатість :) не сильну, але все ж..). Але ми про це поговорили і все. А тепер я не знаю, який саме аналіз то має бути - загальний чи вільний?
    До неї дзвонити не можу, бо вона у відпустці, а в сінево чи ін. лабораторіях не пояснюють...
    Дякую!

19. Brenda

Brenda Member

Delfy, я коли обстежувалась після ЗВ - то здавала тестостерон загальний... Тому, можливо, жінкам треба здавати загальний...

20. Margot

Margot Well-Known Member

Брендо, як взнаєте результат ХГЧ, не забудьте відписатись тут!Впевнена це воно! Тримаю кулачки за вас і Музик!

Статус теми:
Закрита.