Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

Victoria Мазок до Торчів немає ніякого відношення, можете поговорити з своїм лікарем, впринципі найчастіше його здають перед перевіркою на прохідність труб, але і просто так не завадило думаю, там виявляють хламідії, уероплазму і ще купа всього, якщо не дай Бог виявляють хламідії, то труби не прохідні, тому й не виходить зачаття, щодо аналізу сумісності і антиспермальних тіл, то здається це одне і те саме, ще можна здати аналіз на посткоітальний тест, взнати чи ваш слиз не вбиває сперму, сама ще цього не здавала

Gybka Bob
    дуфастон приймаю вже рік, жодних проблем

2. lastivka

lastivka New Member

Привіт. Я читаю цю темку вже давно, але лише сьогодні зареєструвалась і хочу розповісти про свою історію і, можливо, отримати якісь корисні поради чи слова для себе.
    Отже, у шлюбі з чоловіком ми вже рік. Дитинку плануємо останні 3 місяці.
    У мене в грудні того року виявили на узі кісту, але в наступному циклі її вже не було. Я пролікувалась від запалення, а ще пила Тазалок, який мені назначили, щоб не утворювалися ті кісти. І ось з початком весни я пішла до пологового будинку і обстежилась знову. Здала аналізи на ТОРЧ-інфекції, нічого не виявлено, все в нормі, здала мазки на цитологію - все добре (я зітхнула з полегшенням, бо вже ніякого запалення і всякого такого), але в мене виявили ерозію шийки матки і якась частина тієї ерозії була під мікроскопом як дисплазія. Я в цьому не дуже розбираюсь, але гінеколог сказала, що це ще може почекати і я можу сміливо вагітніти, тільки ще доздала додаткові аналізи: на мікоплазму, уреаплазму і ще щось там було - але все добре і нічого не виявлено, а ще здала мазок на вірус папіломи людини, який в мене теж не виявили, дякувати Богу.
    Отже, після такого довгого -для мене це було дуууже довге чекання!- обстеження ми з чоловіком почали активно здійснювати нашу мрію, але ось минуло вже три цикли і кожен з них завершується невдало і знову починаються місячні. Ми дуже хочемо дитинку і я вже не знаю що робити. Я дуже переймаюсь цим і боюсь втратити віру, що щось вийде...

3. Gybka Bob

Gybka Bob Member

та от начиталась, що може весь гормональний фон збити, що перед тим як пити в декількох лікарів попитати...і от здається він мені ТАКИМ страшним:girl_devil:
    ого! і що нічого не допомагає? так довго...

раз давно читаєте, то мали б вже не раз побачити, що дівчата не 3 місяці стараються і вірять в чудо, а й 3 роки а то й більше!
    Не переймайтесь ви так, лікарі дають до року часу, щоб завагітніти самим! а ви лише 3 місяці стараєтесь. Все у вас вийде, і віру не можна втрачати ніколи!

4. Margot

Margot Well-Known Member

8 років а то й більше, ВПЕВНЕНА, ЩО "ЩО ЇХНЯ ВІРА СПАСЕ ЇХ", і у них будуть найчарівніші дітки!
    тепер уже 1,5 роки
    золоті слова

---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

Це взагалі то не довго, дівчата роками пють і нічого...

5. Gybka Bob

Gybka Bob Member

я чесно кажучи, не докінця напевно розумію його дію, властивості. Бо як мені пояснила лікарка, це для підтримання ІІ фази. Я думала, можна раз підтримати, другий, а потім в іншому шукати причини, якщо з тим не виходить. Ну ще раз кажу, я просто недосконало розумію дію цього препарату.

6. kristina

kristina Well-Known Member

в мене цикл 32-33 дні- то я здавала на 25 д.ц. лікар давала добро, тим біільше в мене він завжди в нормі
    якщо менший цикл я б не здавала, щоб результативність не підвідола

7. lastivka

lastivka New Member

Я знаю, що бувають різні випадки, просто серед моїх знайомих дуже багато мали й більші і менші проблеми, але тільки вони хотіли завагітніти - це у них ставалось з першого або з другого разу.
    Може в когось була схожа ситуація як у мене, поділіться думками, будь ласка. Зокрема, я читала в інтернеті багато про ерозію шийки матки, але все що книжка пише, то не завжди реальне. То це заважає завагітніти?

8. Музик

Музик Мартуська

дівчата маю до вас не надто розумне питання - за яких обставин БТ в другій фазі може опускатись нижче, ніж в першій? я перестаю розуміти свої графіки. якщо можете, прокоментуйте оцей графік
    а я мала такі надії на цей цикл. сумно, знов нічо не виходить :sad:

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 08:56 ----------

я б вам порадила не читати зараз про всякі порушення, бо хочемо ми цього чи ні, всі прочитані симптоми починаємо приміряти на себе, і проблеми (яких може і не бути) ви собі можете просто вигадати. розслабтесь, насолоджуйтесь чоловіком. дайте собі трошки часу. нехай у ваших знайомих виходило з першого разу, але ж всі люди різні - то ж не значить, що треба на когось рівнятись. не зациклюйтесь на вагітності - часто буває так, що пара вагітніє в той момент, коли найменше вираховує дні

9. Naama

lastivka а овуляція у вас відбувається? ходили на фоліколометрію? можливо вона у вас рання або пізня і ви не попадаєте в сприятливі дні

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дуже схоже на ымплантаційне западання. Слідкуйте в слідуючі дні за БТ.

---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

Якраз навпаки, так виглядає, що все дуже добре виходить:) Тримаєм кулачки:)

До речі, мені видається, що О була навіть на 11-12 д.ц., а не на 13. Але то вже таке.

11. lastivka

lastivka New Member

Ми кохаємось майже щодня. Рідко бувають перерви якісь. А на овуляцію додатково не перевірялась, але я ці дні якось відчуваю, та ще це помітно, коли зявляється характерний слиз. Так що мабуть відбувається.
    А взагалі, я особливо схвильована саме цього місяця, бо мої кд почались на день раніше, аніж мали бути. Зазвичай вони в мене тривають 4-6 днів. А цього разу вони йшли як звичайно, але лише два дні, а потім ще 2 дні мазалось рожево-коричневим, сьогодні вже 6й день цього нового циклу і ще й досі є виділення цього рожевого кольору, правда дуже мало, майже непомітно. І часом щось відчувається внизу живота. Робила тест вчора, але 1 полоска

12. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

В мене є ерозія шийки матки. Здавала усі аналізи, які ви перечислили і в мене окрім імунітету до герпесу і цитомегаловірусу, нічого не виявили. До вагітності лікувала ерозію, якщо це можна назвати лікуванням ( спренцувалася і ставила свічки), більше лікар нічого не призначала, а сказала, що можна вагітніти.

Не переживайте так, я завагітніла з ерозією, приблизно, через півроку регулярних старань. Коли вставала на облік, то лікарка мені сказала, що ерозію полікуємо після родів, якщо вона сама не зникне.

13. Delfy

Delfy Well-Known Member

дівчата, я знову до вас - що означає підвищений прогестерон на 26 д.ц. (це ж лютеинова фаза, так‎)?
    норми:
    Овуляторная фаза‎: ‎0‎.‎8‎-‎3‎.‎0‎
    Лютеиновая фаза‎: ‎1‎.‎7‎-‎27‎.‎0‎

В мене - 29,23...

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А в мене була затримка 10 днів. Не панікуйте, це швидше за все реакція на спеку, наш органцзм реагує на все.

15. lastivka

lastivka New Member

Дуже дякую вам усім!
    Я заспокоїлась. Буду жити в своє задоволення і просто чекати. Може якраз саме цього місяця все і вийде.
    Завагітнію я чи ні саме в цьому циклі, але позитивні емоції не завадять.
    Після всіх тих аналізів просто хочеться відпочити і пожити трохи для себе. Якщо до осені нічого не вийде, то й буду думати щось далі. А поки треба радіти літу. Шкода лише, що не можемо нікуди поїхати відпочити... Вже другий рік сиджу вдома ціле літо

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

Це ж саме казали і мені, коли я перевірялась

16. Naama

lastivka правильно, розслабтеся і все получиться, але кохатися кожен день теж не добре, бо сперматозоїди втрачають свої властивості та рухливість, рекомендують 1 раз на 2-з дні. Ще було б доббре здати спермограму, але я думаю на літо розслабтеся як нічого не вийде, то тоді перевіряйтеся серйозніше

17. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Дівчатка, я би закликала Вас не накручувати жінку наперед. 3 місяці старань - це взагалі НІЧОГО, це нормально. Навіщо людину штовхати вже на шукання діагнозів? Самі ж розумієте, що це не зовсім правильно. За замовчуванням ми маємо бути здоровими, а не хворими, на тому і треба стояти. Вже як не виходить більше року-півтора, то можна щось починати перевіряти. Цими смиканнями ми наражаємось на вироблення психологічних блоків, а я десь читала, що теж може заважати.
    Тому, Ластівко, розслабтеся :) - за пару місяців будете тішитись, от побачите! ;)
    До речі, в мене колись теж була ерозія, та вони в кожної другої. не кажу, що це норма, але паніку піднімати теж поки що нема чого.

18. Margot

Margot Well-Known Member

цілком точно

19. Музик

Музик Мартуська

мені так колись один лікар казав, що ерозія тепер є в 70% жінок, але частина не знає про це. у більшості вона проходить після настання вагітності, тому особливо заліковуватись в період планування він не радив

20. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Музик тримайтесь, дай Бог, щоб це була імплантація!
    підтримую!!!

Статус теми:
Закрита.