Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. tasha

tasha New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

підіть пізніше. Відразу і серцебиття послухаєте.

Читаю ваші дописи і аж чую як вас переповнюють емоції, щиро вітаю.

2. glasses

glasses Member

3. Judice

Judice Закохана в гори ))

Щиро Вас вітаю!!! Я вже давненько вагітна, але часто навідуюсь у цю гілочку, аби повболівати за дівчаток. На початку теж переживала за все на світі, в т.ч. й за позаматкову. На УЗД не ходила, вичитала, що при позаматковій погано піднімається рівень ХГЛ в крові (нібито, якщо показник перевищує 5000, то вірогідність позаматкової відпадає). Тому просто здала кров на ХГЛ (теж в Синево) двічі -- на 22 день після овуляції та 26 день після овуляції (десь відповідно початок і кінець 6-того акушерського тижня). РІвень був 4400 і 13600 відповідно. Та й заспокоїлась.. А ще треба, звичайно, прислухатись до себе, аби нічого не боліло..
    Гарної Вам вагітності!! Це такий нейовірно прекрасний період!!! Якийсь постійний стан бзмежного щастя!!

4. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Оля, бачиш все добре, а ти переживала! Справді на все воля Божа, так значить мало бути, я дуже рада за тебе, тепер спокійно насолоджуйся і все буде добре. Можливо вже пішов рух, і ми тепер одна за одною будемо вагітніти.

5. Virna

Virna Well-Known Member

то точно! але що основне, що всі вагітніють, коли того не очікують і не надіяться, вже декілька дівчат про це писали. значить допомагає, коли не думаєш і розслабляєшся

6. glasses

glasses Member

Це правда, і в нас блін гості були, я вина доволі тоді багато випила, футбол так сильно дивились. Зараз себе за то караю. Дівчата все буде добре, я вас чекаю в сусідній гілочці всіх!

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Так, на 6-ому акушерському. Там вже й серцебиття прослухається, бо дитинці буде 4 тижні. І тоді теж можуть точніше сказати пдп, починаючи від 6-го акушерського.
    До речі, мені саме лікар сказала почекати до 6го тижня, бо раніше ніц не буде видно. І все одно звичним методом видно не було й не могли прослухати серцебиття, бо манюня ще дуже крихітна та й плацента в мене на зовнішній стінці матки.
    А у вас були передісторії позаматкової вагітності, чи непрохідності труб, що ви за це переживаєте?
    Я ходила на узд цього разу виключно тому, що в мене були дві позаматкові. При тому, в обох трубах, і в лівій, яка в мене ще є, і в правій, яку в результаті вирізали. Якби не це, я би дитинку до 22 тижня не чіпала взагалі, бо все, що їм треба на початках - це спокій, і то дуже багато спокою, аби вони собі гарно й мирно розвивалися й здоровенькі росли.

8. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Подивитись ХГЛ в динаміці (перездати і подивитись чи добре росте)

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Може я перестрашена вже, а може просто у нас ще лікарі трапляються і сліпі...але я все ж би не радила взагалі раніше 12-13 (коли перший раз положено) без особливих показів не йти на УЗД. Я особисто і мої дві куми переконались в тому - можуть налякати даремно, ніц не роздивитись та ще й потім медикаментів понавиписувати НА РІВНОМУ МІСЦІ. Тому дійсно- тіштеся, слухайте себе і свою інтуїцію. І все буде добре.

9. ZaKohana

ZaKohana New Member

glasses, ВІТАЮЮЮЮ!!!!!!
    Ну все, рух у гілочці точно пішов!!

Хто наступний за нами? :girl_wink: А ще краще - наступні? :girl_wink:

Приєднуюсь до порад Лілі - якщо не було жодних передісторій, не біжіть на УЗД. Я планую до 12 тижня стійко витримати. Здайте ХГЛ повторно і насолоджуйтеся!!!!!

10. truskaffka

От власне. В кожного своя історія. Якщо нема передумов - то нема чого вигадувати :)

11. Liliyah Romanova

Підтримую! Я тому й запитала, чи є передісторії позаматкових, як у мене. Бо якщо нема, то я би навіть на 12-13 не йшла на УЗД.

12. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

100%
    Здайте краще ще пізніше кров, слідкуйте з лікарем динаміку росту, більше спокою і все буде у вас дуже-дуже добре!:girl_wink:

13. glasses

glasses Member

Ні, не було, я просто вже боюсь всього страшно. Напевно так і зроблю піду не скоріше 6, якщо я сьогодні здавала кров можна здати в п"ятницю, буде вже видно динаміку?
    А вони можуть на УЗд просто побачити чи прікріпилась яйцеклітина, а ще якось можна перевірити?Чи власне аналізом крові все зрозуміло?Я переживаю страшно!

14. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Оля розслабся, ти якась дуже збуджена, я розумію купа емоцій, але ти ВАГІТНА не видумуй собі проблем, в тебе все добре, ти здорова, все нормально, чого ти паришся? дуже багато за все думаєш. Яйцеклітина вже прикріпилася давно, аналіз ХГЛ показує після прикріплення ембріону, такшо все нормально! На УЗД не йди. Приклад моєї рідно\ сестри, пішла на УЗД на третьому тижні, сказали що є киста, тому загроза, сказали прийти ще за тиждень, знов УЗД, знову киста, кладуть в лікарню на 2 тижні, потім ніби все нормально, після того пішла до участкового на УЗД, той сказав що ніякої кисти нема і не було, це було жовте тіло, просто воно швидко росте під час вагітності. Сестра стільки наплакалась і на переживалась, що тепер не ходить взагалі, тільки кров та сечу здає. Такщо, Олічка не нервуйся і не придумуй того чого нема!

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ви тепер маєте не про свої страхи думати, а про те, щоб було добре дитинці :) А дитинці буде добре, коли мама буде спокійна. Так що розслабтеся, процес пішов, все у вас буде добре! Вітаю вас щиро!! Приємно читати такі хвилюючі новини!

16. truskaffka

17. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Ухти, як класно!!!!!!!!!! Оце новина - вітання!!!!!!!!!!

А мені вчора наснився сон, що я роблю тест і він показує 2 чіткі-чіткі полоски. Роблю ще один - і знов те саме. Я скоро встала і погнала робити - і дульки, ніц. А воно виявляється недаром мені снилось - таку класну новину тут побачила.

18. glasses

glasses Member

Все добре буду чемна, погане не думати, тільки хороше, не нервуватись, відпочивати і насолоджуватись. Залишилось сказати батькам,розмова буде завтра. Все дівчатка, не піду я на УЗД скоріше за 6 тижнів, а може надумаю і пізніше йти. Головне здоров"я. І всім велике дякую за підтримку і вітання в карму. Це дуже приємно:)
    Знаєте просто так того чекала і хочеш щоб все було добре, щоб все як кижка пише, тому я така збентежена.

19. Liliyah Romanova

Саме з ним усе зрозуміло було. Якщо у вас нема передісторії позаматкових, то не йдіть на УЗД.
    З УЗД є так, як із ліками. Якщо шкода від УЗД є меншою, ніж загроза позаматкової, тоді можна ризикнути. Якщо загроза позаматкової - це просто вигадані страхи, то краще не наражати дитинку зайвими процедурами. Їй треба спокій і мир зараз. Дайте їй саме це! І моліться. Молитва робить чуда!!

20. Музик

Музик Мартуська

і я приєднуюсь до вітань з вагітністю glasses! вітаааю! не хвилюйтесь, насолоджуйтесь своїм станом!

Статус теми:
Закрита.