Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

Дівчата шо в нас тут так глухо? Ніяких хороших новин, ніхто нічого не пише. В мене теж нічого нового, завтра йду на прохідність, вже місця собі не знаходжу, а 23 червня на море їдемо, приїдемо відпочивші і думаю тоді нарешті все получиться, якщо звичайно з трубами буде все добре, бо як подумаю зле робиться

2. Музик

Музик Мартуська

от, капєц, а я?

3. Naama

в тому не розуміюся, тому і не пишу, в гормонах взагалі далека, а на рахунок маленької матки, то вже хай лікар вам скаже, бо є просто маленька , а є дитяча не дорозвинута. Так що нічого толкового Вам сказати не можу

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Не зважайте. То так, кинута фраза...щоб ви мали чим собі голову забивати. Аби в нього там всьо було немаленьке. (вибачте. просто дратує, коли ті дохтори шось ляпнуть, а людина потім собі діагнози ставить).

5. glasses

glasses Member

В мене особисто новин немає, все по-старому, п"ю таблеточки на ніч, вагінальні таблеточки. Гарно стараюсь харчуватись і надіюсь.З нетерпінням чекаю наступного циклу надіюсь, що все у нас буде добре:)А ще я після ось тих всіх ліків, не можу ніяк наїстися!

6. siriuska

siriuska Member

і я після тих ліків поправилася, так воно мені допікає, ще б з того результат був.

7. glasses

glasses Member

Це точно, в мене вже пузо як в вагітної, треба починати качати прес

8. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Була сьогодні у своєї Г. Зробила УЗД, О не було і не буде. Призначила на 10 днів Дуфастон і вітамін Е. А потім на 3 м. Медіану. Після М йду робити рентген маткових труб.

9. Gybka Bob

Gybka Bob Member

А мені чоловік сказав ні до кого не йти. Вже стільки часу ходжу від лікаря до лікаря, п*ю таблетки то одного то другого. Ще б так вартувало б зробити прохідність, але боюсь, як стоматолога! ну ніяк не наважусь! От чоловік сказав : "Давай до кінця літа ще поживемо спокійно, без лікарів, таблеток, а раптом вийде!" так хотілось би вірити, але з іншого боку шкода часу. ось так нічого три місяці не робити?:girl_sad:

10. Naama

Молодець , з таким настроєм обовязково все вийде!

А які ліки ти п'єш? я навпаки схудла, хоча не знаю від чого бо весна - літо завжди худну, кажуть якщо поправляєшся від ліків то вони не підходять, ну то таке принаймі я так чула

Я йду завтра, то напишу як то, а ти до якого лікаря йдеш?

11. Red Sun

Red Sun New Member

У вас не одної, в мене теж пузо тягне на 4 місяць :sad: Ех

12. glasses

glasses Member

Норпролак, Дексаметазон, Енометрин (вагінальні)

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

Сьогодні їхала в тролейбусі, то тролейбус був набитий, то один дядько так на мене дивиився, на пузо. Напевно вагався вставати чи ні, але так і не встав. От то бу б було стиду

13. Лідочка

Так, у мене щось неясне, ніби О, а ніби й ні...Сьогодні на туал. папері помітила мікроскопічну бежеву прожилочку (навіть не знаю як я її помітила, така мацюпусінька), потім побачила на білизні ще декілька, а пізніше знов на папері прозорі виділення з рожевим відтінком. Що це? Овуляція? Може бути, що тріс фолікул? Якраз мала тест на О, зробила - а полоска світліша. Може через те, що О вже відбулася? Бо пише що макс. кіль-ть ЛГ за 24-48 год. до О. СА був у понеділок нічкою:) Як думаєте, варто ще сьогодні, чи вже пізно? Прогавили?

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та це ж якраз яйцеклітина вийшла, ще подорожувати буде 24-48 годин, час точно є.;)

15. Лідочка

О, то я сьогодні штурмую мужа, бо завтра їду в Карпати до неділі:)

16. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

І чого? Зробити "личко цеглою" і користуватись нагодою, як вже так ;))

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

Я теж вчора була в Г, по графіку БТ цьогомісячний цикл не найкращий, порадила пити Мумійо... і пробувати ловити О на наступний місяць, якщо випаде на суботу робити пробу Гунера, бо цієї суботи було запізно, плідного слизу не було.
    я от собі думаю, робили мені посткоітальний тест і ніхто не дивився чи є плідний слиз, то робилось аби як, чи для ПКТ-ту не важлива наявнісь О в момент проведення тесту...?
    Потім заходила в костел св.Антоніо, так світло стало на душі...)

17. Victoria

Victoria New Member

І я теж:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

18. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Чекаємо оптимістичних розповідей! І не хвилюйтесь так! Налаштуйтесь, дівчата позитивно, тоді буде всім краще!

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ну чому нічого - радіти життю, планувати нове життя. Інколи мрія збувається саме тоді, коли її не чекаєш;)
    Маю питання - наскільки страшно, що у мене трішки опущена матка, як це може вплинути на планування дитини і вагітність?

20. glasses

glasses Member

А це що таке?Доречі, в мене з маткою вроді все добре, але як би вам пояснити вузенько. Маємо проблему як починаємо С, і як на УЗД приходжу, теж мене вже питала, бо треба помучитись

Статус теми:
Закрита.