Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. malunka

malunka New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

ZAKohana, вітаю!!!! це завжди так радістно, коли хтось вагітненький у цій темці!!!
    все буде добре, налаштовуйтеся на позитив і пильнуте себе!!!
    Ендометрин дійсно прогестерон, який має високу біологічну активність і дуже добре всмоктується, мені його призначали для підтримки після шз

2. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Мені призначали Дуфастон по 3 таблетки в день до 16 тижня, тоді по дві до 18, тоді ще тиждень по одній і тиждень по пів, так поступово припинила прийом.

3. glasses

glasses Member

Дівчатка, рада, що в нас пішов процес у гілочці. Віримо, що в нас все здійсниться, тепло, відпочинок, забуття, і найзаповітніша мрія:girl_tender:

4. Музик

Музик Мартуська

ZAKohana, вітаю!!!! дуже-дуже за Вас тішуся! Легкої Вам вагітності! Бережіться і все буде дуже-дуже-дуже добре!

5. Milady

Milady Well-Known Member

Також приймала ендометрин за призначенням лікаря, котра запевняла, що він набагато безпечніший ніж Дуфастон. Приймала його лише 10 днів, так як загроза минула.

6. Пуся

Пуся Well-Known Member

теж мала проблеми з прогестероном, приймала лютеїна (прогестерон в таблетках) вагінально + магне б6 куди ж без нього. За три тижні прогестерон був у нормі.

7. галичанка

галичанка Well-Known Member

Не думаю, що ви приймали фолієву кислоту в такій дозі, як для зниження гомоцистеїну. Вагітним призначають 400 мкг тобто 0,4 мг, а для зниження гомоцистеїну потрібно 4-5 мг, тобто в 10 раз більше. Крім того, обовязково вітаміни В у величезних дозах, чи в 10, чи в 100 раз більших звичайних добових доз. Ще читала, що допомагає АЦЦ. Будемо надіятись що причина була в цьому і наступний раз все буде добре.

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

Вітаю!!! Якщо можна, напишіть нам який був ваш шлях до цього, скільки чекали чи щось робили? А ХГ скільки?

8. Seppy

Seppy Active Member

Проконсультуйте, будь ласка.

На другий день місячних почалась сильна кровотеча. Так як аналіз ХЧГ робити було не можливо, вкололи кровоспинне і не визначивши причини кровотечі призначили протизаплідні на 3 міс. Під час прийому ОК у людини з*явились виражені побічні ефекти (щоденні незначні, але дискомфортні кровотечі, дуже різкий набір ваги, болі в яйниках, неконтрольована агресія і т.д.). Лікар каже продовжувати пити ОК (не знаючи причини кровотечі і не робивши аналізів на гормони).
    Питання:
    1) для чого за таких побічних дій їх продовжувати приймати?
    2) чи їх відміна (закінчивши курс) може нашкодити?

9. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дівчата привіт, була вчора в Гуменецького на консультації та огляді, перед рентгеном труб, сказав що в мене матка конічної форми розміром 43*32*40, хтось знає що це означає, бо я вже поначитувалась і в паніці, хоча сам лікар казав що все нормально така будова матки

10. Музик

Музик Мартуська

була нині в гінеколога, доволі двоякі відчуття. позитив: кісти моєї нема, негатив: маю купу інші проблеми, поздавала нині цитоморфологічне дослідження, ТОРЧі, в понеділок піду здавати пролактин і тестостерон, ще маю зробити інтравагінальне УЗД на підтвердження тих діагнозів, які нині побачила при огляді лікарка.
    знаю, що то не біда, що рано чи пізно то треба було би все одно поздавати ті аналізи, просто я була налаштована на трошки інші результати.

11. Музик

Музик Мартуська

прийшли мої аналізи: пролактин 12,67 (норма 6,0-29,9), тестостеронзагальний 0,472 (при нормі 0,06-0,82) - ніби все норма, так? з тим я заспокоїлась, а що означає "цитоморфологічний висновок: тип І"? ніби і це - норма (виправте, якщо що).
    ще залишились ТОРЧі і завтра УЗД маю, може хоч воно щось прояснить...
    дістало те, що в мені постійно порпаються, муж свариться, коли я розкисаю. одним словом я втомилась

12. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Нарешті прийшли результати моїх аналізів. Але я в тому взагалі нічого не розумію.
    Отже:
    На 10 Д.Ц. (М були стимульовані)
    ТТГ 1.74, Тестостерон загальний 2.08, Естрадіол 61.1, ДГЕА-сульфат 554.1, Тестостерон вільний 5.21, 17 альфа-оксипрогестерон 0.91, ФСГ 8.4, Пролактин 5.86, ЛГ 20.6
    Не знаю де тут добре, а де ні. Напишіть хтось, хто в тому розуміється. Я йду до Г аж в середу, а мене так мордують ті аналізи...

13. hannatal

hannatal Member

якщо це мазок на цитологію (швидше всього це те ж саме) - то це норма, тобто клітини з ш. м. відповідають І типу клітин, тобто не змінені в розмірі, формі без мутацій і змін в органелах (внутріклітинні влючення - ядро, мітохондрії, рибосоми і т. д.)

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Здається тестостерон трохи завищений, ні?

15. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

тестостерон завишений і ЛГ завишений.

---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

Із-за тих гормонів погано ростуть фолікули. Але це все лікується. А чи у вас відбувається овуляція самостійно? Якщо так, то потрібно після овуляції підтримувати другу фазу прогестероном, бажано утрожестаном.
    чим стимулювали???

16. glasses

glasses Member

17. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

О не відбувається. Фолікули по 4-5 мм і більше не ростуть.

Прогестерон 2.5-процентний
    так

18. glasses

glasses Member

19. Музик

Музик Мартуська

була на УЗД: кісти нема, поліпів і ерозії теж (була підозра), але нема також і жовтого тіла, не зважаючи на 29-й день циклу. хоч я розумію, що за результатами одного УЗД про такі штуки говорити важко, але пан дохтор казали, що овуляція не відбувається через гормональний збій. читала я вчора, що це теж залежить від моєї щитовидки.
    от і ще: що значить у вас матка маленька? а яка вона має бути, якщо я не була вагітна, як не маленька?

---------- Додано в 09:19 ---------- Попередній допис був написаний в 08:58 ----------

щойно прийшли мої ТОРЧі - все в нормі :):girl_blum:
    іду нині після обіду до лікаря - подивимся що вона скаже. надіюсь що все круто, і з наступного місяця (ну або коли там муж мій з розкопок повернеться) починаєм активно планувати поповнення!!!

20. Dolche

Dolche Well-Known Member

мені теж так часто на УЗД казали. Але в порівнянні з тілом все було нормально (я трохи дрібненька)

Статус теми:
Закрита.