Як нарешті стати мамою? (3)

Discussion in 'Пузата хата' started by Monopoliya, Feb 11, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Laiza

Laiza New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

Вітаю всіх!!! Я плануюча, допоможіть будьласка, яка найвища БТ може бути на початку вагітності? Дякую.

Last edited by a moderator: May 21, 2012
  2. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

В мене в період овуляції швидше не болять, а стають чутливими, особливо соски. Потім проходить і за тиждень до М починають явно боліти.

3. Laiza

Laiza New Member

А мене болять вже два тижні, до М ще 5-6дн., а біль збільшується з кожним днем і ще Т якась висока 37.5, а може бути В? бо вже тиждень, щось зі мною відбувається то апетит появився скажений то тошнить, якась я стала спокійна аж невпізнаю себе, а то літала як метіор, зробилаб тест та думаю що ще заскоро, сьогодні 13дн. після О.Почекаю ще 2-3дн. і буду надіятись, що Бозя змилувалася над нами, бо вже так довго чекаєм на маленьке янголятко...

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

Ще одне питання, а чи обов"язково під час імплантації мають бути кравянисті виділення ?

4. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дуже гарна у вас картина вимальовується, будемо надіятись :) Ато останнім часом застій в нашій гілочці :)
    А кровити зовсім не мусить підчас імплантації!

5. hannatal

hannatal Member

Процедура рентгену прохідності маткових труб вартує від 600 до 1000!!!!!!!!!!!!!????????? Я в рентгенкабінеті 3 роки - ніхто ні копійки не дає - то все лікарю???????

6. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Сижу у ДП і так собі думаю.....з початком посту Великоднього і десь до тепер немаю "жаги" до їжі, яєць жарених не люблю, сосисок не признаю.....а ТАК хочеться зараз яєшню з цибулькою, з 2-ма сосисками,кетчупом і куснем файного чорного хліба:girl_crazy:.................ну хіба ж не ОЗНАКА:girl_:girl_spruce_up:crazy:

7. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Всім привіт, була на УЗД картина така: рідина є поза маткою, жовте тіло 23 мм, ендометрій пише до 9 мм. Приписали лютеіну вагінально ставити, і 1 червня робити тест. Тепер знову маю питання, ендемотрій не за маленький? і до овуляції в мене було 11 мм, лікар сказала що може не точне УЗД, бо цей місяць мого УЗД лікаря не було, дуже хорошого, тому робила у всіх різних до кого попадала. Чи може бути таке що ендометрій зменшився після овуляції, і якщо він дійсно до 9 мм чи відбудеться прикріплення ????

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

Так і буде, признаки всі як до В, тримайтеся , тест ще не робіть до затримки, лишні нерви ні до чого

8. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Це правда. Так хочеться зайти і прочитати що у когось радісна новина. Дівчата, пора вже вибиратись з цієї гілки:girl_crazy:

9. glasses

glasses Member

І я за, але надії на цей цикл немаю, чекаю монстриків, потім буду писати, але так сильно хочеться зворушень!

10. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Так це точно, щось давненько ніхто нас нерадував хорошими новинами:d25: мені ще залишилось пити таблетки два дні УРА, а чоловік вже все. Дівчата незнаю, що мені робити з чоловіковим лікуванням? Лікар сказав, щоб після лікування інфекцій зробити відпочинок до 3-х тижнів, а потім він пропише вже вітаміни, але ми їдемо на море 15-го липня, і от я незнаю чи варто до моря чи вже після? Самі розумієте море і лікування трошки нете..

11. Naama

Це ж будуть вітаміни, може на морі все і вийде

12. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Так ви праві, але в мене наразі не вібдувається природня овуляція. Просто це море і чоловік може захоче трошки розслабитись, а тут треба наоборот набирати побільше корисного а не псувати все.

13. Delfy

Delfy Well-Known Member

14. Naama

Тримаємо кулачки, хочеться гарних новин. Я теж з нетерпінням чекаю закінчення циклу

15. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

А ми поїдемо в село, подалі від "цивілізації" : комп'ютерів, телевізорів і всього іншого))) Ніяких таблеток і лікувань. будемо попивати пивко і розслаблятись))). Як каже одна моя знайома жінка перед зачаттям має розслабитись. Такщо не бійтеся - а розслабляйтесь на повну! І приїжджайте уже з гарними новинами!

16. Naama

Всім привіт, була на УЗД картина така: рідина є поза маткою, жовте тіло 23 мм, ендометрій пише до 9 мм. Приписали лютеіну вагінально ставити, і 1 червня робити тест. Тепер знову маю питання, ендемотрій не за маленький? і до овуляції в мене було 11 мм, лікар сказала що може не точне УЗД, бо цей місяць мого УЗД лікаря не було, дуже хорошого, тому робила у всіх різних до кого попадала. Чи може бути таке що ендометрій зменшився після овуляції, і якщо він дійсно до 9 мм чи відбудеться прикріплення ????

17. evgenka

evgenka New Member

4 роки намагалась завагітніти, лікарі, аналізи. весь час напружене чекання, якщо не зараз то коли? а якщо ніколи? а потім просто втомилась якось від замкнутого кола і вирішила, що якщо дасть Бог то буде малеча, ні значить ні....чоловік підтримав рішення, і навіть розмов на тему не було, просто жили і насолоджувались одним одним
    наразі мама малої бешкети, в суботу будемо рік відмічати... ні один лікар що приймав участь у лікуванні не зміг адекватно повірити в маленьке чудо..
    все у вас вийде, просто всьому свій час

18. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчата ви мене правда дуже підтримали дякую вам. Я так і зроблю поїду і буду відпочивати, і ніяких поганих думок.

19. Laiza

Laiza New Member

100%-ва ситуація і в нас, ми вже десь півтора року все закинули, надія лише на Бога, молитва,церква і віра, а що нам ще лишається, добре що у нас є Бог наша підтримка, бо коли людина впадає у відчай то тоді приходить на допомогу наш Спаситель я вже в цьому переконалась, а аналізи і УЗД я роблю два рази на рік для себе, бо слава Богу нас нічого нетурбує,а щоб показати і порадитись з кимось, я пишу вам, бо інколи лікарі менше знають аніж ви, і дякувати Богу що є цей форум і ви...Ми також плануємо кудись поїхати, щоб відпочити, але чекаю щоб закінчився цей цикл, бо є на нього надії, а якщо ні то на наступний точно, і я вірю, що скоро будуть гарні звістки від вас, всі ми відпочинемо хто де, і приїдемо вже вагітними!!! Нехай нас усіх Бог Благословить на зародження нового життя!!! З Богом!!!

20. glasses

glasses Member

Ой, як вам всім доьре, мені відпочинок світить аж в серпні:girl_cray:

Thread Status:
Not open for further replies.