Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

Лікування непліддя завжди дуже дорого виходить- самі препарати дорогі і часто-густо вони не у всіх аптеках є, тому якщо назначено курс, то нехай і дорого, але треба купити все наперед, перш ніж почати пити. Знаю випадки, коли починали стимуляцію клостилом і в самі відповідальні для МЦ дні він закінчувався, а в аптеках його не було і от що тоді? Один цикл мимо, місяць загублено і гроші теж.

2. Delfy

Delfy Well-Known Member

а я прийшла поки з вами попрощатись до липня-серпня.
    Отож за рік, що пройшов я схудла на більше ніж 10 кг, врешті маю свої омріяні 52 кг.
    Я записалась і проходила на плавання, в спортзал - маю гарні ноги і накачаний прес :).
    Ми з чоловіком попили і п*ємо вітаміни і фол.кислоту.
    Я полікувала усі зуби.
    Я обійшла купу гінекологів і почула від усіх омріяну пораду "Можна вагітніти. Все буде добре"
    Ми ходимо в церкву і молимось.
    Ми маємо власне житло, автівки, та ін.матер.цінності..
    Більше я не знаю, що робити чи хотіти бо більше нічого так не хочеться, як свою маленьку здорову дитинку. А ще краще 2,3,4.
    Тому я іду з цієї гілки - їдемо на море, я не читатиму про О, КД, БТ, навіть міряти її не буду. Ще ми поїдемо у Карпати на 7-10 днів.
    Беру з понеділка відпустку, поіду на крутий шопінг а зробивши оте все - прийду вже у гілку для майбутніх мам. От саме з таким настрОєм відкриваю для себе літо.
    Дівчатка, збираю компанію щоб за місяць - другий вибратись накінець то звідси! Тут недобре.

3. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

читаю і думаю, ото сила волі, багато спільного в нас, все є крім дитинки. Бажаю вам успіху, розслабтеся та насолоджуйтеся життям. Я вам заздрю. І думаю може не треба було сюди приходити, бо зранку до вечора сидиш і читаєш, читаєш, вишукуєш шось в собі, потім ходиш зла і не добра, випитуєш в лікарві купу всього, забиваєш собі голову і так від місячних до місячних.
    Ви МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!

4. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

А ми з чоловіком на пару сьогодні почали лікування. :connie_pull-pigtail Так що дівчатка ми пролікуємся 2 тижні і тоже відпочивати на море, а потім відпочивші приїдем і простимулюємся.

5. glasses

glasses Member

Не знаю просто чи варто, може піти в понеділок здати ще раз і вже якщо буде завишений, тоді починати пити, бо блін мене гризе те, що я реально була така зла в четвер вечером, все ходила метала вдома, я ж не знала тоді, що то за гормон, і власне просто не знаю чи варто з тим зв"язуватись. За дозування вона нічого не писала, але я спиталась в аптеці відразу, фармацевт зайшла до неї і потім пробивала сказала, що 750 грн. Та мені в принципі не те, що шкода грошей, яготова, але я не знаючи дійсно варто, бо мені відразу нагадується моя історія з ТОРЧами і 1.500грн +2 місяці на вітер

6. Ludmila_Os

Ludmila_Os Well-Known Member

Тут Ви мусите зробити вибір самі і якщо будете їх пити до здачі аналізу повторного в понеділок, то маєте починати лікування сьогодні, оскільки треба таблетки пити три дні до здачі пролактину.
    З дозування не легковажте, бо починати з великої дози таблетки не можна. Перепитайте в Г.

7. glasses

glasses Member

Вона мені сказала, що починаємо з малої, щоб бачити чи підходить доза чи ні. Можливо це так як у Вас, а скільки коштують Ваші?

8. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Ото молодчина :)....Якщо ця гілка хоч у когось провокує такий бойовий дух - значить варто її вести :). У Вас все буде супер!!

9. Ludmila_Os

Ludmila_Os Well-Known Member

10. Virna

Virna Well-Known Member

правильне рішення! Бажаю Вам пузатого успіху!

11. glasses

glasses Member

Цілком погоджуюсь, тут можна отримати гарну порадув дівчат, які розуміються на цьому. А настрій нам всім потрібно піднімати!

12. Miiana

Miiana New Member

Щиро бажаю вам приїхати з відпочинку утрьох,хай вам щастить!!!!!!!!!!

13. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

glasses! Перездайте пролактин! Це гормон стресу, його потрібно здавати в "амебо-подібному стані" :) Навіть зуби зранку не чистити ( так мені сказала Г) :) А не те, щоб після нервового зриву!

14. glasses

glasses Member

Так завтра і зроблю, перездам, якщо вже буде далі на межі верхньої поділки, тоді піду і буду пити ті таблетки

15. Delfy

Delfy Well-Known Member

дівчатонька! дякую вам за такі гарні побажання і в карму і тут! я дуже сильно молюсь і дуже сильно вірю аби ці слова були не порожніми а тими, які дійсно збуваються не лише для мене, але й для всіх нас! тут кожен, хто бодай перечитав цю гілку заслуговує на справжнє жіноче щастя - своє гарне, здорове дитя! Вітаю всіх вас, майбутніх матерів з вчорашнім святом!!!

16. littlebird

littlebird Well-Known Member

Дівчата, я до вас за порадою. Бо зі мною якісь дивні речі відбуваються. Цикл в мене 24-26 днів. Цього циклу по моїх відчуттях обуляція відбулась на 12 день(але це тільки мої відчуття). На 21 день я на білизні побачила маленьку крапельку крові. М мали б початись вчора, але в мене вже другий день тільки ледь помітні коричневі виділення і все. Раніше могла бути затримка 2-3 дні, але ніколи нічого не мазалось. Що це може бути?

17. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

можливо ви вагітні, а кров на 21 день це могло бути прикріплення ембріону, якщо ви справді вагітні то зараз ці коричневі виділення є небезпечними, зробіть тест

18. Burberry

Burberry Well-Known Member

Дівчатка, я довгий час мала підвищений пролактин. Спочатку гінеколог теж виписала дуже дорогі таблетки. Я чесно їх купила іприймала. Але пити мені їх потрібно було дуже довго, бо пролактин знижувався лише, завдяки лікам. Так от, за кілька місяців я перейшла на наш дешевий аналог - Бромкриптин. Він є і наш, і імпортний. Зараз він десь коштує в аптеках 50-60 грн. При черговому огляді. коли вона мене спитала, що я п'ю для пониження пролактину, назвала ці таблетки. Пролактин у мене знижувався, як від дороих таблеток за 500 грн, так і за 50 грн аналогічно. Тому, я вам не порадник, але, якщо і справді доведеться вам тривалий час їх вживати, то може краще зекономити гроші?:)А то наші лікарі інколи просто "забувають" про дешеві аналоги ліків.

19. glasses

glasses Member

Цілком можу бути вагітність, зробіть тест або здайте кров і будете вже точно знати, що з Вами

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

Я сьогодні не пішла здавати пролактин, п:girl_tender:іду на 23 д, таке знайшла в неті, просто сьогодні якось тривожно спала і думаю вже піду точно, краще 23, в середу

20. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Доречі щодо таких аналізів, як на пролактин, то думаю, тут якраз би була доречна нова послуга Сінево-здача аналізів на дому. Тут би точно з пролактином не прогадали...

Статус теми:
Закрита.