Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. glasses

glasses Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

Я ж кажу, що я чайник в цьому:)

2. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

та де там, ви ще не чайник, ось я то повний чайник. Чекаю щоб закінчились всі травневі свята і пошурую в ЖК. Так не хочеться шукати якихсь болячок, але треба щось із циклом робити і на фолікулометрію б здалося піти, бо щось я не відчуваю коли та овуляція.
    Після великодніх свят в мене взагалі якась дипресія почалася, тому що протягом свят всі з одними і тими ж запитаннями, типу "що ви вночі робите? чи де ваше поповнення?" чоловікова двоюрідна сестра вже по другому кругу народила, а ми... щось я розкисла і не можу себе зібрати до купи.

3. glasses

glasses Member

Мені також О, важко відчути. І питання ці дістали, але що робити треба з тим боротися якось. Теж завжди кажу, а завтра, післязавтра, але треба братися і боротися

4. Музик

Музик Мартуська

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Чоловік до уролога Матвій В.В.

6. Miiana

Miiana New Member

Не переживайте,все буде ОК!На все свій час.Наберіться терпіння,а думки переключіть на щось інше,і все неодмінно вийде.Моліться--бо все в Божих руках.

7. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Можете мене привітати, пішла на другий курс стимуляції:girl_devil:

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

як це все надоїло, знову УЗД через день, ліки , уколи.
    Ще боюсь поправитися на фоні цього всього.
    Хто з вас коли приймав гормони, набирали вагу????
    Чи не все так погано??

---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:15 ----------

Vinnikomachka Фолікулометрія класна штука, ще й тим більше коли не відчуваєте О. Головне не розкисайте, на мене деколи теж така хандра нападає, що не хочу нікого бачити і чути а тим більше відповідати на безпардонні запитання, але все таки берусь з силами і в бій))))

8. malunka

malunka New Member

Naama, я проходила стимуляцію до штучного, набрала 2 кг, які потім одразу спали-думаю тому що це була просто рідина, яка більше затримувалася в організмі через гормони. А чим тебе будуть стимулювати?

9. glasses

glasses Member

Дівчатка, girl_tender:

10. Oriana

Oriana Well-Known Member

Ну як на мене аналізи внормі, але то ще тре до лікаря на консультацію. От пролактин трохи по верхній межі, а щитовидка люкс.Вже підете в понеділок до Г. хай вам скажуть , що далі робити для досягнення своєї мети. Не здавайтеся, все буде, буде малятко.:)

11. Ludmila_Os

Ludmila_Os Well-Known Member

Так по результатах ніби все в нормі, пролактин 22,07 в межах норми. Якщо я не помиляюсь то рівень пролактину коливається залежно від дня м.ц. В мене він в другій фазі м.ц. трішки завищений на 4 поділки від норми, тепер вирівнюємо.
    Думаю переживати особливо щодо цього не потрібно. Дуже добре що щитовидка в нормі. Проте наші трактування це одне, а консультація лікаря це обов'язково.
    Успіхів !!! :girl_wink:

12. Miiana

Miiana New Member

Підчас стимуляції до штучного я набрякла,але вага не змінилася.А після того як вагітність перервалася---то набрала кілограма 4.Зараз,підчас стимуляції,вага не змінюється.

13. glasses

glasses Member

Дякую, сподіваюсь, що все будедобре, може цей цикл тоді дійсно неовуляційний, що ф. такий маленький. Це я здавала з тих, що можна було здавати, а інші вона мені сказала треба здавати тільки в 6 день М, і тоді дивитись, бо зараз немає сенсу. В понеділок піду, вже з"ясую, що там вона ще скаже. Я вжепросто тепер лікарям не довіряю, після тих аналізів на ТОРчі і дурного лікування, яке я запам"ятаю, ще надовго, тому питаюсь тепер вашої думки, бо я втому повний 0, а не хочеться, щоб мене знову водили за ніс

14. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Я буду вже другий раз клостилбегит та дексаметазон, в мене ДГЕа високий і блокує овуляцію

15. Seppy

Seppy Active Member

О, людоньки! Та то ж такий важкий і серйозний препарат! Невже у ньому порятунок?

16. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Мені ВВ теж призначала його при показнику 17 АОП по верхній межі норми... але я була нечемна і приймала його лиш 1,5 місяці і то вагу набрала...

17. Mysiandra

Mysiandra New Member

дівчата, а які наслідки можуть бути від дексаметазону, мені також призначали з 3 по 9 день циклу на два місяці, бо дгеа зашкалює....

18. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Та то важко сказати... в інструкції багато побічних ефектів, але кожен організм індивідуальний і не потрібно забувати, що наслідком може бути вагітність ;)

19. glasses

glasses Member

Я звичайно теж проти всіх пігулок і медикаментів, але як назначають і не однійлюдині то напевно якійсь ефект воно має???!!!

20. Mysiandra

Mysiandra New Member

Після прийому першого чи двох місяців, з 3 по 9 дні циклу, в мене наступила овуляція, а скільки ви приймаєте дексаметазон, і чи по днях , чи цілий місяць безпереривно?

Статус теми:
Закрита.