Як нарешті стати мамою? (3)

Discussion in 'Пузата хата' started by Monopoliya, Feb 11, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Xru

Xru New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

Сьогодні знову зробила тест, і знову 2 полоска не є чітка(((:)girl_blush2:Не знаю, що собі думати((((

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

І ще підскажіть куди можна здати кров на ХГЛ, бо в жінконсультації сказали, що вони такого не роблять(((????????????

2. crissola

crissola Well-Known Member

Я думаю, що Вас можна привітати . НЕ раз переконувалась ,коли в мене була 2-га не чітка....це була вагітність. Удачі Вам , терпіння і задоволення!

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це роблять практично у будь-якій приватній лабораторії

4. glasses

glasses Member

Раді за Вас!!!Сподіваємось,що Ви дочекались свого чуда!!!

5. галичанка

галичанка Well-Known Member

Сінево, Медіс та інші. Тільки основне не переплутати назву аналізу: ХГЛ призначають і вагітним всередині вагітності, цей аналіз може не вловити вагітності на ранніх термінах. Тому кажіть, що вам для встановлення вагітності :) Удачі! Гарної новини!

6. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я думаю, що це ВАГІТНІСТЬ!!!:girl_bye: Тримаєм за вас кулачки.:girl_wink:

7. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А хтось в курсі - наскільки великою перешкодою для вагітності та виношування може бути алергія? Це один із видів автоімунного....Мені якось казали, що наявність алергії може свідчити про певні проблеми зі згортанням крові.

Хтось щось про це детальніше знає? Алергію ж практично неможливо вилікувати.

8. Raven

Raven Мама малятка

Та невеликою, просто вагітним потрібно старатися виключити алергени з оточення. Найбільш проблемними вважаються алергічні реакції дихальної системи, вони можуть викликати гіпоксію плоду. І надіятися, що Ваша алергія не спадкова. У нас в родині хворіють алергією на холод, я не виключення. І загострення хвороби під час вагітності мені гарантоване.

9. галичанка

Алергію важко вилікувати, а проблему із згортанням крові, яка перешкоджає вагітності - можна! Коли виявляють ці проблеми призначають аспірин в маленьких дозах або інші препарати. Щоб знати, чи є проблема достатньо здати загальний аналіз крові і коагулограму, але в приватній лабораторії, бо заг аналіз крові в наших поліклініках... Підвищені тромбоцити підвищені чи показники коагулогами можуть перешкоджати імплантації дитинки.

10. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Як їх виключити - це ж на сонце! Цього року навіть в березні проявилась :sad:.

Та я ніби здавала..але сама ж не вмію інтерпретувати. Гельнер, до прикладу, ніяких страхів не побачила. Але сказали, що може бути. що без алергії все ок, а коли "вилазить" - то і проблеми теж вслід за нею. Ну а вагітність - то час заниженого імунітету, то теж все може проявлятись.

Виходить, що поки все "тихо" - то все ок. Але може бути всяке :confused:

11. галичанка

Олю, Ви так не гарячкуйте!
    Думаєте наступний чоловік буде плідний, бачите яка зараз ситуація,а якщо ні? Тут принаймі одна вагітність була, є надія і на другу...Тепер часто, причина непліддя спільна, спермограми в чоловіків не ідеальні, жінки також слабкі, от і виходитть так...

А яка конкретно проблема: він не хоче здавати аналіз чи не хоче приймати вітаміни, трави?
    Але ж ви вже вагітніли, завагітнієте ще раз!

12. Polynuchka

Polynuchka New Member

Пивіт Дівчатка!!!!!!!:girl_bye2:сьогодні знайшла ваш сайт і захотіла поділитися з вами своєю проблемою.
    Мені 25 р. (буде) з чоловіком одружен 3,6 р. і весь цей час плануємо завагітніти і ніяк. Пітора тижні тому здала аналізи на гормони, і виявили підвищений тестостерон. Лікарка сказала, що це через нього я не можу завагітніти. Виписала мені протизалідні таблетки Діане. Якщо в когось була така проблемка, підкажіть щось будь ласка!!!!:girl_flirt:

13. Analgina

Analgina New Member

наскільки я знаю,то сам лише тестостерон не є показником непліддя і разом до того назначають ще й інші аналізи, як то: спермограма, рентген маткових труб(на прохідність), фолікулометрія, поскоїтальний тест, ТОРЧ- інфекції. Це тривало і недешево, просто вам варто звернутися до лікарки яка на цьому спеціалізується. А Діане -35 переважно назначають молодим дівчаткам. Моя коліжанка 5 років намагалася завагітніти, лікувалася в ЖК на Русових, аж поки не знайшла "свою" лікарку, після детального обстеження виявлено причину- позитивний посткоїтальний тест, будуть робити інсімінацію спермою чоловіка і є великий відсоток завагітніти з першого разу. Бажаю і вам успіху в цій нелегкій справі;)

14. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

ой, добре подумайте перед тим як приймати Діане. Мені 5 років назад теж його призналали на основі одного аналізу. Пропила його майже 2 роки!! Чого мені тоді забракло розуму не приймати Діане? За 2 роки я дуже сильно набрала вагу і до сих пір не можу привести свої гормони і вагу в норму. Обовязково раджу більше обстежитись, щоб собі не зашкодити. Зверніться до кращого спеціаліста.

15. glasses

glasses Member

Цілком згодна з дівчатами!!!Перш ніжщось приймати проконсультуйтесь з кількома лікарями, в нас зараз всі дуже розумні вот і назначають все, що хочуть. З власного досвіду, щоб не гаїти часу і потім не школувати сходіть ще до кілької хороших спеціалістів.І звичайно потрібне комплексне обстеження!!!

16. Dolche

Dolche Well-Known Member

А ви вперше звернулися до лікаря з причини планування?
    Просто здавши лише гормони і то на основі одного з них призначати такі (серйозні) таблетки трохи не розумно. ІМХО.

17. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

100 % згідна.
    а ви слідкували за овуляцією? вона відбувається?

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

і думаю, що обовязково треба чоловікову спермограму. Може причина не у вас.

18. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

glasses! Ви були в ВВ? Що кажуть?

19. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

на 40 сторінці все написано.

20. glasses

glasses Member

Так була, почитайте 40 сторінку, я все виклала