Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

Може, при стимуляції овуляції?

А що в вас фолікули не доростають самі, що вам лікар сказав її пити?
    Шавлія допомагає росту фолікулів. Але якщо О відбувається нормально, то шавлія може зашкодити, фолікул переросте, не трісне і перетвориться в кісту.

2. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

3. invisible

invisible Well-Known Member

4. Марточка

Марточка Well-Known Member

Дівчата нагадую за форумівку плануючих, хто ще має бажання завтра приєднатись, пишіть в ПП.

5. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Дівчата, прокунсультуйте,плз.
    говорила з подругою телефоном.
    та розповіда, що планє з чоловіком дитину.
    Проблем в них ніяких нема, планують другий місяць.
    Але мають захцянку - двійню.
    Їй в поліклілінці гінеколог наступного тиждня обіцяла якісь таблетки принести і продати. Сказала, що як курс роп"є, то чи не 100% гарантовано, що буде двійня.

Невже таке можливо? Щось таким розводом попахує...

6. glasses

glasses Member

А можна ще й стать замовити,Ви що не знали?
    Звичайно, що розвод. Тут завагітніти не можуть, а супер таблетки поможуть отримати двійню. Смішно. Тут генетичні дані треба мати в першу чергу.

7. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

я подрузі так і сказала.... та лікарка їй пояснила, що в неї буде під час овуляції не одна, а декілька яйцеклітин, які в разі заплідення дадуть двійняшок.

Добре, якщо ті пігулки будуть просто якоюсь крейдою, бо подруга рішуче хоче брати(

8. glasses

glasses Member

Блін, от вже й розводять людей. Звідки можна з такою впевненістю казати, що буде дві клітини і що 2 заплідняться. Тут маєш одну і воно то не трісне, то завелике, то замале. А тут, я з кожним разом все більше в шоці. А чудо-пігулки мабуть в лікарки треба купляти.

9. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

ну так, бо "зараз в аптеках купа підробок".

10. Brenda

Brenda Member

М-да, я з кожним днем дивуюсь тим лікарям, давали ж клятву Гіпократа, вони всі прекрасно знають покази і протипокази, то на фіга таке робити, а потім буде розводити руками, що типу "ну, не получилось..."...
    Але, ладно лікар-лікарем, то не його здоров*я, не його гроші і не його життя, але як Ваша подруга може в то вірити? Така наївна... я чесно кажучи в шоці...
    Я ніколи будь що не п*ю, завжди читаю інструкції і раджусь з людьми - тільки тоді приймаю рішення, пити чи не пити то, що мені призначають...

11. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

То це так виглядає, що вона її стимульне овуляцію, і в результаті чого , буде не одна яйцеклітина, а більше.

12. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

"до чего техника дошла"
    скоро дійсно можна бде стать замовляти...
    а то можна так просто "стимулювати"?

але найбільше все ж таки турбує, що ліки не з аптеки, а з під столу...

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ----------

ну а що? негативного досвіду спілкування з лікарями не має, дітей не має, зання з анатомії лише з уроку біології.
    Тим більше до тої лікарки йшла по пораді...

13. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Звичайно, що ні, стимулюють тоді, коли яйцеклітина не доростає до потрібних розмірів, коли не відбувається О..., мають бути реальні покази до стимуляції, оскільки препарат який приймається для стимуляції, дуже виснажує яйники, і його не можна приймати3-4 разів протягом життя

14. glasses

glasses Member

15. solya

solya New Member

Не знаю, чи тут такі рецепти можна писати, але перед таким святом як Чудотворця Миколая - напишу. Коли я ходила вагітна, лазила по різним форумам, читала купу всього (часу було значно більше), на одному форумі прочитала, що дівчата обмінюються горнятками: вагітні дарують горнятка, з яких вони пили - тим хто хоче завагітніти. Потім писали, що діє:girl_smile: А ще щось проляльку-мотанку: треба щоб потримала вагітна, а потім та яка хоче завагітніти

16. siriuska

siriuska Member

ПРиймання ліків щодо стимуляції овуляції маю відбуватися чітко під контролем узд.

17. lastivka

lastivka New Member

Дівчата, а хтось з вас лікувався від запалення яйників? як швидко вдалось завагітніти?
    Я в листопаді перевірилась (перед тим ходила до Г в березні, перед початком планування, все було нормально, крім ерозії ШМ та невеликої дисплазії ШМ, але лікар сказала що можна вагітніти). І так, після того, як довгожданна вагітність не настала, я перевірилась і мені поставили діагноз хронічне запалення яйників. Я довго лікувалась, випила купу таблеток і капель + уколи... Ось нарешті все допила, в грудні після місячних приймала Лактовіт форте - для відновлення імунітету. Ось через 4 дні мій цикл закінчується, БТ нічого обнадійливого не показує (36.6-36.7), чи варто мені надіятись на новорічне диво? чи після такого лікування важко завагітніти? А то я вже так втомилась думати про це

18. Mysiandra

Mysiandra New Member

дівчата чи може прийом дексаметазону впливати на базальну температуру, в мене вона в першій фазі була 36,8 36,7, я вже не знаю щодумати....хто приймав збір за Товстухою? чи треба пити його в другій фазі циклу??????7

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

19. lastivka

lastivka New Member

Мене почало боліти трохи в жовтні (ниючі болі), а в листопадовому циклі то дуже кололо, особливо як перемерзла, при огляді то як гінеколог надавила - то дуже боліло. От пролікувалась, в січні на УЗД - глянути чи все добре, як овуляція (я вимірюю БТ, наче добре все, завжди є різниця, чітко видно фази), відразу дозволили з наступного циклу планувати дитинку, ми якось точно в овуляцію попали. Після лікування я дуже стала відчувати овуляцію (думала, що знов запалення, лікування не допомогло, але по БТ видно, що в той день саме була овуляція, і тоді припинились поколювання). Зараз нічого не відчуваю, тільки груди збільшились... місячні мають бути прямо перед новим роком, але я надіюсь на їх відсутність...

20. Mysiandra

Mysiandra New Member

а яка у вас базальна температура в першій і в другій фазі?

Статус теми:
Закрита.