Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Margot

Margot Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

2. Марточка

Марточка Well-Known Member

Sonechcko, а що у вас дуже високий пролактин? Вже приймали якісь ліки?

3. GaLinos

GaLinos New Member

Дівчата, хочу вас запитати чи хтось з вас здавав такий аналіз :макропролакин(якісне визначення), пролактин базальний(кількісне визначення). це робить як сказала Л лише Синево , надсилають в Німеччину, термін виконання 2 тижні. от я і вагаюсь чи здавати його
    Ого, у мене теж був дуже високий пролактин,але я здавала як зазвичай.
    А звичайний аналіз на пролактин ви здавали, який він у вас?

4. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Коли здала перший раз був на межі(24,6), перездала через деякий час _ трохи вищий норми, призначили Мастодінон, через місяць прийому ліків(знаю що для гомеопатії це не термін) перездала в 2 рази вищий норми. Поміняли Мастодінон на Достінекс, а тепер Л пропонує ще цей аналіз. От я і думаю якщо він високий, Достінекс почала пити ,то що він мені зараз вже покаже і чи взагалі він подає якусь "додаткову інформацію"? І ще таке,у вас ТТГ не ріс "за компанію" з пролактином?

5. malunka

malunka New Member

Sonechcko, у мене також колись була гіперпролактинемія, то Достінекс дуже гарно допоміг, мені здається вам варто зараз перездати звичайний аналіз на Пролактин і можливо він вже у нормі і немає потреби здавати цей складніший!

6. Sonechcko

Перездавати ще мабуть рано , у мене курс 1 місяць. а тоді вже контроль. Мalunka , я перепрошую за запитання, але як довго ви його приймали? і наскільки я зрозуміла після лікування Пролактин у вас в нормі, тобто більше не росте?

7. malunka

malunka New Member

Sonechcko, вже точно не згадаю, але приймала здається теж місяць по 1 таблетці на тиждень, потім понизився і через 2 місяці я робила екстракорпоральне заплідення і завагітніла, після пологів більше не здавала!

8. Марточка

Перездайте звичайний пролактин після місяця лікування достінексом і все, не заморочуйтесь, тепер на фоні достінексу аналіз на макропролактин точно нічого не покаже.

9. GaLinos

GaLinos New Member

І у мене був майже як у вас, але мені не призначали такий складний аналіз, я пила Циклодинон майже до двох місяців і зараз маю добрий результат.

---------- Додано в 08:36 ---------- Попередній допис був написаний в 08:25 ----------

І у мене був добре підвищений, але мені не призначали такого складного аналізу,пила Циклодинон більше місяця і зараз маю добрий результат.
    А ви не нервували перед здачою аналізу, бо стрес також дуже впливає на цей гормон.

---------- Додано в 08:40 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ----------

вибачайте, що по два рази пишу, інтернет глючить

10. Марточка

І взагалі пролактин бажано здати не менше 3-х разів, щоб знати точно чи він підвищений, бо найменше перенервування як писала GaLinos може вплинути на результат. Я от здала 3 рази і всі 3 рази був підвищений, то вже точно була впевнена що так і є.

11. Sonechcko

Я теж здавала 3 рази(межа і трохи вище межі), щоб бути впевненою ,що підвищений. І 4 раз для контролю через місяць прийому, а він підріс аж в 2 рази, тому і поміняли препарат. Я теж говорила Л, що можливо це стрес(був на той час), але вона заперечила, що для стресу надто великий показник. ОТ я і вирішила на разі пропити курс Достінексу.
    Марточка , ви теж приймали якісь ліки для ниження пролактину, так?

12. Марточка

Так, приймала, бромокриптин 2,5 міс, зараз на нижній межі норми і приймаю мастодинон, він регулює пролактин також. На фоні мастодинону ще не перездавала.

13. Sonechcko

якщо я правильно розумію , то його потрібно знизити до нижньої межі(+/-). А причину вашого високого пролактину ви дізнались? Бо мене посилали на МРТ, ехо-
    , реоенцафалографію. До чого я це веду, високий пролактин- це результат, мусить ж бути якась тому причина?? якщо знати причину то можливо легше з тим справлятись?

14. Марточка

Я здавала пробу з метоклопрамідом, лікар пояснила, якщо на фоні прийому метоклопраміду піднімається пролактин в рази, то причина гормональна, а не з гіпофізом і не потрібно робити МРТ. На фоні цих ліків він виріс і так я його понизила. Поки незнаю як він себе буде поводити, бо тільки 2 тижні як перестала приймати бромокриптин і перейшла на мастодинон.

15. Sonechcko

16. invisible

invisible Well-Known Member

У Гельнер Надії Володимирівни не консультувалися?

17. Марточка

18. Mysiandra

Mysiandra New Member

Дівчата підкажіть ,чому підвищена базальна температура в першій фазі, на 8 день циклу 36,8, як під час місячних....чи може це бути через прийом дексаметазону, також почала пити збір з Товстухою. Іще дівчата хто пив збір, в рецепті написано в грамах вода, і прийом відвару, а в мілілітрах це скільки ,бо в мене мірка тільки в мілілітрах???????????????????

19. Boschyk

Boschyk New Member

Дівчата, при стимуляції вагітності лікар мені порадила пити шавлію чи допомагає вона?Скажіть як краще її пити?

20. Margot

Margot Well-Known Member

як пити то вам мав лікар сказати.шавлія не безневинна травичка.ви якісь аналізи здавали? не радила б просто так її пити, треба все відслідковувати на УЗД.Він вас чим стимулює?клостилом?перший раз стимулюєтесь?будьте обережні, шавлія досить сильна трава, може понарощувати кісти, якщо переборщити

Статус теми:
Закрита.