Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

А я сьогодні отримала результати аналізів, нарешті вже усі. Виявили уреаплазму і папілома-вірус. Так мене це все напрягло. Переживаю щоб успішно тої зарази позбутись. Поняття не маю звідки воно в мене(((((

2. Sertce

Sertce Member

Дівчата, скажіть, xто лікував папілома-вірус, реально вилікувати ту біду назавжди? Як це впливає на вагітність?

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Ну перше почитайте, розвідайте. Он попередні дописи (штук 10) теж - це про уреаплазму. А про другу "біду" теж треба дослідити....щоб не піддаватись на провокації. Може не все так страшно?

4. invisible

invisible Well-Known Member

Дівчата, відносно папілома-вірусу. Мені його колись теж ставили на огляді (хоча по аналізу жодних небезпечних типів виявлено не було). Призначали Протефлазид для підняття імунітету. Наскільки я зрозуміла з того всього, що тоді прочитала, вірус остаточно вивести з організму не можна, лише потрібно підтримувати імунітет, щоб він не переходив з пасивної, прихованої стадії в активну.
    Ну ще треба мати на увазі, що є "небезпечні типи" цього вірусу, а є більш "безобідні". Плюс є такі, що проявляються зовнішньо у вигляді кондилом, а є такі, що ніяк не проявляються. Від цього теж мабуть залежить стратегія лікування.

5. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Тих папіломавірусів є багато штамів. Який саме виявили?
    Мені колись виявили теж одненький, але не з тих, що призводить до раку.
    Направила мене на цей аналіз лікар з інтерсоно, яка дуже хотіла заморожувати мою ерозію. Я пручалась і вона сказала, щоб я здала на папіломи і якщо шось виявлять, то конче треба заморожувати, бо приведе до раку.
    Я здала, налякалась, бо виявили один.
    Але розшифровувати аналізи вже пішла не в інтерсоно, бо їх вирок я знала на перід, а до старшої провіреної лікарки. Вона сказала шо я геть дурна, що здавала той аналіз, бо ті віруси папіломи є майже в кожного, більше того, вони мають здатність самі зникати. Як сказала лікар, по єдиному аналізу не можна ставити діагнозу, його треба ще перездавати в наступному циклі, якщо є дійсно якась небезпека. НУ і для здачі того аналізу повинні бути покази. Або велика задавнена ерозія, або папіломи.
    Ерозію вилікували свічками. Більше того аналізу не здавала.

6. invisible

Я от теж після однієї банки Протефлазиду плюнула і більше нічого не здавала на ті папіломовіруси. Ерозію правда заморожували, бо була дуже велика.

7. bmw

bmw New Member

Дівчата хто колов Хорагон 5000, через скільки часу він виводиться з організму?

8. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

в мене якраз ті небезпечні типи . Знайома лікарка, правда терапевт, сказа так байдуже, що це як грип, треба полікувати щоб не дало ускладнень. А моя гінеколог по телефону казала, що вилікувати повністю не вийде ніколи. Тому на душі тривожно!!! Ще як скажуть щось з ерозією робити, то взагалі... я так того боюся!!!!

9. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

то мій випадок, виявила я цього року у себе дві кондиломи, вирішила я їх позбутись , мені їх видаляли азотом, лікар сказала, що можливо потрібно буде ще раз їх заморожувати, якщо за перший раз не вдасться. Але мені вистачило одного разу аби їх позбутись . Що цікаво у мене були гострокінцеві кондиломи , які відносяться до 6 і 11 типу ПВЛ, здала я аналіз власне на ці два типи і в мене їх не виявили.
    хм, так цікаво, те, що я читала на різноман сайтах, то ще не винайдені ліки від ПВЛ, зазвичай пропис дуже дорогезні противірусні препарати, гомеопатію і вітаміни, і все це спрямовано на підвищення імунітету.
    Ну власне, вірус залишається в організмі назавжди, але він "спить" тому і всі лікарі говорять, що потрібно піднімати імунітет, аби той вірус немав змоги себе проявити.
    абсолютно ніяк

10. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Доброго дня, дівчата. Хотіла у вас спитати чи можна в "Сінево" здати мені такі аналізи, як вільний Тестостерон, Прогестерон, АМГ і це потрібно здавати з 20 дц по 22 дц?

11. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

чому ж не можна? Можна! На їх сайті є перелік аналізів з цінами - пошукайте (або на їх безкошт.телефон подзвоніть, якщо важко розібратись буде). А коли здавати, то напевно лікар підкаже...

12. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Дівчата, в мене повна халепа з тією уреаплазмою...я у такому відчаї.
    Нещодавно я пройшла лапароскопічну операцію, і лікар мені сказав,що настав той час коли МОЖНА вагітніти, і то зараз, щоб ніякі там спайки не утворювались. Я така піднесена, радісна, вже чуть не думаю якого кольору колиску вибирати...і тут чоловік звернувся до лікаря. У нього виявили запалення простати, яке викликала ось ця гадина! (уреаплазма). І хоч я нормально живу з нею, сказав йому, ніякого планування! Тільки лікуватись, бо нічого і так не вийде, коли запалення простати...
    Переказати мій стан, то це нічого не сказати...боюсь після операції антибіотики пити, боюсь утворенню спайок, бо поки ми це вилікуємо, то ефект від операції вже пропаде:girl_cray:

13. Марточка

Марточка Well-Known Member

Наскільки я пам"ятаю, ви самі писали, що сказали урологу про уреаплазму, тому він тепер каже, напевне, що то вона є причиною запалення простати. Хто у вас уролог?

14. invisible

А вам лапару діагностичну робили чи щось забирали? Насправді лапороскопія - це мінімально інвазивне втручання і спайок в цьому випадку утворюється набагато менше, ніж після звичайної операції. Мені після лапароскопії (забирали кісту яйника) сказали, що бажано завагітніти впродовж 5 років. Я завагітніла через 4 роки з хвостиком (до того просто не планували).

15. Gybka Bob

Gybka Bob Member

та я то сказала, але він сказав чоловіку ще раз пройти аналіз. Тому він сам пересвідчився у її наявності. Мартин

Мені також забрали кисту. але сказали, що вагітність ймовірна найблищим часом(я десь начиталась, що спайки таки появляються, навіть якщо їх до цього не було...а мені навіть не назначали антиспайкових препаратів)..а знаєте, коли цього ТАК хочеш, то мабуть ще з швами зайнялась тим ділом...а тут тобі на...лікуйся,ще й не зрозуміло скільки часу.:girl_cray:

16. Марточка

Марточка Well-Known Member

А де він здавав на уреаплазму? Чесно кажучи, Мартин помішаний з тими інфекціями, від глистів часом не призначав нічого? )))

17. invisible

Мені теж жодних антиспайкових препаратів не призначали. Не накручуйте себе наперед. Ну не рік же ваш чоловік буде лікуватися. А ви за той час, поки він підлікується, прийдете в норму, відновите здоров'я після операції. Шви трошки заживуть. Наскільки я пам'ятаю, мені ще з пару тижнів вони боліли.

18. Gybka Bob

Gybka Bob Member

ви будете сміятись, але він сказав нам двом аналіз калу принести!!!
    (а ви з ним стикались?Бо якщо чесно у свому лікареві я впевнена, а тут порадили, вихвалили...і не знаю кому вже вірити. З одної сторони себе переконую, що це чоловічий лікар, і якщо каже, що простата страждає від тої У, то значить лікувати, а з другої, мені серце протилежне підказує.)

---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

ой! мене вже нічого не болить, мене голова, от що болить)))

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

в Сінево, а я ще пів року тому в Меділайні

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

та це і мені потрібно з ним лікуватись..((

19. MaryF

MaryF Well-Known Member

Ну запалення то таки погано, не факт, звичайно, що воно викликане уреаплазмою, але вилікувати запалення необхідно. Лікування, думаю, більше місяця не займе. Почекайте ще місяць і тоді спокійно вагітнійте. Можливо, чоловікові варто було б сходити до ще якогось лікаря для підстраховки з тими всіма аналізами???? Ну принаймі проконсультуватися....

20. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Дівчата, хочу вас запитати чи хтось з вас здавав такий аналіз :макропролакин(якісне визначення), пролактин базальний(кількісне визначення). це робить як сказала Л лише Синево , надсилають в Німеччину, термін виконання 2 тижні. от я і вагаюсь чи здавати його(з мене за 2 місяці вже стільки крові зцідили!!!), чи буде він настільки інформативним???

Статус теми:
Закрита.