Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Shpunka

Shpunka New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

Поганий досвід - теж досвід. Тепер допомагаєш нам :)
    До речі, в Росії, перш ніж призначати лікування У роблять посів з визначенням чутливості організу до антибіотиків. Що, в принципі, є розумно. Бо якщо травити організм, то принаймі результативно.
    Я сьогодні питала Г, чи варто робити посів і чутливість. На що мені відповів, що воно нічого не показує, і немає змісту :confused:

2. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Капець. А як же ліки призначає тоді? Наугад? Якщо можна обійтись менш ударними антибіотиками, то нащо брати універсальні-але-потужні? Не розумію....

3. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Я б не робила... а для чого? Лікувального ефекту від цього не буде, просто, щоб пересвідчитись чи все добре?... Всеодно, як Бог дасть, так буде, краще молитись і робити все, щоб зберегти вагітність, а не провокувати невідомі наслідки... Просто для таких лікарів, як М.Т.Ю. ви одна з багатьох, конвеєр, панькатись ніхто не буде, вдасться- то вдасться, ні-то так мало бути... цинізм, правильно дівчата пишуть.
    А вам серденько підкаже, як поступити, щоб все було добре :) З Богом!

4. Shpunka

Shpunka New Member

Виходить, що так.
    Сказав, що ефективність такого лікування від 90 до 95%. Це на моє питання чи патогенні збудники в принципі лікуються.

Мені аналіз робили методом полімеразної ланцюгової реакції ділянки ДНК, во:). Я питалась, чи цього достатньо для призначення лікування. Сказав, що так.

5. VERO

VERO Well-Known Member

Вирішила написати про свій досвід лікування. В студентські роки в мене був запальний процес яйників і хламідії в мазку. Я все це діло вилікувала за 10 днів препаратом ПЕН. Точної моделі не знаю. Брала його в оренду в лікаря в "Монаді" Кулечка. Не знаю, чи він ще приймає.
    Известны полостные электронагреватели типа ПЭН-01, предназначенные для лечения неспецифических хронических воспалительных процессов матки и придатков, а также спаечных и рубцовых изменений в области параметрии и маго таза дозированным тепловым воздействием в очаге заболевания с помощью специального электронагревателя, размещенного внутри полого трубчатого корпуса кожуха и обеспечивающего температуру теплового воздействия 37-42oC в течение 5-100 мин. Данное устройство служит для локальной гипертермии и обеспечивает физиологическое воздействие при хронических неспецифических воспалениях матки и придатков, снимает болевой синдром, восстанавливает овуляционный цикл, менструальную и секреторную функции, уменьшает необходимость дополнительного медикаментозного лечения т.п.
    Принцип- гріття до певно температури. Має внутрівагінальну насадку. Просто грієшся пару хвилин і все. Взагалі, стимулюється весь організм, гинуть інфекції, збільшується ймовірність завагітніти. Після цього жодних запальних і хламідій не виявляли на жодних обстеженнях. Чоловіки ним лікують або роблять профілактику простати. Ним лікувалося ще кілька моїх знайомих. У однієї розсмокталася кіста і відразу завагітніла, інша також вилікувала інфекції і теж завагітніла, успішно виносила, народила 2 діток (після викидня). Класна і перевірена штука. Тільки не знаю, чи хтось ще ними лікує(

6. Brenda

Brenda Member

Ви знаєте. я реально дивуюсь нашим лікарям, чесно, одні кажуть одне, інші - друге, якийсь капец! Наприклад, в мене теж була історія, набігалась з нею, після ЗВ мене направили на моооре-моренне аналізів (мені слава Богу все покривала страховка, але все ж таки набігалась по Києву з висолопленим язиком протягом трьох місяців і, відповідно, в цей період теж ніц не могла планувати!). Здали ми купу аналізів на Торчі після ЗВ - в чоловіка все гаразд, а в мене виявили Igm i Igg до токсоплазми, причому Igm був ну в дуууже низькому титрі, а Igg у досить високому титрі, відповідно, гінекологша моя направила мене до інфекціоніста в якусь круту інфекційну клініку, та почала мені розказувати, що в мене токсоплазмоз ( не сказавши перездати жоден з аналізів), я ж наївне, зелене чемно слухалась лікарів - "імхо, то ж київська лікарка, з крутої інфекційної клініки, вона ж точно знає!", думала я, поки вона мені не призначила таку вбивчу дозу антибіотиків, що це мене заставило задумати, я з горем пополам напросилась, щоб мене направили до іншого інфекціоніста, той другий інфекціоніст сказав перездати ще раз аналіз - я перездала, всі титри залишились незмінні, але та вже не казала, що в мене токсоплазма і не казала пити антибіотики, а сказала просто: "ваш випадок складний, я не знаю, що робити" :))))) Це мене ну просто вбило, я потратила вже півтора місяці, а тут мені таке говорять. Я не здавалась, записалась до третього інфекціоніста, якесь світило в Києві, дитячий педіатр + інфекціоніст, та, подивившись на мої аналізи, сказала - а ви здавали ПЦР? Я кажу: нє, мене одна лікарка переконувала, що я стопудово хвора і призначила величезну дозу антибіотикіВ, а інша сказала, що в мене дуже важка ситуація і вона не знає, що робити, як почала сміятися та друга лікарка-) Вона сказала: вони що, взагалі дурні? Вам треба здати ПЦР, адже ті показники показують, що ви хворіли тим вірусом, але хворіли давно, а ПЦР покаже, як давно ви хворіли - чи цього року, що могло привести до ЗВ, чи давно, от і все! НІяких антибіотиків пити не треба! Я здала той ПЦР, він був в таких межах, які говорили про те, що токсоплазму я мала в глибокому дитинстві.... А якби я послухала ту першу лікарку, то пічкала б себе антибіотиками місяць (там реально було їх море, ще більше, ніж коли я лікувала колись хелікобактер!), потім чекала півроку на те, щоб організм оздоровився після них і змогла б планувати аж зараз! А на ті всі походи по лікарях я витратила 3,5 місяці + море нервів і часу... ось таке...
    Тому дійсно, дівчата, ви праві, перед тим, як пічати себе тим добром - варто проконсультуватись не в одного лікаря, а потім приймати зважене рішення, якщо плануєте вагітність...

7. crissola

crissola Well-Known Member

сильно не болить....трошечки ниє, і час від часу поколює то з одного то з ін. боку, боліло дуже ..і так я згідна, що в якійсь мірі я себе мабуть накручую, а ще хочу пережити ті "важкі" для мене тижні(6-7)
    наші думки збігаються, просто в якійсь мірі я йому довіряю і з впвненістю йшла до нього...

Іринко надіюсь на те, що серце підкаже правильне рішення, що все буде добре....Я вірю.

---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

Приймає і апаратом лікує....не можу сказати щось погане про нього...толковий лікар.

8. Delfy

Delfy Well-Known Member

crissola, моя думка така - УЗД я б не робила. що воно вам дасть? ХГ показує динаміку росту. здавайте щотижня. росте - значить все ок, значить, не позаматкова, значить, В розвивається.
    це для самозаспокоєння.
    УЗД збільшує тонус, ви будуте переживади до і під час процесу.
    Та й взагалі.. Ручкою дитинка вам не помахає, сказати - нічого не скаже.
    Та й УЗД покаже вам стан вагітності на сьогодні.. а хто вам сказав, що завтра ви перестаненте переживати?
    Я б УЗД робила виключно коли щось турбує - мажеться, болить, інше.
    І ще - crissola, не накручуйте себе на погане! ну хто вам сказав, що обов*язково повториться те, що було? Не лікуйте себе наперед і не ставте ніяких діагнозів! Не настроюйте себе на погане, бо часто стається з нами те, чого ми боїмось!

9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я би ще сказала, що дискомфорт таки може бути просто ознакою перебудови всередині вашого тіла, а от якби помазалось - це вже однозначно був би сигнал тривоги. Тому постарайтесь заспокоїтись...здайте он аналізи наразі. Мусите взяти себе в руки, бо є задля кого!

10. crissola

crissola Well-Known Member

Дякую Вам всім за підтримку, за поради...Беру себе в руки, насолоджуюсь станом, молюсь і вірю у чудо. А воно обов"язково буде!!!! Чого я і вам бажаю!!!

11. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

нарешті мені то зробили в Тернополі. Бо тут 2 роки виявляли все інші і інші інфекції і призначали антибіотики, "які вже перевірені і дієві" (по словах лікарки). Тепер виявили і уреа і міко-плазму і ще пару і зразу призначили антибіотик по результатам чутливості. То мені вперше за 2 роки зробили бакпосів, а не просто аналіз на інф.

12. kristina

kristina Well-Known Member

В мене теж виявили уреаплазму, в синево зробили після цього посів з антибіотикограмою, пролікували доксицикліном 10 днів, а аналізи зробила по направленні теж через зірвану вагітність. От читаю тепер кругом виявляють ту уреаплазму, схиляюсь вже що все таки це комерційна інфекція, що читала в неті(посилання що вище давали слово в слово практично що і відео на ютубі якось званого гінеколога) Ну і звідки вона так масово у всіх береться? Певно так і є умовно патогенна інфекція що існує в організмі людини, тільки нам про це чомусь лікарі забувають сказати.Або кажуть "от начитались ви нету"

13. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Я з чоловіком двічі проходила лікування уреаплазми, у двох різних лікарів. І ВОНА досі живе з нами(( Я плюнула на те лікування і гору антибіотиків. Крім того змінила лікаря, який сказав не звертати увагу на уреаплазму. А чоловік пішов до свого лікаря (у нього якесь запалення виявили) і він взнав за цю У і сказав НЕОДМІННО лікуватись....ДВОМ..(((
    Я взагалі в шоці! не знаю, що мені з тим всім робити...і лікарі у нас двох хороші...і кого слухати??

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

Мені відповіли на це питання, що статевим шляхом, а якщо не було ні в кого з нас партнерів, то це передалось від батьків...

14. Марточка

Марточка Well-Known Member

І скільки ще лікуватись? Вже 2 рази лікувались, де гарантія що за 3-ім разом вилікуєте? Скільки можна себе травити? В мене така сама історія, вже 3 рази лікувала, за останнім разом як здавала після лікування, то була не виявлена, напевно якби знов здала-то би знов була( вже рік пройшов). Але лікувати не збираюсь, досить. І що саме головне, після лікування не відчуваю ніякого ефекту. Не відомо яке запалення і від чого у вашого чоловіка. Хоча вирішуйте самі.

15. Gybka Bob

Gybka Bob Member

та от тому і він чипився тої уреаплазми, бо інших причин не баче!
    Але я політику в дома провела! Сказала, що на наступний раз їду з чоловіком до того дохтєра, і все йому розкажу про ті лікування...може додумається не пічкати нас тими лікарствами.

16. Марточка

Якщо буде розумний, то додумається, хоча до всіх кого я ходила, казали, що раз є-то треба лікувати і що раз сильніші антибіотики призначали.

17. MaryF

MaryF Well-Known Member

У мене також перша вагітність була ЗВ. Я також здавала з чоловіком купу аналізів. Виявили уреаплазму. 4 рази я лікували її різними антибіотиками, а останній раз ну дуже великою дозою таблетки + уколи. Результату 0. Зате після того останнього лікування стан мого здоровя був ну дуже поганий. перерила я купу інфи в неті і багато де пишуть, шо уреаплазма практично не лікується, а заліковується, але якшо немає ніяких проблем, то її не варто лікувати. Взагалі, лікарі не толком знають все про уреоплазму, і в кінцевому результаті сказали, що не можливо її мені вилікувати. Я родила вже 2 дітей і проблем ніяких не було.
    Ще хочу сказати, шо я перший раз прийшла була в гінеколога на огляді в 24 роки, коли ставала на облік з цією ЗВ. До цього часу і після того (5 років) у мене ніяких проблем не було, навіть молочниці ніколи не мала.

18. Марточка

Дівчатка, передноворічна форумівка плануючих 17 грудня о 19.00 !!! Вже 4 дівчат є, хто має бажання, пишіть в ПП.

19. Gybka Bob

Gybka Bob Member

ось це "але", в мене непліддя, і той лікар(чоловіка) вважає, що У і є проблемою цього. Але як я вже писала, що твердо вирішила більше не мурдувати свій організм антибіотиками від інфекції, якої ніхто не може толком прояснити!

20. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

У мене також було виявлено уреаплазму, але я її не лікувала, бо мій лікар сказала, що вона, як лікар зобов"язана мені виписати лікування, але я, як пацієнт, не зобов"язана його приймати. :girl_nea: Тому що лікування антибіотиком ту невідому заразу вона вважає більш шкідливим, ніж сама її присутність в моєму організмі. Тим більше, що до недавнього часу її взагалі ніхто не діагностував і це не впливає не зачаття. Це її слова.

Статус теми:
Закрита.