Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virna

Virna Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

як приємно таке читати. дівчата, чесне слово, ми не знайомі. я не знаю як ви виглядаєте. а таке враження, що з коліжанками переписку веду. вже починаю вивчати історії окремих форумчанок, слідкую за новими дописами. буває таке, що нема кому розказати, а посиденьки завжди є, тут можна відкрити серце і душу.:rolleyes:

2. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Ну чоловіки стають татами і ген ген в пізнішому віці, а ви ще зовсім юна. От моєму чоловікові вже 36 влітку буде, а мені 30-ка за місяць :sad: - ото депресняк!

3. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Нічого страшного все буде я впевнена, що тої весни багато хто відчує дар материнства. Я знаю, що я ще юна :girl_blush2: але хотілось би вже бути матусею молодою. Я звонила в МедіЛайн домовилась за аналізи :girl_curtsey: добре, що хоть там ціни нормальні, так що думаю, що це піде мені тільки на користь і все буде гаразд.

4. Delfy

Delfy Well-Known Member

5. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Наталь! Ну що "вилазить"??? Ну це ж по роботі, чоловік ж не поїхав розважатись, хіба би мав сидіти цілими днями біля вас і ловити овуляцію ;( Ви вже себе забагато гризете! З таким настроєм не завагітнієте. Ви ж ходите на ФМ перш за все, щоб переконатись чи О відбувається, чи вона повноцінна. Та трохи розслабтесь! Подивіться за вікно, яка погода! А в вас трагедія, що не буде СА по графіку! Я все розумію, але вагітніють не тоді коли займаються С по годиннику і розрахунках, а коли цього не чекаєш!
    Колись дивилась класний фільм російський, про жінку гінеколога, яка не могла завагітніти. І постійно вираховувала до хвилисни свою овуляцію і заставляла чоловіка займатись С в неприродніх умовах, бо ТРЕБА ВЖЕ і на голові стояла, і по-феншую в хаті чудіків розставляла, що в бідного чоловіка почались проблеми з потенцією... і так його заколупала, що вони розійшлись і практично в кожного вже склалось життя поокремо, але одного разу випадково вони зустрілись і переспали. І та завагітніла, ну далі хепі енд... Суть зрозуміли?

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

:blum1:Ану тридцятирічні перестали нити!!! :girl_mad:Немолоді знайшлися! Що значить "молода матуся"? 17-тирічна? Чи може в свому віці ви менше зможете дати дитинці? Тіштесь, що Бог дає вам час стати мудрішими! Дивись на них! До мене тут 26-ий підкрадається, а вони страшать:girl_blush2:

6. Delfy

Delfy Well-Known Member

7. siriuska

siriuska Member

Пропоную організувати форумівку,може це нас трохи розрадить.

8. Virna

Virna Well-Known Member

о, я за! :girl_dance:

9. Skaliaria

І я! І я! За :)))

10. littlebird

littlebird Well-Known Member

О і до мене через декілька днів ((( . Ми з чоловіком плануємо вже 6 місяців і нічого не виходить (((

11. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Ну по-перше я не така, як ця гінекологша, а по-друге в нас так просто завжди получалось і тому до мене підкралась дипресія от і все, але зараз все добре і я тримаю себе в руках. Я думаю, що в кожної з нас бувають такі плачевні дні.

12. Skaliaria

Наталюнь! Я не ототожнюю вас з цим персонажем, я для прикладу написала, щоб всі ми зрозуміли, що в житті не стається все раціонально, так як ми плануємо, тим більше, що таке чудо, як зачаття. Подумайте, чи хоч в одній з історій про чудо завагітнення в жінок, які довго не могли мати дітей, описується, як вони вирахували О і чудо сталось ;) Зазвичай це стається тоді, коли цього не чекаєш. Я розумію, що це важко, дипресія і т.д. сама через це пройшла, а тепер навчилась терпіння і почуваюсь чудово, молюсь і вірю, що Богу видніше, коли подарувати нам маля! Тому вас сварю і намагаюсь вивести тараканів з голови :)

13. Dolche

Dolche Well-Known Member

ТІЛЬКИ 6 місяців :)

14. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я постараюсь про це забути і жити далі без думки "ВАГІТНІСТЬ". Дякую щераз за підтримку.

15. Virna

Virna Well-Known Member

дівчата, як там стосовно форумівки? давайте збираємося, бо я вже охоти набралася:girl_in_dreams:

16. crissola

crissola Well-Known Member

А до мене 27 підповзає . До речі я не знаю чого але 26 в мене випав..чуть бльше пів року тому мене питали скільки мені - я казала 25, а як минула половина 26-го всім кажу 27. І то не спеціально...чомусь так ...я справді забувала.

я ЗАААА!! аж настрій піднявся!!! Так майбутні "мамочки" може трошки ближче літа і вживу зберемось...

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

я працюю над тим також. Надіюсь, що ще не встигну перестати "думати"...як одразу завагітнію! ото було би

17. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

18. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Дарма ви, дівчата, віком переймаєтеся :) Коли хочеш щось зробити до якоїсь дати або віку, ніц не вийде.
    Як та, що народила у 28 скажу, що нічого в тому страшного немає. Вік, як вік. Головне, на скільки почуваєшся :)

19. crissola

crissola Well-Known Member

100% правда!

20. glasses

glasses Member

Привіт, дівчатка!
    Приймайте до своїх:)
    Розповім вам свою історію. Живемо ми з чоловіком вже три роки разом. Цього року вже насмілились на вагітність, відчули, що готові. Пішла на огляд до гінеколога, щоб запевнитись, що все добре. І тут мені сказали здати на ТОРЧ, бо щось не то було з мазком. В результаті я здала, виявили дві інфекції, цього тиждня залишився мені останній укол. Начиталась багато інформації в неті про те, що після цього не можна вагітніти ще з 3-6 місяців. Чи хтось зтикався з такою проблемою?І ваша думка на рахунок ТОРЧу:)Дякую!!!

Статус теми:
Закрита.