Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

тим що там жива тканина і ембріон, а при ЗВ зігнивший і йде інфекція та запалення.

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

Все чесно, зупиняюсь

2. Shpunka

Shpunka New Member

Якби вся ця катавасія не сталася вночі і у чергового лікаря, то чистки, можливо, можна було уникнути. І мені кололи кровоспинне, що і спровокувало ті згустки.

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

Запалення та інфекція зразу не з'являються. І не обов'язково це є при факті встановленої ЗВ.

3. MaryF

MaryF Well-Known Member

і на мої лінієчки подивіться

---------- Додано в 16:41 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

Погоджуюся. В мене ЗВ була на 11-12 тиждні...плід завмер в 7-8...робили чистку...на наступний день після узд відправили додому...була 10 днів вдома на лікарняному, але антибіотиків не приймала...поки була в лікарні,то вроді кололи, а може і ні...не памятаю точно...

4. Gajka

Gajka Well-Known Member

Дівчата, прийшов мій ХГЛ - 7,9 це на 19 день після ВМІ.
    на 13 день був 35,77
    на 17 день - 41,39

Скажіть мені, що це може означати і що я тепер маю робити.

5. glasses

glasses Member

Олюся, звертатися до лікаря вже тепер з тими показниками. Вони приймуть міри.

6. Gajka

Gajka Well-Known Member

Та нема мого лікаря, скажіть хоч чим то світить?

7. silvia

silvia Well-Known Member

При нормальній вагітності кількість гормону збільшується в 2 рази кожні два дні. Якщо цього не відбувається, то, швидше за все, це може бути позаматкова вагітність. Шкода, якщо це так.....

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

Шидлик сказав, що якщо ХГЛ впав, позаматкова бути не може, це непрогресуюча.

9. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Олю, ваша вагітність на превеликий жаль не розвивається.(( Подзвоніть до Шидлика і він порадить подальші дії. Або чекайте до понеділка, коли буде ВВ. Але ви і самі розумієте, що буде далі...Тримайтесь.

10. tanchyk

Бліііін, швидше за все це так.

11. Gajka

Gajka Well-Known Member

То я дзвонила щойно, він сказав непрогресуюча і нічого не робити, відмінити ліки і йти до свого лікаря.
    А що буде далі, я справді не розумію. Я сподівалася, що воно само вийде, а може треба буде чистку, так?

12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Нічого не буде, на жаль. Нічого не приймайте, це будуть місячні. Зараз їх трохи стримує прогестерон і кровоспинні, а перестанете пити - підуть нормально. Не думаю що потрібна чистка, там немає що чистити ще.

13. tanchyk

То вже мусить вирішити лікар, термін маленький.
    Олюшка, ви основне сильно не хвилюйтеся. Така значить Божа воля.

14. Shpunka

Shpunka New Member

Погоджуюсь. Тільки дуже вас прошу, не залишайтесь одна. Вам зараз необхідна підтримка, в тому числі і фізична. Тримайтесь!

15. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я так розумію, я вже можу не лежати?
    А як він це вирішує, якщо підуть місячні, то УЗД не буде робити правильно? Чи то само собою означає, що з місячними все вийде?

Та я вже виплакалася, а тепер шукаю в цій ситуації позитивне і тішуся, що це не позаматкова. Може краще зараз ніж на пізнішому терміні.
    А підтримує мене дуже чоловік і разом ми все пройдемо.
    Дякую всім Вам дуже щиро за все.

16. MaryF

MaryF Well-Known Member

УЗД напевно таки прийдеться робити у будь-якому випадку, мусять перевірити чи матка добре очистилася, але зараз чи після місячних, то вам лікар скаже.
    В мене перша вагітність була ЗВ на 11-12 тиждні, а зараз подивіться на мої лінієчки. І у вас все буде добре, я у цьому впевнена.

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Будуть бачити по характерності виділень і їх тривалості, а потім на УДЗ перевірити чи матки чиста і чи нічого не залишилось. Може ВВ призначить щось для кращого відторгнення ендометрію. До чистки, думаю, не дійде.

18. Shpunka

Shpunka New Member

Лежати не обов'язково, але краще побережіться, щоб не мати кровотечі.
    Вас, певно, в понеділок подивляться на УЗД, в якому там все стані, і потім вже після М, щоб знати, чи все вийшло.

19. Brenda

Brenda Member

Олюшка, мені дуже шкода:sad::sad::sad: тримайтесь, з підтримкою чоловіка Ви це переживете...

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Оля, дуже вам співчуваю, але правду дівчата пишуть - що у вас обовязково буде дитинка і не одна:girl_curtsey:. мені взагалі здається що майже кожна жінка в житті хоч раз мала викидень, але дехто цього навіть міг і не помітити. кілька днів затримки, потім місячні... і хто його знає чому та затримка була, якщо не робити тестів, узд, не здавати аналізів...
    і ще хочу все таки написати свою думку, можливо інші дівчата більше задумаються, але при тому не маю наміру нікого образити чи зачепити. я твердо переконана що будь які кольорові виділення під час вагітності то НЕ Є НОРМАЛЬНО!! навіть якщо хоч крапелька зявляється, треба бігом щось робити! так, є історії коли в жінок навіть при кровотечі зберігалась вагітність, але це дуже рідкісні випадки, і такі історії не варто навіть слухати! якщо дивитись на Оліну ситуацію, то, наскільки я памятаю, перші виділення(краплі) почались ще минулої суботи, то вже рівно тиждень пройшов. і мені все-таки здається що якби і Оля і лікарі вчасно і правильно відреагували на це, можливо б зараз все було по іншому, але наспраді один Бог знає що мало бути. "вчасно і правильно" я маю на увазі як мінімум лежання, ніякої роботи і навіть найменших стресів. ну і ліки само собою, але краще все ж уколи в стаціонарі ніж якісь таблетки вдома і т.п.
    пишу не з теорії, а також і з власного досвіду.
    і взагалі мене дуже дивує поведінка лікарів, таке враження що вони не те що не хочуть допомогти, а мало не нашкодити - "лежати не потрібно, на УЗД ще нічого не видно, ліків додаткових не треба" - то все якісь бздури, я стикнувшись з таким раз в житті, вже знаю що то неправда, а вони бачать це кожен день, і такі дурниці говорять... :girl_sad:

Статус теми:
Закрита.