Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

може овуляція відбулася в неділю зранку? Чи ввечір, в мене було, що тест на О був позитивний в день, коли по відчуттях відбулася О.

2. Муся

Муся New Member

Можливо, обідно шо нічого не вийшло...

3. Virna

Virna Well-Known Member

Ще трішки, і Ви тут напишете що при надії. Я точно знаю. І Ви так впевніть себе, бо самоналаштування дуже важливе. В нас теж поки безрезультатно, звичайно, ми не так давно почали пробувати. Але я точно знаю, все буде ок.:girl_yes2: Моя знайома теж дуже довго не могла завагітніти, десь 6 років, але минулого місяця народила здорового козака. І каже, що навіть не знала на початку, що вагітна.

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:02 ----------

а скільки в середньому триває ваш цикл? спробуйте приблизно визначити середину циклу, купіть тести на овуляцію, пробуйте міряти базальну температуру. Дієвою є, кажуть, фолікулометрія, але я не ходила ще на таку процедуру. В Інтернеті є багато інфи про це, прочитайте. І успіху!

4. kohska

kohska New Member

Привіт усім, дівчата мені поставили діагноз склерокизтоз, хто з таким зустрічався, чи є шанси завагітніти, бо кажуть що тре операцію , або штучне(((підкажіть щось, бо я в шоці((((

5. Gabi

Gabi Dum spiro spero

У мене був діагноз склерополікистоз (якщо не помиляюсь, то це те саме). Були безрезультатні стимуляції, готувалась до операції, але з Божою допомогою завагітніла сама. Як бачите по лінієчці, тепер маю доцю. Тому не все так страшно, головне правильний підхід і розумне лікування.

6. malunka

malunka New Member

kohska, не розстроюйся, шанси завжди є і при склерополікістозі дуже багато вагітніють і самі, але найкраще то звернутися до хорошого лікаря, щоб призначив адекватне до Вашого випадку лікування- зовсім не обов'язково операцію!!! а штучне, то вже коли інші методи не ефективні, або є ще інші супутні проблеми.

7. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Всім привіт! Дівчата була я сьогодні на фолікулометрії значить в мене 9-й дц ендометрій 6,5 мм. Правий яйник 40*21мм., фолікули d=3-7 мм., max. d=14 мм. (домінантний фолікул). Лівий яйник 45*23 мм., фолікули d=4-9 мм. Маю прийти в понеділок на 12-й дц., що скажете? Наскільки я розумію то це хороший показник на 9-й день?

8. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

А мені так важко на душі нічого не хочу..:sad: завтра маю йти знову до лікарки, а чоловік поїхав по роботі в Одесу, і так завжди коли маєм пробувати вагітніти завжди вилазить щось:sad: я просто собі хожу по лікарнях бо мені нема куда більше грошей викинути обідно до сліз...:sad: чому так, що мені тільки одній потрібно??? (напевно)..:sad:

9. Virna

Virna Well-Known Member

о, що це за напади депресії наніч? ану перестаньте! ясно, що не вам одній того треба. інколи просто обставини сильніші за нас. а, може, то Бозя так робить, бо має на вас план і знає як все має бути!

10. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Так дипресія 100%. Просто так завжди получається ходиш, слідкуєш, стараєшся а тут коли все має получитись завжди не получається. Я вже просто змучилась хоть розумію, що багато пар по довше немають дітей, але я так не хочу.Всі мої подружки вагітні і мені так хочеться відчути цей дар, але що зробиш значить так має бути.

11. Dolche

Dolche Well-Known Member

12. Virna

Virna Well-Known Member

але від того, що ви переживаєте краще не стане. вчора була на сихові в церкві, то священик таке гарне казання говорив, що депресія - найбільша чума 21 сторіччя, всім щось не те, всім зле жити. я послухала і так мені легко стало. вірю, що все буде гут. якесь таке в мене відчуття, що вже скоро :girl_claping: і так надіюсь. вірте!!!! вже весна, нові сили, все збудеться:girl_yes2:

13. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А я нині з тією весною аж дійсно також відчула якесь трошки полегшення. А то гризти себе - то не найкращий варіант (хоч спробуй но від цього абстрагуватись - дуже важко :sad:). Дівчата, то точно була якась передвесняна депресія...А з сонечком прийде нова надія :)

14. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дуже всім вдячна за щиру підтримку! Дівчата добре, що я сьогодні все таки поїхала до лікарки. Значить в мене не відбувається овуляція, в мене на 12-й дц ендометрій 7мм.,правий яйник макс. фолікул 10мм., лівий яйник фолікул 3-6мм., макс. 11мм. Сказала лікарка, що яйники не хочуть працювати, і фолікули не ростуть. Назначила мені аналізи здати два на 23-й дц це-Тестостерен загал., і Пролактин, а два інших на 3,4-й дц це-ФСГ, і ЛГ.Ось такі в мене новини.

15. truskaffka

Тобто він регресував? Він же став менший, так?
    А ви раніше не здавали аналізів на гормони?

16. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Так став менший. Гормони здавала вже, все було добре, але це було давно приблизно рік назад.. я так підозрюю, що це після фолікулярної кисти пішов гормональний збій.

17. crissola

crissola Well-Known Member

Такі гарні розповіді додають все більше і більше віри.

18. truskaffka

Ну я так вважаю, що якщо визначити причину - то вже 50% успіху.
    Тож здавайте аналізи. Повірте, знати, де "поломка" - це супер, це можна щось хоч робити...а не просто на "авось" чекати.
    Дуже хочу Вас підтримати :)

19. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Наталя, я теж дуже хому підтримати вас. Знаю, що все у вас налагодиться і Бозя пошле вам дитинку. Дівчата, ми тут усі маємо підтримувати один одного. Разом легше подолати проблеми. Знаю, що ця довгожданна весна принесе довгожданне щастя.

20. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Так я вірю, що все буде добре. Просто наслухаюсь тих історій всяких і на душі важко, а ще чоловіку вже 30 на носі, а дітей ще нема. Тай не віці причина просто вже 4-й рік скоро буде а так вже хочеться почути цей дитячий сміх любов, дотик тих маленьких ручок сльози мішають говорити.

Статус теми:
Закрита.