Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

"Чим дальше в ліс, тим більше дров". і я сьогодні була в лікаря. Вона оглянула, "втішила" ерозією, направила на УЗД,а потім геть невтішно сказала, що є підозра на полікістоз яєчників (я читала,що по одному узд не можна точно говорити). знову повно аналізів, знов гормони перездавати. якесь замкнуте коло, як не одне, то друге. Начиталась я вже про той полікістоз аж дурно стало. :girl_cray:

2. Dolche

Dolche Well-Known Member

3. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Зробила тільки що тест, на жаль, одна смужка :girl_cray:
    Все, в мене вже нема сили на те все. Вже не знаю до кого йти і, що робити... Так недобре на душі. Знову те саме: після ОК 2 цикли "як книжка пише", а третій хто зна коли закінчиться. Вже пройшло три з половиною роки від початку нашого планування, а того бажаного комочка щастя так і нема. І вже пройшло три роки від викидня, і досі не можу того забути.

4. silvia

silvia Well-Known Member

це теж лікується. перевірено на собі.

5. Kiruskin

А Ви довго лікувалися? Якими препаратами? В мене також підозрюють полікістоз.

6. silvia

silvia Well-Known Member

через нього я не реагувала на стимуляцію клостилом, летромарою, гомеопатією, травами....не було овуляції....зробили лапару.....простимулювали менопуром ( бо навіть після лапари на клостил яйники не реагували) і все вийшло....

7. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А ще раз - який день затримки? Я ж писала, що буває, що довго не показує!! Може ще зачекати?

8. Kiruskin

Десь 3-4, бо я точно не можу пригадати, якого саме числа були останні М. Забула собі записати.

---------- Додано в 10:06 ---------- Попередній допис був написаний в 10:04 ----------

Дуже надіюся, але хто зна... В мене вже таке враження, що ні один тест ніколи не покаже мені \\

---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ----------

Зачекаю ще до Нового року, якщо нічого саме не налагодиться, то поїду, напевне, до професора Хміля.

9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Ооо. То ще все може бути! А цикл був стабільним? Чи то важко сказати через ті всі лікування і т.д. Просто у моєї коліжанки був нестабільний цикл, та й тест після тижня затримки не показував нічого. Але тим не менше вагітність була. Наступний тест ще через тижні десь вже показав.

Ну але Ви не розчаровуйтесь у будь-якому разі. Я собі вчуся казати: "раз не сталось у певний період, значить Бог нас від чого оберігає і це не найкращий час". :) Ну то таке самозаспокоєння може.... Іноді діє.

Я в одній статті про планування прочитала дуже цікаве речення. От завжди пишуть про те, що поки плануєш - ніц не виходить, а тільки десь відволікаєшся - бац і є! І там якраз щось типу пояснення було....Що справа в тому, що при переживанні, хвилюванні і так далі - наші маткові труби починають рухатись не так, як у спокійному стані. А рух їх дуже важливий - бо саме так вони захоплюють яйцеклітину і потім при заплідненні "транспортують" ембріон. Тож коли ми тривожимося (або дуже інтенсивно "плануємо"), то труби починають рухатись по-іншому, тому нічого не виходить. Там було написано, що часом навіть добре приймати валер"янку з ціллю себе втихомирити, як не виходить саме по собі.

10. галичанка

галичанка Well-Known Member

Нині я помітила вагітну лінієчку в нашої Олюшки!

Ще недавно, пару сторінок тому вона так хвилювалась з приводу назначень ВВ дексаметазону, потім загадково запитала, коли завати ХГ і тут такий сюрприз - лінієчка - Мрії 4 тижні 1 день...!

Олюшко, вітаю тебе з такою довогоочікуваною подією!!!
    Легкого перебігу вагітності, пологів, і літом вже пригорнути дитинку до грудей!
    Напиши, скільки часу ви чекали, і як все вдалось, що ти приймала, що зараз приймаєш, чи здавала ти ХГ?

11. romawka

romawka Member

100% перевірено на мені!

12. Gajka

Gajka Well-Known Member

Дякую, Іринко!
    Одружені ми 5 років, зараз робили ВМІ, а дякувати за все треба ВВ і Богу. До того були всякі лікарі і всякі діагнози, мені зараз важко це все згадувати, я досі не вірю. Скільки часу, нервів, грошей і вбивання здоров'я.
    А вдалося все з 1-го разу. Робили в природньому циклі. Я з перших днів чула свій правий яйник, нив, якраз там був фолікул. Потім 2-3 день вже відчувала груди і досі їх відчуваю, болять. Потім піднивав живіт. На 13 ДП ВМІ тести показували слабку 2 полоску, ХГЛ - 35.77.
    Приймала ендометрин, дексаметазон 7 днів і фолієву. Сьогодні здала прогестерон, ТТГ, АТПО і, для себе, ще раз ХГЛ. Чекаю результатів. Тоді буде видно чи відміняти ендометрин.

13. tasha

tasha New Member

Олюшка, вітаю з такою бажаною вагітністю. Нехай малюк росте здоровий.

14. Gajka

Gajka Well-Known Member

Дякую!
    Дівчата, після обіду дуже ниє живіт і є коричнуваті виділення. Я щось дуже переживаю, це страшно?

15. invisible

invisible Well-Known Member

Ви краще зверніться до лікаря! Коричнуваті виділення можуть бути в ті дні, коли у вас мали б бути місячні, болі на такому терміні також бувають, але якщо сильні болі і сильно мажеться, то краще перестрахуватися. Можливо, вам потрібна якась додаткова підтримка, постільний режим тощо.

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

М мали бути в понеділок, болі терпимі, трохи менші ніж бувають при М, просто ниття. Мажеться так, що видно невилику коричнувату плямку на щоденці. ВВ їде нині з країни. Коли мастилося в суботу-неділю і нило чуть я її питала, казала, що це нормально і берегтися. Як буде сильніше, то поставити ендометрин ще в обід.

17. Delfy

Delfy Well-Known Member

якщо і не страшно, то не дуже бажано. по-перше, заспокійтесь, ляжте і лежіть. По друге, invisible правильно каже - таке може бути тоді, коли мали б початись міс. У мене так було, але 1 день. і вони були світло-коричневі. наступного дня вже не було нічого.
    якщо зараз - не той час, коли вони мали б початись (якщо у вас акушерські 4 тижні, то саме той час, якщо рахуєте від овуляції, то зараз 6 акушерських тижнів), то дзвоніть лікарю - мабуть він краще скаже що робити.
    Я тоді, пам*ятаю, лежала і наступного ранку прогестерон здала. він був не високий, але нормальний.

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

а вчора-позавчора нічого не було? це вдруге?

18. Gajka

Gajka Well-Known Member

4 тижні акушерські. Лежати можу тільки після роботи.

Так.

Я повязую це з тим, що ввечері не ставила ендометрин, бо зранку здавала прогестерон. Може і неправильно.

19. Delfy

Delfy Well-Known Member

я думаю, що це організм просто ще не докінця зрозумів, що вагітний, тому по привичці перед чи в час, коли мають бути міс, у вас коричн.виділення.
    після роботи постарайтесь нічого не робити - лежіть. вони пройдуть. Єдине, аби вони кров*янисті не були.. і моя порада - поки зараз день - запасіться номером телефону якогось лікаря, щоб на всяк випадок (ттт) могли йому передзвонити ввечері, щоб не панікувати, а знати, що потрібно робити.

20. Gajka

Gajka Well-Known Member

То може хтось поділиться? Де ж я його візьму? Або знаєте, що треба робити? Бо я коли питала ВВ, то вона нічого особливого не радила.

Статус теми:
Закрита.