Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

А та червона щітка - то теж вроді антагоніст борової матки? В сенсі пити до О її. Чи ні?

2. Dream-baby

Dream-baby Member

шалено на це надіюсь, але я ще на фолікулометрію ходила, і тестами ловила ту О, і БТ міряю і взагалі почала записувати всі свої відчуття:d25:

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:41 ----------

я звичайну травичку шавлії купила в аптеці в зеленій коробочці, а борову матку по аптеках шукала не знайшла, то мама десь на краківському викупила:girl_phone1:
    про червону щітку нічого не скажу, пару раз пила чай з нею від фірми Тіанде, вона на смак не дуже, тому я з нею не потоваришувала):girl_curtsey:

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

4. Dream-baby

Dream-baby Member

не знаю, мені запарювання ніякого дизкомфорту не створює, встала ложку закинула кипятком заливала, поки вділась вона запарилась, через сито зразу в пляшечку під Несті( там горлишко широке) і в сумку):girl_dance:

---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

і ще забула написати, що я після КД ходила 6 разів на гінекологічний масаж:girl_spruce_up:, так що я завагітнію в цьому циклі, то навіть не буду знати, що стало вирішальною основою двох полосочок)

5. hitrynja

hitrynja New Member

у нас в місті є фітоцентр - саме там купувала настоянку - близько 30 грн коштувала минулого року. червона щітка - також для підтримки 2 фази циклу

6. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Дівчата, прийшла щойно з фолікулометрії. Розтолкуйте мені!!) Ф-л зліва 12.9, справа 8.0 Сьогодні 13 день МЦ. Як кажете, є шанси?

7. Dream-baby

Dream-baby Member

Шанси є, Ф ще маленькі, але вони ще можуть підрости, якби все добре росло, то я думаю через днів 5-7 буде О, ви б тестами її ловили, а ще який ендометрій?

8. ohra

ohra Well-Known Member

яка у вас тривалість циклу?
    якщо 28 днів, то овуляції мабуть не буде, в мене на 13 д.ц. фолікул теж доростав до 12мм і зупинявся. але всі ми різні, у вас може бути пізня овуляція.

9. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Такс, в мене перший чи другий день затримки, груди і далі "мовчать". Ніяких симптомів В нема. Ну хіба трохи "важкість" внизу живота і часом трохи поколювання, але не дуже звертаю на то увагу. Маю 1 тестик, ще з літа, мо то за пару днів зробити. Але щось бязко мені. Переживаю, щоби знову не було ніяких гормональних збоїв. Тільки все налагодилося. А, і ще, постійно хочу їсти, ні навіть жерти:girl_crazy: Нікому нічого про затримку не говорю, навіть чоловіку ні слова. Боюсь його розчаровувати, якщо нема В. Він вже ну дуже хоче лялю. Колись дуже хотів хлопчика, а влітку в його брата народилася донечка, хоча на всіх УЗД казали, що буде хлопчик, і він так загорівся бажанням мати дівчинку, але мовчить, не признається:girl_smile:
    О, ще забула написати. По моїх підрахунках, ми якраз "постаралися" в той час, коли мала би бути О. Ну це якщо вона звичайно була.

10. ohra

ohra Well-Known Member

полосатого вам результату.

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

[
    от все і налагодилося, тому є всі умови для вагітності. гормони в нормі, старались, коли треба:girl_tender:

11. Dream-baby

Dream-baby Member

зробіть тест заатра, а якщо полосатий, то зразу ХГЛ:girl_curtsey:

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ----------

згадала, що ХГЛ починає в жінки виряблятись, лише після імплантації заплідненої яйцеклітини. Оскільки імплантація відбувається на 7-10 ДПО, то з 7 ДПО ( хоча це індивідуально, може і з 10), ХГЛ почне подвоюватись кожні 24-48 год.

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ----------

Предположим, что имплантация произошла на 7-ой день после овуляции и исходим из того, что в этот день уровень ХГЧ "подскочил" до 2 mUI. На следующий день уровень ХГЧ удвоился и составляет "целых" 4 mUI. На 9 ДПО опять удвоение и 8 mUI. Хотя беременность уже наступила, но для теста с чувствительностью от 25 mUI уровень гормона еще очень низок, поэтому тест все еще будет отрицательным. Только на 11 день после овуляции уровень ХГЧ первый раз пересекает границу в 25 mUI и тест на беременность может в первый раз показать слабую вторую полоску. При этом в наших расчетах мы не учитываем того, что содержание ХГЧ в моче может быть намного ниже, чем в крови и у каждой женщины этот уровень индивидуален.
    А теперь представьте себе, что имплантация произошла не на 7-ой ДПО, а только на 10-ый (тоже норма!). Это значит, что по нашим расчетам первую полосочку можно увидеть только на 14 ДПО. Вот мы и подобрались к определению задержки и ответу на частый вопрос: "Через сколько дней можно делать тест на беременность?". Обычно длина второй фазы составляет около 14 дней и именно поэтому производители тестов советуют проводить тесты на беременность только после задержки, т. е. самое раннее на 15 ДПО.
    Вероятность имплантации в зависимости от ДПО
    Говоря о том, что имплантация происходит обычно на 7-10 день после овуляции, нужно знать, что изредка случается ранняя и поздняя имплантация. Вероятность имплантации в зависимости от ДПО представлена в списке:
    3-5 дпо - 0.68%
    6 дпо - 1.39%
    7 дпо - 5.56%
    8 дпо - 18.06%
    9 дпо - 36.81%
    10 дпо - 27.78%
    11 дпо - 6.94%
    12 дпо - 2.78%
    Для тех, кто поторопился, сделал тест до задержки и увидел отрицательный результат, перед тем, как расстраиваться и ожидать прихода менструации, посмотрите в галерее графики с положительным тестом после отрицательного. Удачи Вам!

12. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

ендометрій 5.5. Надіюся що овуляція відбудеться. цикл в мене дуже неврівноважений. Маю з тим клопіт!!! В середу знову на фолікулометрію, може же підросте. так хочеться щоб все вдалося!

13. Masterpiece

Masterpiece Member

а Вам лікар не рекомендував його нарощувати, наприклад, дівігелем?

14. hitrynja

hitrynja New Member

при проведенні ЕКО, наприклад, ендометрій нарощують мінімум до 7мм, якщо не помиляюся. кажуть, що можна завагітніти і з тоншим, але шанси значно зменшуються((( ніби оптимальним вважається 9-12 - хай дівчатка мене поправлять, якщо плутаю щось...
    В інтренеті наводяться такі дані для 28 денного циклу
    Нормы толщины эндометрия
    1—2 день цикла — 0, 5—0, 9 см
    3—4 день цикла — 0, 3—0, 5 см
    5—7 день цикла — 0, 6—0, 9 см
    8—10 день цикла — 0, 8—1, 0 см
    11—14 день цикла — 0, 9—1, 3 см
    15—18 день цикла — 1, 0—1, 3 см
    19—23 день цикла — 1, 0—1, 4 см
    24—27 день цикла — 1, 0—1, 3 см

15. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

ні, нічого ще не рекомендувала. Ще спостерігає, бо ще й кисту виявила.

16. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Привіт дівчата, була я у лікаря вчора, нічого втішного вона мені не сказала. Подивилась мене на УЗД, і сказала, що мій організм не відреагував на Клостил і фолікули не підросли до потрібних розмірів. Сказала, що призначить в другій фазі Дуфастон і знову чекати на 3-й цикл. Я звичайно, що дуже розчарувалась бо дуже надіялась на цей цикл, але нажаль нічого доброго. Вийшла я з лікарні і зустріла сестру, вона побачила в якому я настрої і насилу завела мене до Верніковсько, він як все був занятий, але взяв всі мої аналізи і сказав, що після операції все добре передивиться і щоб я йому сьогодні в 19.00 год. перезвонила і він скаже, які в нього є претензії щодо мого лікування. Ось такі у мене новини, вибачте, що стільки всього написала просто на душі бека…:girl_sad:

17. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я, як завжди, маю страх до тестів. Сьогодні зранку хотіла зробити, але не наважилась. Вже сама собі пообіцяла, що завтра зранку обов"язково зроблю. Маю тест з чутливістю 10. На жаль, зараз не маю можливості поїхати в Тернопіль здати ХГЛ. Якщо тест покаже \\, то точно поїду і здам, але дуже боюсь розчаруватись. Якийсь жор на мене напав, постійно хочу їсти, особливо ввечері. Ще би трошки і чоловік вчора вже би ховав від мене їжу.

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я побачила ваш допис і вже думала бігти вітати)))
    Обов"язково тест зробіть. В мене щодо вас чомусь дуже хороші передчуття)
    І взагалі ця осінь дуже багата на такі бажані і довгоочікувані дарунки. Тримаємо за вас кулачки!!!)

19. tasha

tasha New Member

Осьі я сьогодні вийшла від Г і чуть не плакала. Знову щось не то і треба лікувати. Я ще жодного разу від Г не вийшла усміхнена чи щаслива, а так вже хочеться почути все добре, або ви вагітна. В мене вже таке враження, що вони лікують все і всіх, тільки б гроші заробляти.

20. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Як ми всі це розумієм. Я говорила чоловіку, що кожного разу щось все гірше і гірше, таке враження, що я ніколи нічого доброго не почую..

Статус теми:
Закрита.