Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gajka

Gajka Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

Мені дозу не написали, в аптеці я спитала, то дали 0,5 і сказали, що інших не буває.
    Призначили мені його на 7 днів.

2. bmw

bmw New Member

Ви краще перепитайте в лікарки, яку дозу приймати, 0,5 я мала на увазі половинку таблетки. А хто ваш лікар?

3. Gajka

Gajka Well-Known Member

Мені чітко написали 1 таблетка на ніч 7 днів, а дози кажуть іншої не буває.
    Куніц В.В.

4. Марточка

Марточка Well-Known Member

Та ніби нічого категоричного нема в моїй відповіді, я просто запитала чи вона, бо знаю, що в основному вона робить інсемінації і любить призначати дексаметазон багатьом. Мені здається вона інколи забагато всього призначає і непотрібного зовсім. Але в даному випадку хто зна, може вам і необхідно його приймати, тут вже на свій розсуд )))

5. bmw

bmw New Member

1 таб. це не є велика доза, не переживайте, це просто для підтримки, щоб не було відторгнення. Нехай малятко добре прикріпиться до мамусі, успіху і не забивайте собі голову, розслабтесь і бажаю //.

6. галичанка

галичанка Well-Known Member

Напишу з свого досвіду. Справді серйозний препарат, деякі лікарі призначають його, щоб знизити імунітет і збільшити шанси на вагітність. Не переживайте, це не видумка одної лікарки, дексаметазон є в багатьох протоколах лікування, багато лікарів призначають.
    Але є і інші лікарі, які іншої думки, що він не дуже допоможе при імунологічному безплідді, а препарат серйозний. Може вони праві, хто знає.
    Вам вирішувати, чи приймати його, чи ні. Якщо вирішите приймати великої шкоди за ті 7 днів, думаю, він не зробить. Крім того доза мінімальна
    Про розпухання як пончики ))) ,я приймала колись 7 днів його чи аналог метипред, ніякого апетиту, ні розпухання як пончик не помітила. На мене він діяв по іншому, якесь таке знесилення було.

Олюшко, бажаю вам, щоб все вдалось у вас! А за 9 місяців ви тримали на руках вже свою дитинку!

7. Mysiandra

Mysiandra New Member

в мене на дексаметазоні появляється овуляція)))і я була дуже здивована, через пару місяців знов його приймала, знов була овуляція...бачу цей препарат призначають з різною метою....

8. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Мені Дексаметазон ВВ призначила для пониження 17 АОП і сказала пити поки не завагітнію і крім того для пониження пролактину гормони. Я пила 3 місяці, ознаки "пончикоподібності" були на лице і не тільки ;) А потім я злякалась і "лишила той ровер". А тепер думаю, що Бог мені дав розум, бо з моїм колишнім поліпозом, я б ті гормони пила безпросвітно і головне безрезультатно...
    Але 7 днів попити Дексаметазон не проблема, тому, вам видніше...

9. glasses

glasses Member

В мене було таке саме + фоліо і ендометрин)))
    Результат - на ліцо)))
    Тому думаю все індивідуально. Не можна рівняти, комусь підходить комусь ні. Для того і є різні схеми лікування з різними підходами.
    Коли дізналась, що вагітна дексаметазон відразу відмінили.

10. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Я п'ю дексаметазон пів року, перші три місяці по таблетці, зараз по половинці. На ньому в мене відбувається овуляція, ніяких змін після прийому нема, не розпухла, ніякої зайвої ваги та апетиту. Все індивідуально. В мене високий ДГЕА, тому не було овуляції і призначили його, буду пити і надалі. Доречі стала стала набагато спокійнішою, і якоюсь жіночою, бо ДГЕА це чоловічий гормон, такшо в мене поки одні плюси від цього препарату

11. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Всім привіт. Закінчила я своє лікування і чемно чекаю місячних, але перед тим, як йти до своєї лікарки я спочатку хочу піти на консультацію до Верніковського, кажуть, що він хороший спеціаліст. Я довіряю своєму лікарю, але деколи вона мене просто дивує, тому я хочу знати чи правельно вона мене лікує чи ні...

12. Semicvetik

Semicvetik New Member

можу підтвердити, що це так, він робив мені лапароскопію.Дуже хороший лікар:girl_tender:
    не знаю, як ви це зясуєте, адже кожен лікар має свій підхід до лікування

13. invisible

invisible Well-Known Member

14. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я це все чудово розумію, але просто моя лікарка, от наприклад сказала, що в мене нема овуляції, але толком її навіть і невідслідковувала з одного разу УЗД не можна так сказати ну т.д. тому в мене до нього є багато запитань. Хочу показати все, що маю і розповізти, як лікуюсь чи це правельно. Давно хотіла до когось іншого піти, але не знала до кого, а тепер думаю, що знаю.:girl_dance:

15. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Збагатіть раціон кальційвмісними продуктами, бо Дексаметазон вимиває кальцій з організму.

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ----------

Хороший, але він в першу чергу дуже зайнятий хірург, тому боюсь, що на консультатції він не приділить вам достатньо уваги... але спробувати можна :)

16. Vhita

Vhita Member

Я була в нього на перевірці прохідності труб і надалі хотіла лікуватись, але він настільки зайнята людина, що часто забував подивитись на аналізи які сам і призначав і не дуже знаходив час на них дивитись. Я ж хотіла, щоб мені все пояснили, уточнили... Але це точно не до нього. Хоч сумнівів щодо компетентності як лікаря в мене немає. Просто він бігає між операційними...

Дівчата, мене лікарка з діагнозом антиспермальні антитіла направляє на штучне.

Чи може хтось порадити до кого у Львові можна звернутись з проблемою імунологічного безпліддя: андролог, імунолог - гінеколог... чи хто? Може хтось вже знає хорошого фахівця і сам звертався з схожим питанням?

Хочу знати чи штучне - єдиний вихід з цим діагнозом?

17. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Надіюсь, що знайде пару хвилин для мене. Моя сестра працює на Батальній і дуже добре його знає тому він сам сказав, щоб я до нього прийшла ну, а якщо ні, то не знаю, що буду робити.:dntknw:

18. Herbera

Herbera New Member

Дівчата, хтось видаляв поліп? Його обов"язково видаляти чи можна якось пролікуватися?

19. Semicvetik

Semicvetik New Member

якщо ви надумали йти до нього, то йдіть, хоча все, що тут писали дійсно так.У наш час, щоб правильно поставити діагноз і вибрати метод лікування, консультація декількох лікарів не завадить.

20. галичанка

галичанка Well-Known Member

Антиспермальні антитіла не тільки діють на сперму, але діють також на дитинку. Тому перш за все потрібно знизити рівень АСАТ.
    Найпростіший метод - це захищені с/а на якийсь період. Також застосовують лікування (читала недавно що столичний андролог Олександр Чумак, застосовує якісь ліки, які діють потім ще 6 міс, не знаю, що це) Ще цією проблемою займається андролог Роман Копець (вул Короленка) Деякі гінекологи пропонують дексаметазон, інші кажуть, що можливо він не допомагає в даній проблемі.

Після зниження рівня АСАТ рекомендують інсемінації із стимуляцією овуляції, повною підтримкою 2 фази тощо.

А який у вас рівень АСАТ?

Статус теми:
Закрита.