Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

А мені як раз дуже сподобалась розповідь. Звичайно ж це узагальнено, але..Скільки в тому правди. Правильно сказано "здоровий глузд". Ви подумайте тільки - піти на що завгодно, аби завагітніти. Це нонсенс. Малюку потрібна психоемоційно і фізично здорова мама, а не виснажений напівтруп. Звісно, не закликаю нічого не робити і лікуватись інколи треба, але повірте людині зі стажем "бігання по лікарях" (вцілому): медицина працює не на виключення діагнозу, а на приписування якогось діагнозу. Як це "ми не знаємо чому так сталось"..??..і вони часто-густо чіпляються за щось, що є в організмі, і починають лікувати. А чи треба точно - ну хто ж вам скаже. Або герпес ваш винен в чомусь там, або мікоплазма, або аналіз на 2 сотих менше/більше норми. То давайте проколимо/прокапаєм/поп'ємо і т.д. Просто будьте свідомі!

2. ohra

ohra Well-Known Member

почитала. щось в тому є. зробили перерву у мому лікуванні. була вчора в травника - тепер пю чайки з травяних зборів.

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А ще хотіла додати. Читаючи гілку "як стати мамою" а потім "для майбутніх мам"..я - ось чесно - вам кажу..по останніх дівчатках, які чекають вже щасливо малюка..ось скільки було запитано/сказано/виплакано..але я думаю завагітніли вони не тому, що бігали/сдавали/кололись/стимулювались і т.д. А просто тому, що саме зараз їм цю дитинку Бог послав. Ось відчуваю я це. І чому часто - задумайтесь - то робили надцять інсемінацій, а завагітнила саме від конкретної, хоча попередні були більш вдалі або період був більш влучний. Або цикл був збитий - а вона завагітніла саме коли він був невпорядкованим, хоча ось коли був як годинник - хоч би хни. Це реально не від лікарів. Це просто ось ваш час. :girl_smile:
    А нервова система - це ключ до дуже багатьох речей. Як то кажуть - всі хвороби від нервів і від хребта. Це 100% правда. У маминої знайомої на нервовій почві (проблеми в сім`ї) лишай почався по всьому тілі - вивести не могла з місяць. Так що..Зацикленість ні на яких питаннях не є добре. Просто вірте, моліться і кохайте!!!:girl_in_love:

4. hitrynja

hitrynja New Member

Ну з того приводу все просто)) дивилась відео, в якому говорилось - що часто дівчата/жінки кажуть - "життя не уявляю без дитини", " як то далі жити, якщо не завагітнію" - який сенс" і життя/доля/Бог/всесвіт веде їх по варіанту без дітей - показуючи тим самим, що життя є. ПАРАДОКС, але ж як часто ми чуємо таких історій - як тільки відмовились, передумали, вирішили зачекати - Бог послав дитинку... хіба ж не так?
    Ось посилання на відео - для підкріплення сказаного)
    http://http://wantbaby.ru/olga-kaver/shag-4-idealizacii-meshajushhie-nastupleniju-zhelannoj-beremennosti

---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:24 ----------

просто психологічна складова в "нашій справі" не менш важлива, ніж фізіологічний стан організму!!! про це треба пам'ятати.

5. Dream-baby

Dream-baby Member

і я прочитала статтю, тепер щось страшнувато йти до лікаря, а може дійсно все закинути і чекати, а може вийде:connie:

6. hitrynja

hitrynja New Member

ну я б не ставила питання закинути чи ні)))
    скоріше треба чітко розуміти, що з нашою медициною, ми повинні спочатку взнати самі купу інформації - при висновках лікарів уже орієнтуватися про що йде мова...і ще, коли приходимо додому з результатами, знову сідаємо за інтернет в пошуках підтверджень) мова ж не про те, що всі лікарі такі, є ж такі як ота "старушенція" з розподі!!!
    сьогодні взнала новину, яка мене потішила - з вами поділюся))) знайома жила з чоловіком громадським шлюбом уже більше 5 років - хотіли дитинку і ніяк не виходило. поздавали аналізи що він, що вона - лікарі розводили руками - все чисто... з місяць тому вони одружились і сьогодні вона мені каже, що вагітна))))) от і як потім не вірити, що багато яких причин в нас в голові...

7. Dream-baby

Dream-baby Member

дівчатка гляньте, ще цю історію, вона значно позитивніша ніж попередня :ed4d70def841dc74b57

8. Dream-baby

Dream-baby Member

Деякі пари вважають за краще стимуляцію народними методами, тобто приймають настої трьох відомих трав: борової матки, шавлії і червоною щітки, які легко можна купити в будь-якій аптеці. У першій частині процедури рекомендується 3-4 рази на день приймати настій шавлії (на склянку окропу столова ложка трави). Вважається, що трава викликає дозрівання яйцеклітини і наростання ендометрія.

У другій частині циклу п’ють борову матку, яка містить прогестерон — головний гормон для ранніх термінів вагітності. Відвар з неї готують так само, як з шавлії. Багато з тих жінок, хто зазнав стимуляцію овуляції народними засобами, вважають, що добре діє поєднання борової матки з травою червоною щіткою.

Що ви про це думаєте???

9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я десь рік тому пробувала пити матку ..але швидше для відновлення організму пілся операції, гарного проходження циклу, якщо можна так висловитись. Ну в мене краще проходили місячні, але не гарантую, що тільки через цю травичку. Шкоди не помітила.

Щодо шавлії...В неї ще один ефект є - пригнічення лактації. В свій час мені гостро треба було це зробити, то я дні 3-4 попила воду з шавлією...потім мала дуже серйозний розлад шлунку. Хоча там свої нюанси були - я взагалі мало тоді їла і пила....

З травами теж обережно треба бути. Скажімо, якісь треба пити в 1 фазі, якій в 2-й....Та й не налягати без міри. То теж ліки, при чому без особливих "застережень" у інструкціях :)

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Порадьте, будь ласка, де у Львові можна пройти якісну гістеросальпінгографію і скільки процедура коштує. Можна в карму, ПП

11. Orman

Orman Модератор-бомба

я сподіваюсь, що ви жартуєте про "поділитися".

12. Brenda

Brenda Member

Вибачте, але я заступлюсь за форумлянку, Ваш сарказм не зрозумілий мені. Це нещастя деяким людям дійсно дуже важко пережити і спокійно виносити другу вагітність, без переживань і нервів і, можливо, дійсно інколи допомога психолога необхідна і поділитись якимись вправками - допомогти таким дівчатам я вважаю навпаки правильно.

13. invisible

invisible Well-Known Member

14. hitrynja

hitrynja New Member

15. Gajka

Gajka Well-Known Member

Потребую поради. Після інсемінації призначили мені ДЕКСАМЕТАЗОН на 7 днів, сказали для того, щоб краще "причіпилося".
    Купила в аптеці і читаю інструкцію. Що мене насторожило:
    Чи комусь його призначали? Що можете мені порадити?

16. Seppy

Seppy Active Member

??? а може вона переплутала з дюфастоном?
    Від дексаметазону шалений апетит і розпухають як пончики.

17. Gajka

Gajka Well-Known Member

Або я знаю? Сама в шоці від тої інструкції.
    Але крім того мені приписали ще ендометрин і фолієву.
    Жах. Ну але, як на мене він тут ніц не поможе, хіба зашкодить.

18. Марточка

Марточка Well-Known Member

Оля, цього буде достатньо, не пийте ніякий дексаметазон. Можна поцікавитись що за лікарка і де робили інсемінацію?( часом не Куніц)

19. Gajka

Gajka Well-Known Member

Так, вона, на Ужгородській.
    А чого так категорично, можете мені розяснити? Бо я вже такий страх дістала, що не знаю що маю робити.

20. bmw

bmw New Member

Дексаметазон це гормон, який пригнічує імунітет, щоб ніякі фактори не змогли вплинути на імплантацію, а щодо інструкції то ці дані застарілі, деяким вагітним його призначають цілу вагітність пити, і родяться прекрасні здорові дітки, тим більше вам ж не призначили високих доз, а на певно від 0,5-1,0 мг, це майже нічого. Бажаю успіху.

Статус теми:
Закрита.