Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

пожаліюсь трошки вам, дівчата, наше планування зайшло в глухий кут - моє лікування щитовидки не дає результатів, тільки дози гормонів збільшуєм, тай все. а через те, що маю ту проблемку з гормонами - цикл не стабільний, О то є, то її нема, КД бувають від 3 до 10 днів - як коли. і з тим ремонтом ми обоє такі виснажені, що до любові діло навіть не доходить, тому останні кілька місяців з планування просто вилетіли. маю надію, як всі ремонтні справи закінчимо і я ще раз сходжу до лікаря - і оппа - все вийде саме собою.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Музик, молодець! Бажаю , щоби і надалі була така рішучість в цій справі і щоб синочок знайшов вас :)!! Тема-як нарешті стати мамою. І думаю думки про планування всиновлення прямо стосуються теми.

3. Dream-baby

Dream-baby Member

наразі тільки один день, але я знову розчарувалась сьогодні, зранку тест знову негативний(((

4. ohra

ohra Well-Known Member

тест може не реагувати, бо низький рівень концентрації хгл. якщо хочете знати точно, здайте зранку кров, а в обід буде результат.

5. Dream-baby

Dream-baby Member

та я ще потерплю пару днів до місячних, а може ж не почнуться):connie::give_heart:

6. Dream-baby

Dream-baby Member

КД почались:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

7. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Дівчатка, в мене таке рутинне питання.

Я, як правило, відчуваю наближення О за ряснішими виділеннями певного виду... Питання таке: якщо їх нема, то чи це точно свідчить про відсутність О, чи просто буває, що їх є просто менше. . Тобто мене цікавить, чи в когось було таке, що ніяких звичних ознак, але овуляція все ж відбувається? Просто я зараз стараюсь "засікти" кількість своїх ановуляторних циклів :) в домашніх умовах.

8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Аналогічно- щомісяця відчувала овуляцію за виділеннями та поколюваннями в Я,а от у вересні жодних симптомів не було,то ж я була певна що О не відбулася. За 5 днів до КД ходила на УЗД, де лікар підтвердила, що О чемненько відбулася в лівому Я.

9. Delfy

Delfy Well-Known Member

думаю, не обов*язковаю. Пам*ятаю, ніби форумлянка тут писала про відсутність ЯБ і ін. виділень, а в той місяць завагітніла синочком..

10. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

І власне що ніяких відчуттів :) - прямо все нараз пропало, ні тобі виділень, ні поколювань, але ШМ високо вже який день. Шийка матки при ановуляції якою мала б бути?

11. Gajka

Gajka Well-Known Member

Дівчатка, може хтось підкаже, скільки зараз варто платити гінекологу за інсемінацію і урологу за обробку сперми?

12. ohra

ohra Well-Known Member

здала хгл, вагітності нема. тепер після 4 стимуляцій і 3 інсемінацій робимо перерву.
    лікарка пропонує протизаплідні попити, але я вагаюсь...

13. Herbera

Herbera New Member

Дівчатка, може хтось підкаже, скільки зараз варто платити гінекологу за інсемінацію і урологу за обробку сперми?
    Я теж, мабуть, буду робити інсемінацію, питала в лікарки за ціну, то вона сказала, 400грн. їй і 400 грн.урологу за обробку сперми.

14. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

:girl_sad::sad::no::umbrage::beee::shutup::banned:
    Виходить що неможна......

15. tasha

tasha New Member

В Інтресона здається коштує в районі 2000 грн, думаю залежить де і в кого ви робите.

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Це не в Інтерсоно, тому і питаю бо так ціни ніхто не скаже.

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Зовсім не ноу-хау. Про це дуже багато написано на англомовних сайтах. Багатьом допомогло завагітніти, але треба ще використовувати лубріканти- всередину самої чаші, щоб створити сприятливе середовище

---------- Додано в 16:51 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ----------

Перше що гугль знайшов - http://www.ehow.com/how_6738822_use-divacup-pregnant.html

18. Vittoriya

:khomyak: як на мене, то вже троха перебір. Ще можу зрозуміти капу після СА, ну бо щоби ніц не витікало і всяке таке, але отак-для чого?

19. Dream-baby

Dream-baby Member

я змазала чашу зсередини своїми виділеннями, хоча я ще посткоітального тесту не робила, і не знаю, чи сперматозоїди виживають в моєму середовищі, тому можливо "зря"

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

знаєте я так хочу завагітніти, що якби мені сказали, що коли сперму втираєш в шкіру більші шанси завагітніти, то я б натиралась всюди :girl_crazy:

20. Vittoriya

Статус теми:
Закрита.