Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

Дівчата, підкажіть де В.В. робить УДЗ і чи робить його в суботу? І якщо можна напишіть її телефон в карму

2. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Привіт дівчата ! Вчора була в Бориславі , в церкві св.Анни там перебувають 344 мощі святих і серед них св.Домінік покровитель неплідних сімей,священник мені показував записи в книзі оздоровлень , жінка яка 4 роки не могла завагітніти , після молитов і прикладання до мощей св.Домініка завагітніла через місяць, і ще є жінки які довше не могли мати и дітей тепер носять двійню , а одна навіть трійню .Священник після служби Божої розповідав про мощі святих , було дуже цікаво :girl_yes2: Я дуже задоволена , що поїхала і вірю що св.Домінік мені допоможе стати мамочкою таких бажаних діточок:d25: :connie: Хто має можливість і бажання поїхати я б радила це зробити ! Бажаю всім стати пузатими ПОШВИДШЕ :girl_claping:

3. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Я точно не пам'ятаю, як саме воно називається...
    Ми як були там з чоловіком, приїхали трохи пізно, ніхто вже не купався, то ми самі закотили штани та намочили ноги і стояли доти доки могли і перед тим, як заходити там написана молитва, прочитали її... Правда в нас ще нічого не получилося... Були ми на початку минулого циклу, я дуже чекала, що завагітнію цього місяця, але цієї суботи почалися місячні:sad::sad::sad::sad:

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

Це скорочення матки... В мене також таке було, навіть тоді коли я незайманою ще була, я так тоді налякалася, але мій лікар зщаспокоїв, що все гаразд.
    А у Вас нехай не буде просто скорочення матки, а рухи маленького чуда заради якого варта жити...:kiss::girl_flirt:

4. Vhita

Vhita Member

На все свій час. Вірю , що скоро почуєм новину про ще одне Боже Чудо ...від Вас :)

5. галичанка

галичанка Well-Known Member

Напишу що мені говорили різні лікарі, в яких я консультувалась
    Причиних негативного посткоїтального тесту може бути багато:
    1. дизбаланс мікрофлори яка виділяє речовини, які так негативно впливають на сперму - лікування: препаратами мікрофлори,
    2. антиспермальні антитіла - лікування: захищені с/а в презервативах
    3. порушений баланс гормонів, які впливають на слиз і роблять його непрохідним для сперми - лікування: стимуляція овуляції, препарати для слизу АЦЦ, вітаміни

З опису мені здається ваш лікар Іванів?
    А може була похибка того тесту, слиз змінює свої властивості, часом він важкопрохідний, можна ще повторити. Але будемо надіятись, у вас все вийде цього разу!!! Скільки у вас яйцеклітин виросло?

Не втрачайте віри, просіть Бога і вірте Йому, скільки було таких випадків, що жінка невагітніла роками, а потім все виходило!

6. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дівчатка, привіт! Підкажіть, будь ласка, куди краще звернутись з проблемою , що пара не може завагітніти ? Хочуть почати зі сдачі спермограми, бо по жінка перевірялась в свого гінеколога - все добре. Чи разом їти до репродуктолога? Куди краще? Щоб не потрапити на лікарів, які поналякують та познаходять купу всього, чого немає.

7. Margot

Margot Well-Known Member

а я особисто знаю дівчину, яка завагітніла через 7 років поневірянь, завдяки цим мощам

8. Gybka Bob

Gybka Bob Member

а не підкажете, скільки часу ці мощі будуть ще там знаходитись??

9. Марточка

Марточка Well-Known Member

а не підкажете, скільки часу ці мощі будуть ще там знаходитись??

Я так розумію, що вони там є постійно.

10. Margot

Margot Well-Known Member

Мощі там постійно

11. GaLinos

GaLinos New Member

Сьогодні здала аналіз на пролактин, прогестерон, тестостерон і кортизол, дівчата може комусь давали схоже направлення?

12. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

13. Кіцюня

Кіцюня New Member

Вітаю Delfy))))))) Дуже гарна новина

14. Delfy

Delfy Well-Known Member

дякую Вам дівчатонька! Я аж вірити в це боюсь і налякати боюсь. Але така радісна новина - не могла не похвалитись )
    Дівчатка, я вірю, що все буде якнайкраще з дитинкою та мною - вірю і в те, що дітки з*являються не лише завдяки мамі й татові))
    Я молась про цей дар майже в кожній церкві, в якій була, свічки ставила за здоров*я. Перед вагітністю ходила в церкву Св. Миколая. Ще підіть обов*язково в церкву М.Чернецького (вибачаюсь наперед, якщо не вірно написала, бо це з пам*яті).
    Я раніше в церкву ходила тільки 1-2 р./рік, тому можу в цьому робити помилки, особливо в назвах..
    Щира молитва та ваша віра Вам також обов*язково допоможе.
    І ще. Я раніше писала і про лоскотки в животі і про те, що тошнить.. та й про кріп свій писала ) так от - я і зараз його їм в прикуску до молока)))
    Тому вірте у різні хоч може і дурацькі чи дитячі, але приємні моменти. Вірте Богу, довіртесь (ех, ще роки 2 тому я б так навіть не думала писати..).
    Тому дякую всім Вам за підтримку, за довіру, за дописи та інше.
    Дуже надіюсь, що повернусь до вас знову, (ненадовго;)) десь за рочки 2 :)

15. Кіцюня

Кіцюня New Member

Погоджуюсь з Галичанкою. Я здавала посткоїтальний тест і в мене так само померли всі спермики(((, але антиспермальні антитіла в мене в нормі. Зараз виявили Candida alcans, тепер лікую цей грибок. Можливо він міняв флору і тому спермики не виживали

16. Margot

Margot Well-Known Member

Вітаю, Тетянко!!! Гарно тобі виносити лялю! Дуже рада за вас!!!

17. Gajka

Gajka Well-Known Member

Вже коли приймає ВВ на Мазепи знаю, а підкажіть ще де її там знайти. Писали мені в карму, що 222 кабінет, я буду вперше там, тому зовсім не орієнтуюся.

18. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Вітаю, дуже за Вас тішусь :girl_in_love: нехай Вас з малятком оберігає Господь Бог, і Матінка Божа.

19. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Вітаю Вас! Нехай Вас Бог оберігає.... Всього Вам найкращого)

20. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Обов'язково буде!!! Ви лише не підпускайте до себе погані думки!!! Насолоджуйтесь кожним моментом. І ростіть))) Я дуже тішусь за вас, хай все вдається і незабаром в хаті малятко сміється!

Статус теми:
Закрита.