Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

Дякую за допомогу

2. GaLinos

GaLinos New Member

А які то ви такі аналізи здавали? Бо скажімо відсутність овуляції в одному-двох циклах ще аж ніяк не говорить про відсутність овуляції взагалі, навпаки то нормально, коли яєчники якийсь цикл у році відпочивають.
    Здавала гормони, і також була на УЗІ, просто в мене зовсім не регулярний цикл,місяць є, місяць нема (хоча це ще в хорошому випадку), інколи і побільше часу не було М.
    Дуже хочемо дитику...

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

я тут недавно, тому вибачайте, бо я ще не докінця тут розібралась ))

3. Delfy

Delfy Well-Known Member

Імплантація? По термінах - дуже можливо. Ну але знову ж.. ми не лікарі, тому точно ніхто не скаже. Але якщо виділень більше немає ніяких - не думаю, що це є привід для хвилювання.

4. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Вам найкраще почитати трохи про це - бо то багато розказувати. А ще тему про БТ можете подивитись і про природнє планування. Підіть на сайт babyplan.... :) Одним словом, "учите матчасть" і не переживайте :). Регулярність місячних - це вже дуже файно.

Може бути імплантація. В такому разі це мала б бути якась там крапелька...

5. invisible

invisible Well-Known Member

Відносно гормонів, то я про них мало знаю, але наскільки мені відомо, щоб встановити відсутність овуляції по УЗД, треба походити на фолікулометрію декілька циклів. Один цикл то не показник.
    У мене до речі місячні теж були нерегулярні, від 27-28 днів і до 40, бували іноді затримки по тижню, навіть два. Тому нерегулярність місячних то ще теж не індикатор відсутності овуляції.

6. ohra

ohra Well-Known Member

а в мене місячні регулярні, як годинник. цикл був 32 дні до стимуляції. а тепер 29 днів і цикл стимульований. тому лише фолікулометрія визначить чи є овуляція чи ні.

7. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

А ще графік БТ і тести на О, хоча останній метод недолюблюю...

8. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Абсолютно погоджуюся. Я 3 місяці міряла БТ, то один цикл в мене вийшов дуже стресовий. Думала, що овуляції взагалі не буде у ньому, але вона відбулася аж на 31 день.

9. Sertce

Sertce Member

[

10. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

ой дівчата так ниє живіт і груди болять монстри на підході напевно , а я їх так не хочу і настрій такий хоть вий , хоть плач Жах :girl_cray:

11. GaLinos

GaLinos New Member

Дякую дівчата, заспокуоїли трохи мене на рахунок овуляції, надіюсь вона у мене всетаки є. До речі JuicyFruit писала про стрес, так от мені здається він у мене постійний, це мабуть також впливає на О. ((

12. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Прийшла з УЗД. Узистка побачила у позаматковому просторі полоску вільної рідини, але є одне АЛЕ. Ендометрій трьохшаровий. Дівчата, я вже не знаю куди піти, куди податися, просто в розпачі. Сльози самі котяться. Потім була в лікарки, вона мені ще й сказала, що кіста, яка в мене була рік назад - була кіста жовтого тіла, тобто кіста вагітності. Знову мені призначили лікування. В мене вже просто нема слів до того всього. Ще й чоловік на роботі і зараз не може говорити.

13. GaLinos

GaLinos New Member

Я Вам щиро співчуваю, але нів якому разі не падайте духом,ми з чоловіком також вже довгий час намагаємся завагітніти, але ми надіємося і віримо,що Бог нам допоможе, Вам бажаю також здоров`я і як найшвидше // полосочок !!!

14. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Дякую за підтимку. Я також надіюся, що найблищим часом все у нас вийде, але часом опускаються руки. Як подумаю, що знову таблетки, ходіння по лікарях, то аж погано робиться. Якось так дивно виходить, ендометрій в мене товщиною 10мм (це на 20 ДЦ), але чомусь він трьохшаровий.
    GaLinos, а скільки Ви плануєте? Що саме Вам лікують?

15. GaLinos

GaLinos New Member

Чесно кажучи, я сама незнаю, що мені лікують, тому що в мене завжди були проблеми з жіночим здоров`ям, в мене ніколи не були регулярні місячні, бувало що і по пів року не було,а було таке що почалися і продовжувалися на протязі місяця (це вже була кровотеча,я лежала в лікарні, щоб зупинили,ну це було вже дуже давно), а зараз вийшла заміж, казали, що все внормується), але ні таж сама картина, місяць є М, місяць нема(((,а мені вже 27років,відповідно і завагітніти важко, пішла до лікаря, один каже у вас все нормально, чому так нерегулярно не міг сказати, зараз в іншого лікаря проходжу обстеження, здаю аналізи на гормони, УЗД і тд., по перших результатах лікар припустила,що можливо немає овуляції, а що там ще незнаю, бо 22,10 йду знову здавати аналізи, там буде вже видніше.

16. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Kiruskin, тримайтесь все мусить бути добре я, вас чудово розумію, але так значить має бути. В мене теж ніби почались місячні, а ніби і нема мажеться щось, звонила лікарю то вона сказала прийти на 4-й ДЦ щоб подивитись чи нема кисти, також переживаю щоб її не було бо дуже надіюсь на цей цикл, а ще в мене хороша новина мене подруга бере за хресну маму, в мене вже є 2-ва похресника, а буде ще похресниця:connie_pull-pigtail

17. GaLinos

GaLinos New Member

Чесно кажучи, я сама незнаю, що мені лікують, тому що в мене завжди були проблеми з жіночим здоров`ям, в мене ніколи не були регулярні місячні, бувало що і по пів року не було,а було таке що почалися і продовжувалися на протязі місяця (це вже була кровотеча,я лежала в лікарні, щоб зупинили,ну це було вже дуже давно), а зараз вийшла заміж, казали, що все внормується), але ні таж сама картина, місяць є М, місяць нема(((,а мені вже 27років,відповідно і завагітніти важко, пішла до лікаря, один каже у вас все нормально, чому так нерегулярно не міг сказати, зараз в іншого лікаря проходжу обстеження, здаю аналізи на гормони, УЗД і тд., по перших результатах лікар припустила,що можливо немає овуляції, а що там ще незнаю, бо 22,10 йду знову здавати аналізи, там буде вже видніше.

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ----------

Ой кажу що я ще трохи не вмію користуватись , вибачайте, що по двари пишу

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:31 ----------

І кажу триматися і не опускати руки,ні в якому разі

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Вам передусім треба знайти одного і хорошого лікаря, щоб ви не метушились, а все в комплексі здали і тоді він бачив всю картину. Якщо зі Львова, то тут є і Мартин, і Філіп`юк, і Шидлик, і Склярова..і т.д. Підіть - придивіться, оберіть і вже тоді комплексний підхід має бути. Ой, скільки я такого знаю "все.вам капець - не бути мамою і т.д./важко вагітнімите і т.д.". А потім місяць-рік-2 і вагітнюють. Просто себе треба правильно налаштувати. Щось настрій у мене бойовий сьогодні. Як себе можна налаштовувати правильно, якщо постійно прислухатись де що кольнуло, або начитуватись як кому це дається. Кажіть собі - це я до всіх дівчаток - а мені все вдасться!!! Просто знайте це. І все.

19. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

І супер. От мій бойовий щось потрошки вивітрюється. Ще й противна молочниця нагрянула ....

20. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Або ще деякі лікарі люблять не знати що побачили чи по аналізах чи по УЗД - одразу лякати або купу ліків призначати. От хоча б ці Торчі. Самі толком не вміють лікувати, і не знають що антитіла не треба лікувати. І лікують, а це ж все ліки, все зайвий удар по печинці і т.д. Я теж паникер - чуть що - біжу-куплю..п`ю. І теж одне вилікую - оп - друге. Тому краще довіряти собі, компетентному лікареві і Богу. Жили ж якось без лікарів, без наукового прогресу і нічого - всі живі і народжували. І ми зможемо!!!

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

ой повірте, ви не сама така.От в мене місячні вже другий місяць якось по 3 дні стали йти (а взагалі в мене 5-6 днів), всьо - я вже рию-шукаю-начитусь-накручую себе-плачу..От і вчора. Страшно. Але ж отак подумати - може в мене вже якось-колись таке було? Може нерви або недосипаю? (це є) Але просто коли це не було значимо - то я на це не звертала увагу. Треба менше циклитись на хворобах. Бо так буде затягувати все глибше. Якомога хоч якими засобами. І тут тільки радитись. запитувати що не знаєш, або консультуватись, а не панічно вишукувати і в собі такі ж діагнози. Повірте, я вже багато чим хворіла - все добре буде!!! Ми живі, руки ноги маємо, то й народимо!

Статус теми:
Закрита.