Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

До гіпотетичної імплантації можна, доза надзвичайно мала і вкривають свинцевим фартухом, чим захищають від розсіяного випромінювання.
    Візіграфом працюють в багатьох клініках, там опромінення ще менше

2. bmw

bmw New Member

Сьогодні була на УЗД, 11 день циклу, ендометрій-11мм, фолікул-18мм, лікар каже старатись аж у пятницю, може буде запізно, боюсь прогавити, бо минулого місяця не получилось.

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

То старайтесь нині і в п"ятницю :).Півтора дні вроді достатньо для "відновлення" сперми (чи як то правильно сказати), а спермики теж півтора дні спокійно собі "там" будуть жити.

4. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Постарайтесь добре сьогодні , в пятницю закріпіть і все вийде точно:girl_yes2:

5. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Доброго дня всім.
    Перечитала всю гілочку, не знаю чому вирішила написати саме сюди, можливо тому, що якось мені всі рідні стали від читання з самого початку. За всіх дуже рада, хто вже не в цій гілці, а всім дівчаткам бажаю просто вірити. З вірою все получиться!
    В мене до вас декілька питань. Якщо можна відгукніться будь-ласка.
    В мене є кіста лівого яйника (дермоїдна, десь 2*1,5 см). Почали мене якось весною турбувати болі (це був кішківник), але у походах по лікарях я завітала на УЗД. Бо УЗД все в нормі (зовнішнє) а ось внутрішньовагінальне показало кісту. Я спостерігала за нею протягом півроку раз на три місяці робила УЗД. Дермоїд підтвердили. Але ось питання. Я стількох лікарів обходила і думки розділились: одні кажуть тільки оперувати лапроскопічно а потім вагітнити. Інші - що можна пробувати вагітніти з нею, і вже під час КС видаляти (бо мені по показаннях здоров`я світить КР). Ми з нареченим вже місяць спимо не застерігаючись, але мені дуже страшно, що з кістою мені буде важко завагітніти. Я дуже переживаю, тільки про це і думаю, ніяк не можу розслабитись, плачу час від часу. Останній в кого я була це Філіп`юк (до речі дуже сподобався, йшла до нього так би мовити "з вулиці" по ваших відгуках). Він сказав що завігітнити можна, назначив Фоліо пити. Але слухав мене дуже уважно, всі УЗІ переглянув. А ось моя лікарка каже тільки оперувати спочатку. Я розумію, що задача гінеколога спочатку прибрати все зайве а потім рекомендувати вагітніти. Але просто мені зайвий раз наркоз ..скажімо так не рекомендують. А тут і лапроскопія - наркоз, і КР - наркоз. Підкажіть дівчатка. Мені страшно. Ось написала, і знов сльози на очах. За всіх переживаю.

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

І ще питання. Я здавала Торчі. Цитомегаловірусу, токсоплазмозу в мене немає ні Ig M ні Ig G. Як я розумію, мені їх треба буде стерігтись при вагітності бо я ними не хворіла. В нас до речі кіт живе (ми живемо з нареченим і з його другом, правда кота я не тицькаю і не прибираю за ним - вони самі.) Чи це не буде небезпечно?
    До краснухи антитіла Ig G аж 250 (при нормі більше 10) Чи независокі? Але як я знаю, антитіла не лікують. Чи не так? А ось Ig M краснухи - 0.9 (в розшифровці пише: від 0.9-1.0 - спірне питання) І що це значить? Якось дивно. Бо симптмів якогось захворювання я не відчуваю, та і здається що я хворіла в 9 років вже. Взагалі, я чуть що - зразу по лікарях бігаю, все намагаюсь випитувати. Не можу себе в руки взяти. Дуже надіюсь, що ваша підтримка і порада буде мені до нагоди. :girl_yes2::girl_tender:

І питання про Фоліо. Що пити фолієву кислоту потрібно - це я вже знаю але дівчинка знайома віддала мені Фоліо (їй вже не потрібне). А там ще йод. Я читала що фольки в надлишку не буває. А ось чи йод не зашкодить? Бо не знаю чи він треба. Ігор Теофілович сказав - раз дали фоліо - пий Фоліо. Але все ж і Ви скажіть) Вам довіряю ))

6. Brenda

Brenda Member

Я на превеликий жаль в цій ситуації можу порадити тільки одне - слухайте кваліфікованих спеціалістів, а таким є Ігор Теофілович, я теж до нього ходила, він дійсно дуже хороший лікар. Я б рекомендувала Вам пробувати вагітніти, якщо через півроку не буде получатись, то тоді, можливо, звернутись ще раз до лікаря і подумати, що робити далі... просто інколи лікарі кажуть, що кисти розсосуються під час вагітності і що навпаки вагітніти корисно для того, щоб позбутись кисти (мені таке сказала подруга, в якої була така проблема). Тому, розслабтесь, не плачте, насолоджуйтесь життям, забудьте проті переживання (на скільки це можливо), бо тільки при позитивному налаштуванні і вас получиться завагітніти:) Я Вам від щирого серця бажаю, щтоб у Вас все вдалося і щоб Ви скоро дочекались Вашого маленького щастя:)

---------- Додано в 12:08 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ----------

В такому випадку, чи є можливість кота кудись відіслати, до батьків чи на село, скажімо? Бо це досить ризиковано, як на мене... а краснухою хворіли?

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

Соррі, на рахунок краснухи я вже прочитала, що Ви хворіли. На рахунок фоліо, то я його пила 5 міс до вагітності і 3 міс під час вагітності і все добре, жива:)) Навпаки, йод дуже потрібний для вагітних. Тим більше, що Фоліо - містить в собі і фольку в такому дозуванні, як потрібно вагітним і йод, мені, наприклад, тільки зараз (коли закінчилось фоліо) призначили пити додаткові вітаміни, а коли пила фоліо, то більше ніяких вітамінів пити не треба було...:) Тому, розслабтесь, пийте Фоліо і Віт Е. Я пила Фоліо до 13 дня циклу і потім Віт Е до кінця циклу і так 5 міс з невеликими перервами...

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

Хотіла ще додати, що надмірні переживання - це не добра риса для жінки, яка планує вагітніти:)) Це з власного досвіду, бо мені це дуже нагадує мене=) Тому, постарайтеся взяти себе в руки і не переживати, а просто вірити в те, що все буде у Вас добре:)

7. truskaffka

Нам усім йод теж не завадить, при нашій то екології і віддаленості від моря. Хоча зловживати нічим не можна...бо вилізе боком :) . Щитовидка у Вас в нормі?

Так..треба стерегтися під час В. Котика обходьте, сире м"яско не куштуйте (типу фарш на котлетки).....ну та взагалі зважайте.

Гм....То я не впевнена. Напевне, Ви раніше перехворіли нею. Щоб впевнитись точно, можна здати ПЦР на краснуху - він скаже, чи є днк віруса зараз в організмі. . Або на авідність можна спробувати здати - покаже, скільки часу тому відбулось зараження (ну я не здавала і не знаю, чи воно саме в такій формі результат напише :), але його якраз для того і здають - то можна буде потім розшифрувати в лікаря).

Гарного Вам планування!

8. Brenda

Brenda Member

Kohaju, я зі всіма аналізами ходила до Ігора Теофіловича. Він мені дивився всі аналізи і казав, чи вони добрі. Чому б вам з тими торчами не піти до нього і не проконсультуватись?

9. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Brenda, нажаль не знаю ще (хоч і шукала в розділі допомога :girl_blush2:) як вставляти цитати, але я дуже вдячна за підтримку і такі швидкі відповіді).
    Намагаюсь не переживати поки, але..така ось я є. Щось емоційність моя стала вже як з рік зашкалювати) Я дуже і за Вас переживала). Взагалі, коли читаю як хтось планує, а потім все добре - аж душа радіє, що є все-таки Бог на світі. Я б пішла, але по роботі ніяк не вирватись. Взагалі і робота ця дуже втомлює. Хотіла б я піти, але поки ніяк не навжусь. Вибачайте, а ви не підкажете як цитувати ваші попередні відповіді або вставляти фрази як "оффтоп". Ну чесно шукаю, і не бачу відповіді :girl_flag_of_truce:

Я б так і не нервувала, але мені 27. І як подивлюсь - ніби всі вагітнюють, ходять з животиками, а як от почитаєш, то видається, що майже кожна має проблему з тим. Ех..

truskaffka, на щитовидку здавала по УЗД -норма так я ще на всяк випадок і на ті 3 гормони здала що треба - теж в межах норми (середня границя). Я взагалі вже наперед все поздавала - начебто все добре.
    Єдине що в мене завжди знаходять багато грибків кандида (молочниця), але вже не знаю - чим не лікували - і травами, і мазала, і таблетками і т.д. Вона мене в принципі не турбує. Дехто каже з лікарів як не турбує то й не чіпай. Маю думку, що колись лікувала легені з рік майже і ось тоді і почалось. Я думаю через постійні лікування чогось вона в мене і присутня хронічно.

І я Вам дівчатка бажаю всього-всього. Приємно що ви мені так швидко відповіли. До речі, я Іринка :girl_flirt:

---------- Додано в 15:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

Я так і роблю)

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

моя дермоїдна. вона не розсосеться. навіть є ризик збільшення під час вагітності бо зміниться гормональний фон (тоді операція робиться вагітній з 12 по 16 тиждень). Але просто я знаю що кісти гормональні можуть заважати вагітності тобто завагітненню, а ось моя - негормональна. І.Т. сказав що вона маленька і там ще навіть нема чого її чіпати.
    Завтра до речі хочу піти до Шидлика З.М. на Топольну про нього хороші відгуки. Бо маю час лише в суботу. Хотіла до Мартина до речі, але він поки що з моїми слізьми різкий. Я в нього якось була - то дуже говорив різко (хоч і впевнено) мол "нема чого нити ну операція і операція, і не з таким приходять". Мені все ж здається, що є ряд оперуючих лікарів, які все ж будуть наголошувати передусім на операції. А я все ж поки не за неї. Бо як казав мені Ошуркевич (він УЗД мені робив) "нема чого туди лізти до першої вагітнсті без потреби". Ех, якби то знати точно, що робити.

10. bmw

bmw New Member

А Шидлик здається пішов на пенсію, я щось таке чула.

11. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Сьогодні звонила в приймальню до них. Сказали "працює.приходьте". Вічливий такий голос)

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

12. siriuska

siriuska Member

13. bmw

bmw New Member

Якщо овуляція вже відбулась, що покаже тист на овуляцію // чи / полоску?

14. truskaffka

15. ohra

ohra Well-Known Member

дівчата, я в істериці. сказала лікарка, що в мене дуже "тугі" яйники, і що треба стимулювати їх фостимоном (необхідна кількість фостимону коштує 2200 грн)+ летромара+інсемінація. наші матеріальні можливості вичерпані.:girl_cray: я у відчаї:khomyak:

16. truskaffka

Може спробуте ще із кимось проконсультуватися, перш ніж у відчай впадати? Візьміть всі свої аналізи, розкажіть всі деталі....

Я в тому темна, але ніякі народні методи не покращують ситуацію їз тим? Може, то хоч не на 100%, але потрошки посуне Вас до мети.

17. Skaliaria

Не падайте у відчай! Почекайте трошки, не спішіть, заспокойтесь! Можливості зчасом з"являться! У вас же не останній цикл! Моліться і все буде добре і можливості з"являться!

18. Dream-baby

Dream-baby Member

я в шоці:girl_cray:це що за такі суми. Я теж в цьому циклі збираюсь стимульватись, але надіюсь, що це буде значно інакша сума:girl_sad:

19. Skaliaria

От який в мене стався поворот подій: пів року підозрювали в мене поліп, чекали нового циклу, щоб подивитись відразу після М на УЗД, а цикли були по 50 днів... Так я ходила, одні казали видаляти, інші ні.На огляді Леся Іванівна виявила величезний некротизований поліп і оперативно домовилась про його видалення в приват. клініці професора Хміля, де успішно його забрав сам пан професор. Я була приємно здивова і вражена відношенням до пацієнтів Стефана Володимировича

20. mryvka

mryvka New Member

ОООООО як я вас розумію, мені під час вагітності капали біовен (4 малесенькі флакончики ) Ціна одного - 640,00 грн. а результат - невтішний...

Статус теми:
Закрита.