Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. tasha

tasha New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

повернулась з моря, думала прочитаю про гарні новини в когось, а все глухо, шкода.

2. Kvitkalilia

Kvitkalilia New Member

Привіт. Вже давно читаю цю гілку на форумі, нарешті вирішила зареєструватись. В мене теж проблема вже рік неможу завагітніти. Після весілля зразу почали планувати дитинку з чоловіком. Ходили до лікаря обоє, у двох все в порядку. Робила тести на овуляцію, тести показали що овуляція є. Але все одно ніяк не виходить завагітніти. Кожного разу зі сльозами зустрічаю ці червоні дні на календарі....невже знову все спочатку:sad: Правда ще провіряла прохідність маткових труб, може порадете де краще це зробити? Може ще якісь обстеження зробити?

3. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Привіт) А ви спочатку напишіть, що лікар той перевіряв. Бо обстежень дуже багато, дехто роками колупається в дрібницях і не перевірив найголовнішого :)
    І не плакайте, все буде. Не зараз - то пізніше.

Навіщо? То ж треба хочаб два рази на день туди лізти кожен день протягом тижня як мінімум! І навіть ідеально вимиті руки можуть занести врешті-решт якусь бяку, нігтями можна себе травмувати....

4. bmw

bmw New Member

Привіт дівчата! Вирішила і я до вас приєднатись. В мене виявили антифосфоліпідний синдром, були ЗВ, можливо хтось стикався з такою проблемою, чи знає хороших спеціалістів які цим займаються, відгукніться дуже хочу малятко, а ніяк не получається:d25:

5. daisygirl

daisygirl Member

Нещодавно була в гінеколога, то лікар казала, що парам вже навіть 2 роки дається на спроби завагітніти. Раз ви обоє здоровенькі, то постарайтесь не зациклюватись на тому і маля саме до вас прийде :)

6. silvia

silvia Well-Known Member

гормональний рівень організму провіряли? тест на сумісність?

7. fotynasop

fotynasop New Member

Я не можу з вами з погодитись. Пальпація шийки матки робиться один раз в день, ввечері, після гігієнічних процедур. Цей показник і записується і карту самоспостереження. А дивитися за станом шийки матки потрібно не мінімум тиждень, а кожен день після закінчення менструації і бажано до початку нової. Це основи методів природнього планування. Чисто вимиті з милом руки не занесуть вам жодної інфекції. Я особисто слідкувала за положенням шийки матки і жодних інфекцій собі не занесла. Та й травмуватися як ви пишите не знаю як можна, хіба нігті мати 2-3 см. Та й пальпуєте ви шийку матки не нігтями, а пучками пільців. Головне не боятися і пробувати.

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

То не завжди проблема. Можливо ще просто не час. Та й як я бачу по своїх знайомих варто "бити тревогу" коли 1,5 - 2 роки не наступає вагітність за умови, що всі здорові. Просто розпружтесь і спокійно любіть одне одного.

Не варто плакати. Ваше майбутнє дитя вас бачить і думає, і чого та мама плаче? Червоні дні - це нова можливість, новий початок. Потрібно вірити в краще, а на песимізмі рідко хто вагітніє. Живіть і радійте кожному новому дню, сонечку, вітерцю. І з вірою чекайте на ваше малятко!

8. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Привіт дівчатка! Зімною такі дивні речі відбуваються, як минулої вагітності... тошнота по ранках (і не тільки ранком), печія, вздутя живота, дискомфорт якись такий, в туалет бігаю, але зробила сьогодні тест то, як завжди одна полоска. Але є ще надія бо М мають початись 11-го вересня, а сьогодні тільки 1-ше. :girl_dance::d25:

9. NikaLovely

Дякую за рекомендації, але в мене немає потреби обстежувати шийку матки.
    Відвідувала курси природнього планування вагітності, то там казали 2-3 рази на день, бо положення шийки матки може трошки змінюватися протягом дня (залежить від фізичних навантажень, стану кишківника, тощо). Спостерігати треба від кінця менструації і до факту овуляції - навіщо далі?
    А щодо пхання пальців, то це дійсно моя власна думка. Не треба туди часто лазити пальцями, не для того призначений той орган :)

10. галичанка

галичанка Well-Known Member

Співчуваю... Дуже би хотіла допомогти вам. Може звернутись до імунологів в діагностичному центрі? Думаю має бути якесь стандартне лікування при цьому синдромі... Але наскільки є спеціалісти у Львові по цьому питанню не знаю, бо так видається, що тільки недавно всі стали про це говорити.
    Мені колись лікарка Куніц В.В. говорила, що в неї була пацієнтка з таким синдромом, також в неї були ЗВ, але от не знаю, чи вдалось їй допомогти їй чи ні. Може до неї зателефонуєте і спитаєте, чи може вона вам допомогти?

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

Хоча звичайно ранувато для симптомів, але може як раз це знову вагітність!

11. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ось тут як лікують цей синдром, 70% успіху виношування дитинки - http://miscarriage.about.com/od/thrombophiliadisorders/p/antiphosphol.htm
    Правда англійською
    Цитую -
    Women who have been diagnosed with antiphospholipid syndrome have about a 70% chance for a successful pregnancy with treatment, which usually consists of low-dose aspirin and/or heparin injections.

Виходить достатньо пити щодня аспірин в малих дозах (тут, у США є спеціальний по 80 мг)

12. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Будемо надіятися на найнайкраще що тільки може бути!!! Тримаю за тебе кулачки!!!
    До М. ще аж 10 днів, ще занадто рано, щоб тест показав другу смужку. Скоріше би пройшли ті 10 днів і ти перебралася вже в сусідню гілочку!)))

13. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Та НІ!!!! То я пожартувала!!!:girl_blush2: Де би я таким займалась :) Хіба би чоловіка "підгрузила":d23:

14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Сьогодні,в перший місяць приймання Циклоденону,КД почалися на 2 дні швидше звичного циклу:без коричневої дводенної мазанини,а одразу сильні темночервоні,та зовсім безболісні...сподіваюсь,що й тривалість КД скоротиться (буде менше 7-8 днів)...

Останнє редагування: 1 Вересень 2011
  15. галичанка

галичанка Well-Known Member

Надіюсь, скоро у всіх вас буде пауза на КД десь так на 9 місяців як мінімум! Дівчата, моліться, ходіть до лікарів, і я надіюсь, ви всі-всі завагітнієте і відчуєте радість материнства!

16. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Не "ви всі", а "ми всі"! Про себе не забувайте!

17. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Галичанка, всі дівчата, із цього форуму, тримають за Вас кулачки!
    Ми всі віримо, що найближчим часом, Ви перейдете у гілку "Для майбутніх мам"! І тоді будете у тій гілці, дівчатам давати поради, і підтримувати нас і ми Вас :)!!!

18. crissola

crissola Well-Known Member

Галичанко ми всі щиро будемо раді коли Ви нарешті станете мамою.....Дай Боже Вам пошвидше отримати ласку на радість материнства!!!!

19. Margot

Margot Well-Known Member

а в мене 6 дц і уже є домінантний фолікул 14 мм,другий 10 мм.Ендометрій 6 мм.(на прогінові)Вживаю по 2 таб./день.Не забагато?Можливо по 1 вживати,а то затовстий буде?Наступний раз фол-метрія на 9дц.Ще п'ю фольку,молюся до Тадея.От такі новини!

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

...а ще у нас з коханим сьогодні річниця!:girl_in_love:

20. NikaLovely

Якщо так лікар прописав, значить, так і треба. Гормональні препарати не слід самим собі призначати, відміняти або змінювати дозування.
    Вважайте тільки, щоб прогінова не зупинила вам ріст фолікулів, бо наскільки я знаю, її призначають трохи пізніше, коли фолікули трохи більші.

Вітаю з річницею ;)

Статус теми:
Закрита.