Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Medusa

Medusa Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Сперму обробляли у Черепаніна? Довезли вчасно? Не було ніяких заминок під час "протоколу"?

2. siriuska

siriuska Member

в мене все було природньо.Минулого року коли я стимулювалася,я з першого разу завагітніла( правда ,була в мене ЗВ),а тепер дві невдачі.

3. Medusa

Medusa Well-Known Member

А фолікул тріснув?
    Спермограма добра?
    Прикро...

4. fotynasop

fotynasop New Member

це означає, що у вас все добре і БТ завтра-післязавтра підніметься.

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчатка не пишу бо нема, що... хіба що напишу, що завтра самого раненька виїжаємо до джерела святої Анни :girl_flag_of_truce: дуже рада чесно. Сьогодні зранку ходили з чоловіком до сповіді, купила я нічнушечку довгу новеньку, і з вірою сильною, надією їдемо до джерела.

6. fotynasop

fotynasop New Member

молодці! Божого благословення і проводу вам в цій подорожі-паломницві. Головне віра - і все буде

7. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Залучайте ще когось для голосування! Але сильно не переймайтесь, це не головне!

8. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Звичайно, що не буду... я давно вже хотіла поїхати і ніяк не виходило, а тут нарешті зібрались, і це мене дуже тішить.

9. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Привіт дівчата! Вчора зі мною сталася така дивна ситуація в маршрутці. Хочу вам про неї написати, бо так мені дивно. Ввечері їхала додому, а перед мною сиділа маленька 4-річна дівчинка, вона почала зі мною говорити, така вже балакуча :)). Розказала про все і про всіх. А потім подивилась на мій живіт і каже: "А ви будете родити самі вашого хлопчика?". Мені аж дух перехопило. Я ж не вагітна. Я попробувала перевести розмову на іншу тему, а дівчинка знову мене питала: "Що робить зараз ваш хлопчик в животику? Чи він спить? Чого він не рухається?" І дуже просила показати животик, щоб вона могла подивитись на хлопчика. Я просто оніміла і навіть не знала, що їй відповідати. Вже коли я виходила з маршрутки дівчинка ще раз крикнула, щоб я їй показала свого хлопчика. Мене так ця ситуація здивувала і я ще більше захотіла мати цього хлопчика чи дівчинку. Думаю, може це якийсь знак, може скоро воно станеться?? Так хочу цього...

10. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

А може ця дівчинка бачить більше, ніж ми всі? Може в неї є якийсь дар? Хто зна...

Я вже починаю "відчувати" свої груди((( Відчуваю, що вже поболюють і стали десь на розмір більшими((( Значить скоро М:girl_cray: Але завтра про всяк випадок поміряю БТ

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

але крім наближення М то є також однією з ознак вагітності:girl_wink:
    зачекайте сумувати!

12. starfish

starfish New Member

Привіт усім!!!! Я рада знову тут писати, дуже вже засумувала за вами!!!! Вітаю усіх, хто дочекався своїх бажаних двох полосочок, легкої вам вагітності!!!!!
    Ми по-маленьку ростемо,нам 5 з половиною місяців! токсикоз давно минув і зараз в нас найщасливіші дні в житті))))) Животик гарно заокруглюється, і всі вже бачать що ми вагітні)))) Дитятко постійно стукається, деколи аж підскакую з несподіванки))))) Хто в нас буде дізнатися не вийшло, хоч я дуже хотіла, але маленьке на УЗІ сховалося і не дало подивитися, отаке хитрюче)))) Буде в нас кіндер-сюрприз))))):girl_blum:
    Дівчатка, я від усієї душі бажаю вам якнайскоріше відчути це щастя, тому що словами всього не передати!!!!!!! Тільки не втрачайте надії!!!!!

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

І справді дуже зворушлива ситуація)))).... я бажаю вам щоб це був гарний знак!!!!! Можливо дійсно це дитя бачить і знає більше ніж ми з вами, що є ще одним свідченням того що чудеса існують, головне в них вірити. Удачі!!!!

13. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчатка доброго ранку! Розкажу вам про свою чудову поїздку. Враження просто надзвичайні словами просто того відчуття непередати. Ми приїхали біля 9-ї ранку, людей багато не було (саме краще їхати то ранком, бо до обіду приїжає багато людей з всього світу) ми переоділись і зайшли в джерело :crazy: водичка 4градуси така холодна, що ноги викручувало, але я мужньо з чоловіком зайшли три рази з головою занурились, а коли вже вийшли то таке було духовне зцілення просто надзвичайно... :girl_in_love: Потім ми поїхали на Божу гору, також дуже гарно був священник, який мирував аура дуже хороша, а пізніше ми ще відвідали почаївські лаври де враження пречудесні... дівчатка кому випаде така можливість то використуйте її, бо це того варте повірте. Пізніше виставлю фотографію щоб Ви всі подивились.

14. fotynasop

fotynasop New Member

15. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Так це чиста правда... я себе почуваю просто чудово.

16. donegka

donegka New Member

дiвчатка, чи знаэ хтось де В.В? неможу дозвонитись

17. Margot

Margot Well-Known Member

А может надо просто верить?
    Ну просто так, без всяких НО!
    Не теститься, БТ не мерить,
    И делать вид, что все равно...
    Ребенок – это все же ЧУДО,
    И ошибиться может врач,
    Лишь надо верить – мамой буду!
    И не бояться неудач!
    Но трудно ждать, уходит время,
    И думаешь: не суждено…
    А может надо просто верить?
    Ну просто так, без всяких НО!

18. ZaKohana

ZaKohana New Member

А я знову у цей розділ за порадою... Пройшов вже рік нашого планування, позитивні зрушення є, правда Божого дарунку ще не дочекалися... :sad:
    Намовляє мене гінеколог на перевірку труб, щоб виключити можливий фактор. А я насправді зовсім не впевнена, чи воно мені треба (у страху очі вееееееликі). Ніколи запалень ніяких не було, інфекцій теж. Чи є сенс йти на перевірку і пропускати один цикл?
    Для себе вирішила - якщо таки піду, то на УЗД, а не на ренген. Наразі бачила відгуки, що робить Палига. У клініці Параскеви бачила у переліку "Ультрасонографічна гістеросальпінгографія (УЗД прохідності маткових труб)".
    Хто що порадить? З власного досвіду, чи варто йти на перевірку?

19. silvia

silvia Well-Known Member

ИМХО, однозначно варто, бо треба виключити всі фактори, адже непрохідність труб є однією з причин невагітнення.
    Щодо УЗД...наскільки я знаю, що тут потрібен дуже вже сильний апарат, звичайним уЗД-апаратом труб не розгледиш.........

20. Delfy

Delfy Well-Known Member

Ура!. сьогодні п*ятниця, попереду - 2 вихідних.
    можна відпочити. кому цікаво - можете почитати ось таку штуку, кому не цікаво - не клюйте мене :)

Статус теми:
Закрита.